رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: در مدیریت توزیع محصولات نیز میتوان با ایجاد بورس میوه و تره بار در کشور سازمان به عنوان توزیع کننده وارد شود و این موضوع را مدیریت کند.
به گزارش سرویس «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رحمت الله حافظی به همراه سایر اعضای این کمیسیون از سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران بازدید کردند و در ابتدای این بازدید با اشاره به اینکه فعالیتهای سازمان میادین موجب ارتقای کیفیت محصولات شده است، افزود: این موضوع سبب میشود تا محصولات در نقل و انتقال آسیب کمتری ببیند و سالم به دست مصرف کننده برسد.
وی با اشاره به اینکه در راستای "حمایت از موسسات عمومی و عامه المنفعه، کمک به تولیدکنندگان و توزیع کنندگان محصولات غذایی سالم(سبزیجات، میوه جات و مواد پروتئینی)" اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد تومان تعیین شده است، تصریح کرد: برای محقق شدن این حمایت باید در نهایت تا یک ماه آینده آیین نامه اجرایی مربوطه تهیه و ابلاغ شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران دسته بندی و بسته بندی را به عنوان پیش نیاز فروش غیرحضوری محصولات غذایی دانست و گفت: برای این کار الزاماتی وجود دارد که باید پیگیری شود البته توجه به مسایل زیست محیطی با همراهی صاحبنظران و اساتید دانشگاهی در حوزه محیط زیست مسالهای است که باید در این حوزه با جدیت پیگیری شود.
حافظی در ادامه با بیان اینکه استفاده از نایلکسهای تجزیه پذیر در مقابل نور و خاک به منظور حفظ محیط زیست در دستور کار سازمان قرار گیرد، تاکید کرد: در مدیریت توزیع محصولات نیز میتوان با ایجاد بورس میوه و تره بار در کشور سازمان به عنوان توزیع کننده وارد شود و این موضوع را مدیریت کند حتی با ایجاد بورس میتوان صادرات محصولات به خارج از کشور را نیز فراهم کرد.
وی با تاکید بر اینکه در صورت نیاز به زیرساختهای قانونی شورای شهر تهران همکاری لازم را خواهد داشت، اظهار کرد: سازمان میادین میوه وتره بار شهر تهران میتواند از سطح شهر خارج شود و در عرصه بینالملل با استفاده از ظرفیت داخلی نسبت به صادرات میوه و تره بار اقدام کند بدون شک این اقدام در مقابله با بازار قاچاق میوه نیز موثر خواهد بود.
در این جلسه محمدحقانی رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران نیز با اشاره به اینکه شیوه واگذاری غرفه در سازمان میوه و تره بار پسندیده نیست، گفت:این روش دلال پرور است و باید راهکاری برای آن فراهم شود.
وی همچنین نسبت به فروش سردخانه سازمان انتقاد کرد و افزود: این سردخانه اثر تاریخی بود که میتوانست برای سازمان درآمد پایدار ایجاد کند و محلی برای ذخیرهسازی محصولات به منظور توزیع مناسب در طول سال باشد.
به گفته حقانی ایجاد دستگاه هاضم در منطقه تلو امری اشتباه بود که در حال حاضر نیز تعطیل شده است این دستگاه باید در میدان مرکزی میوه و تره بار ایجاد میشد.
در این بازدید معصومه آباد رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران نیز تاکید کرد: طبق اساسنامه سازمان باید محصولات را با حداقل قیمت ، بالاترین کیفیت و دسترسی آسان در دسترس شهروندان قرار دهد.
وی با اشاره به خارج کردن مدل جمعیت پذیری شهر تهران به مهاجرپذیری، افزود: در حال حاضر از اقصی نقاط کشور در سازمان میادین مشغول به کار هستند که باید ساز و کاری برای این موضوع مشخص شود، البته با وجود کلاس های آموزشی برای کارگران غرف وضعیت رفتار با مشتری بسیار بهتر شده است.
در این جلسه گزارشی از عملکرد سازمان میادین میوه و تره بار توسط مدیرعامل ارائه شد و اعضا موارد پیشنهادی خود را نیز ارائه کردند.
انتهای پیام
نظرات