• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93032211798
  • خبرنگار : 90089

فرمانده نیروی دریایی ارتش مطرح کرد

مأموریت ویژه ناوگروه سی‌ام نداجا/رونمایی از ناوشکن و زیردریایی در آینده نزدیک

مأموریت ویژه ناوگروه سی‌ام نداجا/رونمایی از ناوشکن و زیردریایی در آینده نزدیک

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تاکنون دو هزار و 400 فروند کشتی را در آب‌های آزاد اسکورت کرده‌ایم که اگر در این آب‌ها حضور نمی‌داشتیم آسیب‌های اقتصادی جدی به اقتصاد کشور وارد می‌شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: تاکنون دو هزار و 400 فروند کشتی را در آب‌های آزاد اسکورت کرده‌ایم که اگر در این آب‌ها حضور نمی‌داشتیم آسیب‌های اقتصادی جدی به اقتصاد کشور وارد می‌شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، امیر دریادار سیاری در حاشیه دیدار سرپرست تیم تخصصی آموزش نیروی دریای کشور عمان، گفت: به مدت سه روز میزبان هیأت بلندپایه‌ای از کشور عمان بودیم که این هیأت از دانشگاه علوم دریایی حضرت امام خمینی(ره) در نوشهر و مرکز آموزش تفنگداران و تکاوران رشت و منجیل بازدید کرد.

وی ادامه داد: این هیأت رضایت کامل از این دیدارها داشتند؛ ضمن آنکه توانمندی‌های نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را بالا ارزیابی کردند و ناوگان شکن سبلان را مصداق این توانایی‌ها را دانستند.

سیاری با اشاره به نشست امروز خود با هیأت نظامی عمان، گفت: در این دیدار درباره بازدیدهای گذشته من از این کشور، قراردادهای قبلی فی‌مابین و مسائل مربوط به کارگروه صلح و دوستی دو کشور صحبت کردیم و درصدد هستیم توسعه روابط کاری دو نیرو را ارتقا دهیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش از برگزاری و ارتقاء سطح رزمایش امداد و نجات با کشور عمان خبر داد و افزود: هر ساله رزمایش امداد و نجات در شرق کشور عمان با همکاری این کشور به فرماندهی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود که امیدواریم تبادلات آموزشی در کنار این رزمایش ارتقا یابد.

وی از میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از ناو نیروی دریای عمان در 25 خرداد نیز خبر داد و افزود: طی مدت یک هفته از این ناو در بندرعباس میزبانی خواهیم کرد. کارکنان این ناو از توانمندهای علمی،‌ صنعتی،‌ رزمی و آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران بازدید می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش سپس با تشریح مأموریت ناوگروه سی‌ام این نیرو در آب‌های آزاد پرداخت و گفت: این ناوگروه با حضور در آب‌های آزاد، امنیت کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران بویژه در خلیج عدن، باب‌المندب و دریای سرخ را دنبال می‌کند و تیم‌های تجسسی مختلفی را در سطح دریاهای آزاد هدایت می‌کند.

سیاری ادامه داد: ناوگروه سی‌ام اجازه یک سفر بلندمدت را پیدا کرده است. این ناوگروه در سفرهای قبلی خود حتی تا جبل‌الطارق در شرق دریای مدیترانه نیز مأموریت انجام داده است و در سفر اخیرش نیز به آب‌های سریلانکا و چین رفته است. این ناوگروه هفته گذشته با عبور از خط استوا برای اولین‌بار در اقیانوس هند جنوبی در بندر دارالسلام تانزانیا به مدت چهار روز پهلو گرفت.

وی همچنین اظهار کرد: این ناوگروه با پیام صلح و دوستی در تحکیم روابط با کشورهای جنوب آفریقا مأموریت خود را دنبال می‌کند. البته هنوز در خصوص ادامه مأموریت این ناوگروه یا بازگشت آن به محل مأموریت قبلی دستوری به ما نرسیده است. در صورت صدور دستور از ستادکل ناوگروه سی‌ام به جنوب آفریقا سفر خواهد کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، طولانی‌ترین مأموریت ناوگروه نیروی دریای ارتش را 17 هزار مایل اعلام کرد و افزود: ناو بندرعباس با 5.5 ماه دریانوردی بیشترین زمان دریانوردی در دریاهای آزاد را انجام داده است.

سیاری از برگزاری رزمایش‌های یک روزه با کشورهایی که ناوگروه‌های ارتش جمهوری اسلامی ایران دستور ورود و خروج به بنادر آنها را دارد سخن گفت و اظهار کرد: با کشورهای عمان و تانزانیا نیز رزمایش یک روزه برگزار می‌کنیم.

فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به تداوم اقدامات دزدان دریایی در حمله به کشتی‌های مختلف، گفت: معمولاً اخبار مربوط به دزدان دریایی پخش نمی‌شود ولی اینطور نیست که این دزدان دست روی دست گذاشته و هیچ اقدامی انجام ندهند. همین هفته گذشته بود که یک کشتی جمهوری اسلامی ایران دوبار مورد حمله دزدان دریایی قرار گرفت ولی با اقدام به موقع ناوهایمان موفق به عقب راندن آنها شدیم.

وی ادمه داد: در منطقه باب‌المندب، خلیج عدن و دریای سرخ حمله دزدان دریایی بیشتر است؛ البته برای آنان فرقی بین کشتی‌های جمهوری اسلامی ایران یا سایر کشورها نیست. حدود 25 تا 30 کشور در این منطقه کشتی‌هایشان تردد دارند که دزدان دریایی در صورت امکان به این کشتی‌ها حمله می‌کنند.

سیاری فاصله دریایی بندرعباس تا باب‌المندب را 2500 کیلومتر اعلام کرد و افزود: حضور مقتدارنه ناوهای ارتش جمهوری اسلامی ایران در این منطقه تأثیر بسزایی بر اقتصاد کشورهای منطقه و جهان داشته است و اگر ناوهای ارتش در این منطقه از جهان حضور نمی‌داشتند آسیب‌های اقتصادی ناشی از حمله دزدان دریایی افزایش معناداری می‌یافت.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پایان صحبت‌های خود از رونمایی ناوشکن دماوند و زیردریایی فاتح در آینده نزدیک خبر داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha