• چهارشنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۴ / ۱۷:۴۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 94061107558
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور:

تمامی پروازهای داخلی و خارجی توسط کریدورهای هوایی کنترل می‌شود

تمامی پروازهای داخلی و خارجی توسط کریدورهای هوایی کنترل می‌شود

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور به کنترل پروازهای انجام شده در آسمان استان های شمال‌غرب کشور اشاره کرد و گفت: تمامی پروازهای داخلی و خارجی به مقصد ایران همچون پرواز از کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، نخجوان و... از طریق کریدورهای هوایی کنترل می‌شود و در صورت وجود مشکل، در کمترین زمان ممکن، برخورد مناسبی را از خود نشان می‌دهیم.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور به کنترل پروازهای انجام شده در آسمان استان های شمال‌غرب کشور اشاره کرد و گفت: تمامی پروازهای داخلی و خارجی به مقصد ایران همچون پرواز از کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکیه، نخجوان و... از طریق کریدورهای هوایی کنترل می‌شود و در صورت وجود مشکل، در کمترین زمان ممکن، برخورد مناسبی را از خود نشان می‌دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، امیر سرتیپ دوم ملک علی اسدی فرد در نشستی خبری با اصحاب رسانه در تبریز گفت: قرارگاه پدافند هوایی در سال 87 و به دستور فرماندهی معظم کل قوا تاسیس شد که تا امروز دستاوردهای خوبی در زمینه حفظ و حراست از آسمان و نقاط حساس استان‌های شمال‌غرب کشور داشته است.

وی افزود: با تغییر ماهیت جنگ‌ها در سال‌های گذشته و رشد و توسعه سامانه‌های آفندی، هواپیماها و موشک‌های کروز و پهپادها، فعالیت‌هایی را در راستای مقابله و آمادگی هرچه بیشتر با این تهدیدات انجام داده‌ایم.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور توسعه و رشد سامانه پدافند هوایی در کشور را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: پس از تشکیل پدافند هوایی، 9 منطقه در کشور با جایگاه‌های لشگری تشکیل شد و در منطقه شمال‌غرب نیز به همین صورت تشکیل شد و نسبت به توسعه آن گام‌هایی برداشته شده است.

وی از تشکیل گروه پدافند هوایی ارومیه در ماه‌های گذشته خبر داد و گفت: تکمیل تیم پدافندی این استان نیز یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ماست.

به گفته اسدی‌فرد، گروه پدافند هوایی استان و فرماندهان و مسئولان و حتی سامانه های پدافند هوایی، ساماندهی شده است.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور اظهار کرد: برای تشکیل یگان پدافند هوایی در استان اردبیل هم اقداماتی را انجام دادیم که به زودی با استقرار سامانه های راداری، موشکی و توپخانه‌ای، در نقاط حساس و مهم پدافند هوایی شمال غرب کشور را بیش از پیش تقویت می‌کنیم.

ارتقای دانش کارکنان و بومی سازی سامانه ها از دیگر اولویت های منطقه پدافند هوایی شمالغرب کشور بود که سرتیپ فرماندهی و کنترل ملک علی اسدی فرد به آن اشاره کرد.

اسدی فرد به وضعیت سامانه‌های خریداری شده قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: سامانه‌های ما قبل از انقلاب، از کشورهای خارجی خریداری شده بودند و همه آنها دارای نقاط ضعفی بوده و ساخته شده توسط خود آن‌ها بود و به راحتی نقاط ضعف آن‌ها را می‌دانستند که می‌توانستند در مواقع حساس علیه ما استفاده کنند.

