• یکشنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93093017059

ارسال بو با تلفن همراه تا پایان سال جدید میلادی محقق می‌شود

ارسال بو با تلفن همراه تا پایان سال جدید میلادی محقق می‌شود

کارشناسان بر این باورند که گوشی‌های تلفن هوشمند تا پایان سال میلادی جدید خواهند توانست پیام‌های بودار را ارسال و دریافت کنند.

کارشناسان بر این باورند که گوشی‌های تلفن هوشمند تا پایان سال میلادی جدید خواهند توانست پیام‌های بودار را ارسال و دریافت کنند.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این مفهوم یکی از 10 فناوری نوظهوری است که توسط موسسه خیریه نوآوری Nesta برای سال 2015 پیش‌بینی شده‌اند. سایر فناوری‌ها شامل برنامه‌های تلفن همراه نجات‌بخش و تغذیه میلیونها انسان با ضایعات غذایی است.

این پیش‌بینی شش ماه پس از موفقیت دانشمندان در ارسال بوی ماکارونی و نوشیدنی از پاریس به نیویورک با یک برنامه آیفون و دستگاهی موسوم به oPhone Duo انجام شده است.

این سیستم شامل یک برنامه oSnap است که به کاربران اجازه می‌دهد یک پیام oNote را با بوی منتخب از پالتی از 32 عطر که به 300 هزار شکل قابل ترکیب هستند، تولید کنند.

این پیام سپس به سخت‌افزار oPhone ارسال شده که می‌تواند بو را بازسازی کند.

فناوری دیگر در این حوزه دستگاه Scentee است که می‌تواند عطر دلخواه فرد را همزمان با زنگ زدن ساعت گوشی یا در زمان ورود پیام متنی از سوی فرد خاص پخش کند.

همچنین این فناوری مدعی است که می‌تواند طعم غذا را با یک کارتریج عطر مبتنی بر الکل شبیه به خوشبوکننده هوا تغییر دهد. کاربر می‌تواند بوی دلخواه خود را انتخاب کرده و با استفاده از یک دستگاه پلاستیکی کوچک پخش کند.

آدریان چوک، استاد محاسبات دانشگاه سیتی، فناوری پشت Scentee را ساخته و اکنون در حال کار بر روی دستگاهی است که یک سیگنال مغناطیسی را به یک گارد دهانی در پشت گلو می‌فرستد.

جاش مک‌نورتون، مدیر پروژه Nesta گفت: تصور کنید تصویر سلفی بعدی که از خود می‌اندازید با بوی یک عطر همراه باشد. در سال 2015 من پیش‌بینی می‌کنم که قابلیت انتقال دیجیتالی بو همه‌گیر خواهد شد.

بیش از نیم قرن از معرفی مفهوم Smell-O-Vision به تماشاگران سینماها گذشته و اولین ظهور عمومی آن در فیلم بوی یک راز در سال 1960 بود. این فیلم در سه سالن مجهز در نیویورک، شیکاگو و لس‌آنجلس اکران شد و ایده آن بدین شکل بود که در نقاط خاصی از روایت، بوی خاصی پخش شود. اما این سازوکار بخوبی عمل نکرد و تماشاچیان از صدای هیس‌مانندی که با بوها همراه بود و همچنین تاخیر بین اجراها و بوی مرتبط با آن‌ها شکایت کردند.

یکی دیگر از پیش‌بینی‌های 2015، ابتکار بزرگی در کمکهای اولیه است که در آن آمبولانس‌ها به فناوری تلفن همراه برای مکانیابی امدادرسانان اولیه آموزش‌دیده محلی به جای پزشکان امدادررسان اعتماد می‌کنند.

همچنین این پیش‌بینی‌ها مدعی هستند که در سال 2015 میوه و سبزیجات کافی از ضایعات غذایی به وسیله خوشه‌چینی بدست آمده و میلیون‌ها انسان را تغذیه خواهد کرد.

از میان 10 پیش‌بینی Nesta، یکی از جالبترین‌ها شامل معرفی خدماتی است که به ما در ارتقای زندگی بر مبنای اطلاعاتی که روزانه از خود فاش می کنیم، کمک می‌کند.

دستاوردهای برتر در حوزه فناوری، حرکات اجتماعی و گرایش‌ها از نگاه موسسه Nesta به شرح زیر است:

1- دموکراسی، خود را آنلاین می‌کند: 2015 شاهد ایجاد حزب‌های سیاسی جدید خواهد بود که به روشهای مختلف سازمان‌دهی شده‌اند.

2- در سال 2015 می‌توانید پیامک‌های خود را با بوی جدید از طریق فناوری oPhone ارسال کنید.

3- اینترنت همه چیز نزدیکتر خواهد شد: 2015 با خود فناوری‌های شبکه جدیدی را خواهد آورد که مجموعه‌های حسگرهای کم قدرت را در سراسر منطقه مرتبط کرده و زیرساخت‌های مدنی هوشمند گسترده را ایجاد خواهد کرد.

4- هنر دیجیتالی شخصی‌تر و نزدیکتر خواهد شد: در سال جدید، با بهره‌برداری سازندگان تمدن از فناوری‌های دیجیتال برای ایجاد تجربه‌های در دسترس‌تر، هنر دیجیتال در زندگی روزمره تثبیت خواهد شد.

5- در سال 2015، فناوری تلفن همراه هوشمند به ابتکارات بزرگتر در زمینه کمکهای اولیه کمک خواهد کرد.

6- صنایع دستی تغییری اساسی خواهد کرد: دسترسی مشترک به ابزار ساخت دیجیتال مانند دستگاههای برش لیزری و چاپگرهای سه‌بعدی به تولید نسل جدیدی از صنعتگران دیجیتالی منجر خواهد شد.

7- خوشه‌چینی، طرز فکر در مورد ضایعات غذایی را تغییر خواهد داد: در سال 2015، میوه و سبزیجات کافی از ضایعات غذایی برای تغذیه میلیون‌ها انسان بدست خواهد آمد.

8- سال 2015 شاهد افزایش برجسته‌ای در جهان سرمایه‌گذاری اجتماعی و وام‌دهی افراد به یکدیگر خواهد بود.

9- برنامه‌ریزی نسل جدیدی از سازندگان دیجیتالی: از برنامه‌های تلفن همراه گرفته تا فیلمها، در سال 2015 هر جوان بریتانیایی چیزی را به صورت دیجیتال ساخته و به اشتراک می‌گذارد.

10- بیلبوردهای آگاهی جمعی: سال آینده شهرها میزبان بیلبوردهایی به سبک فیلم گزارش اقلیت خواهند بود که بر اساس داده‌های تلفن همراه متصل به جی‌پی‌اس فرد، به انتشار محتوای مناسب خواهد پرداخت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha