• یکشنبه / ۲۳ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۵:۴۸
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93062313879
  • خبرنگار : 71523

نامه دانشجویان علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی به وزیر برای رفع تعلیق 3 ساله یک آیین نامه

نامه دانشجویان علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی به وزیر برای رفع تعلیق 3 ساله یک آیین نامه

جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی سراسر کشور در نامه‌ به وزیر بهداشت، خواستار رفع تعلیق آئین‌نامه‌ای شدند که طبق آن دانش آموختگان رشته‌های علوم پایه پزشکی مرتبط با آزمایشگاه قادر بودند با گذراندن دوره‌های تئوری و عملی تکمیلی، به عنوان متخصص علوم آزمایشگاهی بالینی مجوز فعالیت به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه را داشته باشند.

جمعی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی سراسر کشور در نامه‌ به وزیر بهداشت، خواستار رفع تعلیق آئین‌نامه‌ای شدند که طبق آن دانش آموختگان رشته‌های علوم پایه پزشکی مرتبط با آزمایشگاه قادر بودند با گذراندن دوره‌های تئوری و عملی تکمیلی، به عنوان متخصص علوم آزمایشگاهی بالینی مجوز فعالیت به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه را داشته باشند.

به گزارش خبرنگار "دانشگاهی" ایسنا، بر اساس آئین‌نامه‌ " کلاس‌ها و کارآموزی دوره تکمیلی علوم آزمایشگاهی " که در سال 1389 در شورای عالی برنامه‌ریزی گروه پزشکی به تصویب رسید، دانش آموختگان رشته‌های علوم پایه پزشکی مرتبط با آزمایشگاه (طبق قانون) قادر بودند با گذراندن دوره‌های تئوری و عملی تکمیلی، به عنوان متخصص علوم آزمایشگاهی بالینی مجوز فعالیت به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه را داشته باشند. بعد از گذشت چند ماه و در پی درخواست‌های پاتولوژیست‌ها، در 25 خرداد ماه سال 90 همان معاونت، مجددا اجرای آن به حالت تعلیق درآمد.

در نامه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی سراسر کشور به وزیر بهداشت آمده است:‌

"

استاد گرانقدر جناب آقای دکتر حسن قاضی‌زاده هاشمی

وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

با اهداء سلام و آروزی توفیقات روزافزون

ضمن سپاس فراوان از نگاه علمی و دیدگاه‌های مثبت و بسیار ارزنده حضرتعالی در سیر تحولی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی در بیمارستان‌های آموزشی – درمانی و لزوم استفاده از متخصصین مختلف رشته‌های علوم آزمایشگاهی در بخش‌های تخصصی این مراکز، در مورد مسئولیت فنی و مدیریت آزمایشگاه‌های فنی و خصوصی نیز متاسفانه مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که ما را بر آن داشته تا از عزم و توانمندی حضرتعالی در جهت قانونمداری و پایان دادن به برخوردهای غیرعلمی و سلیقه‌ای در این خصوص، دادخواهی نماییم.

همانطور که مستحضرید طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص لایحه «اصلاح بعضی از مواد مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و خوراکی و آشامیدنی» مصوب 1334 که در تاریخ 1366.2.15 به تصویب مجلس محترم شورای اسلامی رسید. متعاقبا آیین نامه اجرایی دوره تکمیلی نیز به تصویب شورای محترم آموزش پزشکی و تخصصی رسیده و به شماره 2584 / پ مورخه 1367.6.21 با امضا وزیر محترم وقت جناب آقای دکتر مرندی ابلاغ و برای چندین دوره پیاپی به مرحله اجرا در می‌آید، ولی متاسفانه بدنبال فشار گروهی که منافع خود را در خطر می‌دیدند از اجرای آن جلوگیری بعمل می‌آید. این چالش تا سال 1389 که آیین نامه جدید «کلاس‌ها و کارآموزی دوره تکمیلی علوم آزمایشگاهی» در شورایعالی برنامه ریزی گروه پزشکی به تصویب رسیده و با شماره 500.703 مورخه 1389.11.23 توسط معاونت محترم وقت ابلاغ گردید ادامه داشت. بر اساس این آیین نامه دانش آموختگان دکترای تخصصی رشته‌های علوم پایه پزشکی مرتبط با آزمایشگاه (طبق قانون) می‌توانند با گذراندن دوره‌های تئوری و عملی تکمیلی، به عنوان متخصص علوم آزمایشگاهی بالینی مجوز فعالیت به عنوان مسئول فنی آزمایشگاه را داشته باشند. اما باز هم متاسفانه بعد از گذشت چند ماه و بدنبال فشار همکاران پاتولوژیست و روندی کاملا غیر علمی، غیر استاندارد و خارج از عرف قانونی و اجتماعی، طی نامه شماره 500.5424.م مورخه 1390.3.25 همان معاونت، مجددا اجرای آن به حالت تعلیق درآمد، در این نامه تصریح شده بود که برای اجرای آن باید از مجلس محترم شورای اسلامی استفسار شود.

در ادامه هرچند جوابیه صریح جناب آقای دکتر حسینعلی شهریاری رییس محترم کمیسیون بهداشت و درمان مجلس به شماره 60.28197.د مورخه 1390.8.30 بر لزوم اجرای آیین نامه تاکید داشت ولی باز هم با کمال تاسف و بنا بر همان دلایل غیر منطقی و فشارهای غوغاسالارانه، آیین نامه اجرایی نشد.

لازم به یادآوری است که بر طبق مطالعات صورت گرفته و استانداردهای جهانی «سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه‌های بالینی (ISO 15189) و همچنین «آئین نامه اصلاحات و بهبود آزمایشگاه‌های بالینی در ایالات متحده (CLIA)» و همچنین «شورای سیاستگذاری آزمایشگاه‌های دولتی استرالیا (NPACC)» و کلیه استانداردهای بین المللی در کشورهای توسعه یافته دنیا از قبیل CAP، اعطای مجوز مسئولیت فنی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی منحصر به رشته خاصی نمی‌باشد، بلکه کلیه دانش آموختگان رشته‌های مختلف آزمایشگاهی، اعم از پاتولوژیست‌های آناتومیکال و کلینیکال و همچنین دکترای تخصصی (PhD) رشته‌های علوم پایه پزشکی و مرتبط با آزمایشگاه و حتی کارشناسان ارشد مربوط می‌توانند با گذراندن دوره‌های لازم برای احراز مسئولیت فنی آزمایشگاه‌های تشخیص طبی تربیت شده و از این حق استفاده نمایند.

از این رو کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشته‌های علوم پایه پزشکی و آزمایشگاهی سراسر کشور، خواستار رفع تعلیق از آیین نامه و اجرایی شدن آن با هرگونه راه کار مناسب قانونی، مستند و علمی می‌باشند."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۶:۴۱

به اميد خدا و الطاف وزير محترم دولت اميد وندبير اين ايين نامه به اجرا درخواهد آمد تا بعد از بسته سلامت برگ زريني باشد براي اين دولت و وزير عزيز

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۶:۵۰

از جناب وزير خواهشمنديم که ترتيب اثر بدهند

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۷:۳۷

کاملا موافقم

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۰۴

اميدوارم وزير محترم بهداشت در دولت اميد و تدبير ، اميد فرزندان اين مرز و بوم را با قدرت تدبيرشان برآورده فرمايند وحق از دست رفته ما را پس بگيرند و قشر عظيمي كه دچار سرخوردگي و بن بست علمي شدند نجات دهند . براي همه مسئولين زحمت كش و مردم دوست همچون ايشان ارزوي توفيق در خدمترساني دارم و به سهم خودم و نمايندگي از جامعه ازمايشگاهيان قول ميدهم با عنايت بيش از پيش مسئولين مانيز در انجام وظايفمان در حوزه سلامت بيش از پيش خادمان هم نوعانمان باشيم و در كنار سياست گزاران سلامت در بخش پاراكلينيك برترين نيروي انساني ان وزراتخانه خواهيم بود . انشاالله

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۲۷

از کدوم حق حرف ميزنيد؟ تشخيص و درمان حق پزشک است نه يک غريبه

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۴۵

اگر جناب وزير به فکر بيماران هستند و سلامت مردم برايشان در اولويت قرار دارد ، اشتباه وزراي پيشين را تکرار نکرده و مانع از دخالت افرادي که کمترين آگاهي از بالين و تشخيصهاي پزشکي دارند ، در امور پزشکي شوند چرا که تشخيص و درمان حق و وظيفه پزشک است.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۰۸

دوست عزيز خودت ميدوني ک نگراني شما بخاطر ايجاد رقيباني قوي در زمينه آزمايشگاه هست نه حال و روز بيماران که اگر اينگونه بود شاهد اين همه زدوبند آزمايشگاه ها با پزشکان آزمايش نويس و استفاده از روشهاي ارزان و غير استاندارد و مشکلات عديده اي ک خود بهتر ميدانيد نبوديم

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۱۹:۴۸

اين آيين نامه از اساس اشتباه است و اگر بنا بر اين دخالتها باشد بايد به اپتومتريستها هم اجازه دخالت در حيطه کار چشم پزشکان بدهند

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۰:۵۹

دوست عزيز تنها امتيازي که شما داريد پزشک بودنتونه که براي شما رانت مياره.شما حتي در آزمون ورودي phd هم توان رقابت مساوي با بچه هاي آزمايشگاه رو نداشتين که براتون با رانت سهميه گذاشتن.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۱۳

متاسفانه وزارت بهداشت دچار بيماري پزشک سالاري است که قوانين به دليل اينکه تصميم گيرندگان پزشک هستند ، ناخودآگاه ابتدا از نظر عدم مغايرت با منافع پزشکان مورد بررسي قرار ميگيرد و حتي اگر هم مورد تصويب قرار گيرد مثل قانون اشاره شده در اين نامه باز در مرحله اجرا به تعليق درمي آيد.علوم آزمايشگاهي کم مورد ظلم نبوده.از ظلمي که براي ادامه تحصيل دانشجويان اين رشته که جزء پذيرفته شدگان نخبه کنکور هستند رفت و از همه مهمتر تبعيض ناروايي که در مسائل حقوقي و شغلي به کرات بر شاغلين زحمتکش ازمايشگاه و خانواده هاي آنها انگاشته شده. اين درحالي است که حکومت ما جمهوري اسلامي است و بايد عدالت شاخصه آن باشد!

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۲۸

انشاالله جناب اقاي وزير حق گرفته شده فارغ التحصيلان رشته هاي علوم پايه پزشکي رو که به ناحق گرفته شده به اونها برگردونن

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۰:۳۸

اميدوارم با اجرا شدن اين آيين نامه متخصصين آزمايشگاه به حوزه تشخيص برگردند و مردم عزيزمان مانند مردم تمام کشورهاي پيشرفته دنيا در سلامت ، از خدمات استاندارد آزمايشگاهي بهره مند گردند.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۳ ۲۲:۳۲

متاسفانه نظرات ارايه شده کلا قياس مع الفارغ است. مگر يک پزشک متخصص با يک کارشناس ارشد قابل مقايسه است؟

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۰:۰۲

اين ازمايشگاه انقدرم پول توش نيست كه تو سر و كله هم ميزنيد بابا

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۰۰

واقعا جاي تاسف براي وزارت بهداشت و کل جامعه درمان کشور است اگه اين ايين نامه اجرا بشه....چراکه نشان ميده حتي وزارت خانه هم حد و حدود رشته ها را نميداند

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۰۵

پشت هر اعتراضي بايد منطقي باشه دوستان. يک سوال ساده: دوستان پاتولوژيست آيا غير از يک تخصص تک رشته اي هستند؟ آيا مباحث پاراکلينيک که به آنها طي دوسال تدريس مي شود چيزي غير از رفرنسهاي اصلي علوم آزمايشگاهي هست که همکاران ما در دوره کارشناسي ميگذرونند؟ آيا تخصص پاتولوژي صرفأ يک «تک رشته» نيست؟! پس چرا ميتوانند مسول کل آزمايشگاه باشند؟؟! وقتي بيماري با علائم MI به آزمايشگاه مراجعه ميکند دانستن آناتومي قلب اهميت دارد «پزشکي» يا مکانيسم تغييرات آنزيمي پس از آن؟ «آزمايشگاهي» . مثالهايي ازين قبيل در تمامي رشته ها موجوداست نظير ژنتيک پزشکي، ميکروبشناسي، ويروس، انگل و قارچ، ايمونولوژي، بيوشيمي، هماتولوژي و.. آيا صرف پزشک بودن ميتوان به همه اين علوم اشراف داشت؟! اينها سوالاتي هستند که بايد جواب منطقي داده شوند.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۰۶

نکته جالب اينکه پاتولوژيست هاي عزيز ميتونن همزمان 2 جا مسئول فني باشن! ببينين چقدر فعالند. اين يعني انحصار طلبي کامل. آخه درآمد يک جا جوابشونو نميده!

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۰۸

در هيچ کجاي دنيا به جز به پزشک متخصص پاتولوژي اجازه ازمايشگاه رو نميدهن. ذهن بقيه رو مشغول نکنين خيلي از اين phdها دوره ليسانس رشته هايي مثل زيست و... خوندن من صحبتم اينه تو بيمار باشي جونتو دست اين افراد غير متخصص ميدي؟

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۴۱

با سلام دوستان اظهار کردن حق طبابت؟؟ مگه تو آزمايشگاه طبابت ميشه؟ يا فقط نتيجه آزمايش به پزشک متخصص ارسال ميشه؟جالبه احتمالا تو آزمايشگاه عمل قلب باز هم ميکنين!!

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۴۶

با تشکر و سپاس از نويسندگان نامه جهت تنوير بيشتر افکار عمومي عرض مي گردد که اين يک واقعيت است که متخصص يک رشته بخصوص، صلاحيت اظهارنظر علمي در مورد همه بخش‌هاي مختلف آزمايشگاه را ندارد و ايراد همکاران عزيز پاتولوژيست در اين مورد، به طبع اولي، اول دامن خود آنان را خواهد گرفت ، زيرا يک نگاه اجمالي به برنامه آموزشي و کوريکولوم مدون اين عزيزان و دروس گذرانده شده در دوره پزشکي عمومي و تخصص پاتولوژي نشان مي دهد که چه کمبود عظيمي در محتواي دروس تخصصي و بويژه عملي آزمايشگاهي اين عزيزان وجود دارد و سوال اصلي اينجاست که در واقع آموزش دستياران پاتولوژي در صحنه دروس عملي آزمايشگاهي، توسط چه گروه هايي و چه کساني صورت مي گيرد؟ بنابراين در شرايط فعلي و با آموزش هاي امروزه ، به حقيقت مي توان تخصص پاتولوژي را نيز يک تخصص تک‌رشته به مانند ساير رشته هاي دکتراي تخصصي دانست .

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۴۹

تشخيص حق کسي است که صلاحيت اين کار را داشته باشد و دلسوز و متعهد به خدمت باشد، اميد است راهکاري انديشيده شود که کساني که واقعا صلاحيت دارند توان خدمت پيداکنند و در جهت تعالي جامعه گام بردارند...نه تنها کساني با حرف و در جهت حفظ منافع خويش... انشاالله

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۱:۵۶

اولا که نگراني دوستان پاتولوژيست نه به خاطر حقوق بيماران بلکه به خاطر منافع مادي آزمايشگاه بوده و اين امر براي جامعه علوم ازمايشگاهيان کاملا مشهود مي باشد چرا که هر کسي با نگاهي ساده به سر فصل هاي دروس تحصيلي رشته علوم آزمايشگاهي و پاتولوژي متوجه ارجحيت علوم آزمايشگاهي براي تاسيس آزمايشگاه ميشود... دانشجويان رشته علوم آزمايشگاهي در تمامي دوران تحصيل روش هاي تشخيص بيماريها رو به نحو احسن اموزش خواهند ديد در صورتي که يک پاتولوژيست در دوران تحصيل پزشکي تنها در دوره علوم پآيه با تعدادي از روش هاي تشخيص بيماري ها آشنا شده و بيشتر جنبه هاي باليني براي آنها اموزش داده ميشود نه جنبه هاي تشخيص آزمايشگاهي و به هيچ وجه دانش تشخيصي آنها قابل مقايسه نمي باشد حتي در دوران تخصص نيز پاتولوژيست ها همانطور که از اسم رشته آنها مشخص است بيشتر جنبه هاي پاتولوژيک را ياد خواهند گرفت و دانش آنها در مورد بيوشيمي، انگل شناسي، باکتري شناسي ،ايمونولوزي تشخيصي و... در مقايسه با فارغ التحصيلان رشته علوم آزمايشگاهي بسيار محدود مي باشد.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۲:۲۱

آقا يا خانم پاتولوژيست انحصار طلبي که حتي يک پيپت آزمايشگاهي بلد نيستي بگيري دستت چگونه از حق حرف ميزني ، حق مني که رشته م علوم آزمايشگاهيه و دروس حجيم اين رشته رو خوندم نيست اونوقت تاسيس و اداره آزمايشگاه حق شماست؟؟؟ رشته اي که تحت اعمال نفوذ شما از دکترا به ليسانس تبديل شد تا جيبتون بيشتر پر بشه و هيچ اهميتي نداشت که دروس حجيم اين رشته مي بايست در مقطع ليسانس گنجانده ميشد و دانش آموختگان اين رشته به برده هايي تبديل ميشدند که با کمترين حقوق تحت بدترين شرايط کاري به شما خدمت ميکردند. دکاني باز کردين که هيچ جاي دنيا نمونه ش پيدا نميشه. ديگه بايد خداحافظي کنيد با اين سيستم زيادي خوش گذشت بهتون

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۷:۲۹

چه خوب که يک امتحان جامع آزمابشگاهي بين پاتولوژيستها و دکترا بشه بعد بفهميم چند مرده حلاجيد. خداييش فقط بخش تخصصي شما بافت هست، خداييش شما اصلا توي آزمايشگاه تشريف داريد که تشخيص بدهيد ،ولي شايد مهرشما که دست منشي هاست ايشون هم پزشک تشريف دارند،وتوانايي تشخيص دارند موقعي که آزمايشگاه تشريف نداريد،،يک قانون از اول اشتباه اجراشده حالا که مي خواهد اصلاح بشه ازگزينه پزشک استفاده ميشود،پانولوژيستهاي محترم لطفا کمي ازمهرهوشمندخودبنويسيد که چگونه بدون عدم وجود شما بيماري راتشخيص ميدهد

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۷:۴۱

سلام جناب وزير محترم،،،تشخيص وظيفه پزشک است نه غريبه بقول دوستان عزبز،،شايد شما بهترازمن بدانيد که فقط شعاري بيش نيست چراکه الان عزيزان براي مسئول فني خصوصا مناطق محروم رقم بالاي دوازده ميليون را پيشنهاد ميکنن وبعلاوه لامهاي پاتولوژي ،،ودر دو شيفت و دو جا ميتوانند مسئوليت را برعهده بگيرند بدون اينکه حضورفيزيکي داشته باشند وتمام کارها برعهده پرسنل زحمتکش کاردان وکارشناس وارشد مي باشد تا امضا و رد کردن جواب،،چرا آخر کار مهر جناب دکتر حضوري فعال دارد،،ما که از کارداني شروع کرديم و تا دکترا در آزمايشگاه بوديم شديم غريبه شما که دو سال درس خونديد شديد اشنا ودلسوز آزمايشگاه ومردم،،عزيزان اين حرفها را نفرماييد ماکه ميدونيم توي ازمايشگاههاي شما چه خبراست چون ما داريم اونا را ميجرخونيم موقعي که شما خوابيد ويادرمسافرت هستيد

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۰۸:۱۴

مگه علوم ازمايشگاهي حق طبابت داره؟ظلم بسيار بزرگي به متخصصين پاتولوژي ميشه .اصلا قابل مقايسه نيست

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۱۳:۰۳

دوستان عزيز پاتولوژيست.آيا تمام دنياو قوانين محکم و استانداردهاي بين المللي چونCAP-Celia در آمريکا-NPACC در استراليا و از همه مهمتر ISO15189 در اشتباهند که مي نويسند مسئوليت فني آزمايشگاه مي تواندازبين رشته هاي زيرانتخاب وبا گذراندن دوره هاي آموزشي لازم اعطا بشه ودر اين موردشمافقط يکي از کانديداهاي داراي شرايط هستيدومقاطع دکتراي علوم پايه حتي شيمي و بيولوژي هم مي توانندکانديد شوند.

avatar

دوستاني که مخالفند اگه منطق سرشون ميشه فقط به يه سوال جواب بدن: تو شيفت عصر و شب و تعطيل که اقايون به اصطلاح مسوول فني تشريف ندارن کي زير مهرشونو امضا مي کنه. اگه توانايي تشخيص ندارن که چرا از طرف اقايون امضا مي کنن اگه ندارن که اولين خلافو اين جناباي مسولين فني مرتکب ميشن و بايد تشريف بيارن خودشون امضا کنن. جواب دارين بفرمايين. دوستايي هم که موافقن + بزنن

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۲۳:۳۴

وظيفه پزشک تشخيصه درست،ولي نه توي آزمايشگاه بلکه از روي برگه نتيجه ازمايشي که براش فرستاده ميشه

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۲۳:۳۵

يه پاتولوژيست تو عمرش چارتا لوله ازمايش دستش نگرفته و کل دوره تخصصش پاي ميکروسکوب بوده و شرط ميبندم حتي رنگ دور لوله هارو نميدونن چيه!! بعد مياد ميشه مدير فني...درحالي ک ما از همون اول تمام دروس پزشکان رو پاس ميکنيم ب علاوه چندين واحد ازمايشگاه بيشتر...

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۴ ۲۳:۴۵

سلام وخسته نباشيدبه همه ووزيرمحترم.اقاى پاتولوژيست وظيفه آزمايشگاه تشخيص آزمايشگاهيه که درخواستى روکه پزشک معالج داده روانجام بدن.نه درمان مستقيم بيمار.و وقتى که کارآزمايشگاه تشخيص آزمايشگاهيه بايدکسى اين مسئوليت روبرعهده بگيره که کارآزمايشگاهى بلدباشه وگرنه تفسيرآزمايشوهمه بلدن.فقط شمابلدنيستى.کاردرمانم باپزشک معالجه نه باپاتولوژيست و آزمايشگاه.و وقتى که شماهافقط بلدين تفسيرکنين نه کارآزمايشگاهى حق داشتن آزمايشگاهوندارين خداييش.کارشماپزشکان درمانه.جالبه که توى سيستم کشورمامتاسفانه همه جامديربايدپزشک باشه حالامهم نيست اون بنده خداچيزى بارش هست يانه!!!کار روبايدسپردبه کاردان.البته به کارشناسم سپرداشکالى نداره!!.من ازوزيرمحترم درخواست ميکنم منطقى وعادلانه نگاه کنن نه مصلحتى.باتشکرازهمه دوستان جامعه بزرگ علوم آزمايشگاهى که صبورن و البته بدون پشتيبان که کسى ازمسئولين نيست که حقو براشون بگيره چون مسئولين رده بالاآزمايشگاه خودشون پاتولوژيستن.وپزشکا هم هميشه هواى همودارن حالافرقى نميکنه تخصصشون چى باشه

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۰۱:۵۳

با عرض ادب و احترام خدمت پاتولوژيست هاي عزيز در خصوص اعتراض شما به دور از تعصبات رشته اي و در فضاي تعاملي به چند مطلب اشاره مي کنم: 1. دوستان پاتولوژيست واحدهاي عملي دروس باکتري شناسي، قارچ، انگل، بانک خون و ... را به چه اندازه و چه کيفيت مي گذرانند؟؟ 2. دوستان پاتولوژيست چند واحد کارورزي و کار اموزي مي گذرانند؟؟ 3. عزيزان پاتولوژيست چند ساعت شيفت شب مي دهند؟؟؟ 4. از همه ي اينها گذشته پاتولوژيست هاي عزيز چرا به مسئوليت فني آزمايشگاه هاي پاتولوژي بسنده نمي کنند؟؟ اگر واقع بين باشيم قبول مي کنيم. سفره برکت آزمايشگاه گسترده است و اگر پاتولوژيست هاي عزيز به آزمايشگاه پاتولوژي خود بسنده کنند، نظام آزمايشگاهي سامان مي گيرد