وی ادامه داد: امروزه با استفاده از توان صنعتی و جوانان نخبه در دانشگاه‌ها و خود قرارگاه پدافند هوایی، کارکنان، متخصصین و کارشناسان مربوطه، سامانه‌های بومی را طراحی کرده‌ایم که در طول این هفت سال گذشته قادر شدیم رادارهایی را بسازیم که در روزهای گذشته شاهد رونمایی از آن‌ها بودیم.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال غرب کشور، گفت: این سامانه‌ها قادر هستند پهپادهایی را که ابعاد کوچک تری داشته و یا هواپیماهایی که با سرعت بالایی حرکت می کنند و قبلا تشخیص آن‌ها بسیار سخت بود کشف کرده و حتی در بعضی مواقع درگیری های موفقی نیز داشته باشد.

اسدی فرد با بیان اینکه سیاست کشور ایران در حال حاضر، سیاست دفاعی است و بیشترین توجه ما بر روی سامانه های دفاعی متمرکز شده است، افزود: این سیاست باعث شده که توان دفاعی ما افزایش پیدا کرده و ساخت، تعمیر و نگهداری از سامانه‌ها به صورت داخلی انجام شود. نقاط ضعف و قوت ما در اینصورت در اختیار دشمن قرار نگرفته و می توانیم در کوتاه ترین زمان ممکن، پاسخی دندان شکن به هرگونه تهدیدات هوایی دشمن داشته باشیم.

وی همچنین در این نشست از نصب سامانه های دفاعی، متناسب با تهدیدات موشکی و پهپادی در مکان های مختلف خبر داد.

اسدی‌فرد با بیان اینکه پدافند هوایی باید بتواند صدها مایل خارج از مرزهای جغرافیایی ایران را نیز تشخیص دهد و عدم امکان برای این امر، یکی از بدترین نقاط ضعف ما خواهد بود، ادامه داد: راداری را طراحی، بومی سازی و افتتاح کرده ایم که می تواند فاصله یک هزار مایلی از مرزهارا ببیند و در این هزار مایل، ما می توانیم پهپادهایی را که به اندازه یک متر سطح مقطع دارند را تشخیص بدهیم.

فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال‌غرب کشور گفت: هر پایگاهی که در خارج از مرز ما وجود دارد و هر نوع تحرکی را از طریق سایت‌های راداری و ایستگاه‌های اطلاعات شنود کنترل می‌کنیم. این توانمندی‌ها باعث می‌شود که هیچگونه واهمه‌ای نداشته باشیم و هرگونه حرکتی را تحت نظر داشته و هر نوع اقدام تاکتیکی را نیز اگر لازم باشد انجام دهیم.

اسدی فرد از آمادگی منطقه پدافند هوایی شمالغرب کشور برای انهدام هر گونه پهپاد متجاوز به خاک منطقه خبر داد و گفت: یگان‌های جنگال تشکیل شده و جنگ الکتروینک رونق گرفته است. از طریق یگان‌های جنگال نسبت به ایجاد اختلال در پهپادها اقدام می‌کنیم و از این طریق می‌توانیم نسبت به ساقط کردن پهپادها هم اقدام کنیم.

وی با اشاره به مشاهده برخی اشیای نورانی در آسمان منطقه شمالغرب کشور ادامه داد: اشیا نورانی انواع مختلفی دارند. ممکن است شهاب سنگ باشد و یا اجرام آسمانی، که رنگ های مختلفی دارند و یا یک پدیده فضایی در حال وقوع باشد.

اسدی‌فرد تصریح کرد: این اشیای نورانی معمولا تهدید محسوب نمی‌شوند چون ممکن است در حجم وسیعی به وقوع پیوسته و در شهرهای مختلفی قابل مشاهده باشند.

وی اظهار کرد: تاکنون شی ناشناس پرنده ای که مربوط به ساخت دست بشر باشد در این منطقه مشاهده نشده است و معمولا این موارد مربوط به اتفاقات فضایی بوده است.

اسدی‌فرد از مردم شمالغرب کشور خواست در صورت مشاهده هرگونه اجرام و اشیا نورانی در آسمان منطقه، با واحد ارتباطات مردمی منطقه پدافند هوایی شمالغرب کشور به شماره تلفن 34300002 با کد استان آذربایجان شرقی تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha