• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93061508942

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت انار :

ایران تنها تولیدکننده انار بدون سم‌پاشی در دنیاست

ایران تنها تولیدکننده انار بدون سم‌پاشی در دنیاست

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت انار گفت: ایران تنها تولید کننده انار بدون سم‌پاشی در دنیاست.

دبیر کانون هماهنگی دانش و صنعت انار گفت: ایران تنها تولید کننده انار بدون سم‌پاشی در دنیاست.

به گزارش سرویس علمی ایسنا دکتر سید حسین گلدان‌ساز با اشاره به ضرورت وجود کانون هماهنگی دانش و صنعت انار اظهار کرد: انار، در دنیا یک محصول ویژه به شمار می‌آید و ایران با تولید حدود 900 هزار تن انار در سال، بیشترین میزان تولید در دنیا را دارد.

وی با اشاره به وجود رقبای سرسختی در تولید انار همچون هند و نیز چین که بتازگی وارد بازار شده است، به ذکر برخی خواص انار پرداخت و گفت: یافته‌های علمی موجب شده تا کشورهایی که در آن‌ها تولید انار آنچنان مطرح نبوده، در این سال‌ها روی کشت انار کار کنند. کشور ما هم که تولید کننده اصلی این میوه است باید تدابیر خاصی بیندیشد تا جایگاه کمی و کیفی خود را در دنیا حفظ کند.

وی با ذکر خصوصیت کم‌نظیر بودن انار ایران گفت: ما در هیچ کجای کشور انار را سم‌پاشی نمی‌کنیم و محصول بدون سم، برای سلامت جامعه بسیار حائز اهمیت است. هرکجای دنیا که انار تولید می‌شود همراه با سم پاشی است. به دلیل این که در کشورهای دیگر، نار آفات و بیماری‌هایی دارد که ناچارند آنها را سم پاشی کنند؛ ولی دنیا به خصوصیت انار ایران که سم‌پاشی نشده است، توجه خاصی دارد.

وی مأموریت کانون هماهنگی دانش و صنعت انار را هماهنگی بین بخش خصوصی و بخش دولتی دانست و گفت: بخش خصوصی از باغداران، تولید کننده‌ها، صادر کننده‌ها، کارخانجات فرآوری انار تشکیل شده و بخش دولتی شامل دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و اجرایی وزارت کشاورزی است.

وی گفت: کانون تلاش می‌کند ارتباط بین این دو بخش را تقویت کند تا تولید، فرآوری، بازاریابی، و صادرات انار، مبتنی بر اصول علمی و یافته‌های تحقیقاتی کاربردی باشد که بتوان به هدف اصلی که ارتقاء جایگاه انار ایران در دنیاست دست یافت.

منحصر به فردترین سمینار انار دنیا

به گفته وی، از جمله اقدامات کانون هماهنگی دانش و صنعت انار برگزاری یک سمینار منحصر به فرد در استان یزد بوده است. این سمینار توسط کانون هماهنگی دانش و صنعت انار و با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و برخی ارگانهای دیگر برگزار شده که نتایج ارزشمندی به همراه داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha