دانشمندان دانشگاه گراندای استرالیا باکتری مغناطیسی تولید کردند که با افزودن به غذا، بعد از هضم، قادر به تشخیص بیماریهای سیستم گوارش مانند سرطان معده است. این یافته مهم، اولین مورد استفاده از غذا به عنوان داروی طبیعی و کمک به تشخیص بیماری در هر نقطهی دنیاست.
دانشمندان دانشگاه گراندای استرالیا باکتری مغناطیسی تولید کردند که با افزودن به غذا، بعد از هضم، قادر به تشخیص بیماریهای سیستم گوارش مانند سرطان معده است. این یافته مهم، اولین مورد استفاده از غذا به عنوان داروی طبیعی و کمک به تشخیص بیماری در هر نقطهی دنیاست.
به گزارش سرویس علمی ایسنا، منطقه خراسان، محققان شیمی معدنی، محققان گروه تحقیقات فلزی بخش شیمی معدنی و موسسه بیوتکنولوژی دانشگاه گراندا با همکاری شرکت بایوسرچ این پروژه تحقیقاتی را سرپرستی کردند.
محققان در طراحی این باکتری مغناطیسی از طبیعت الهام گرفتهاند. آنان سعی کردند این باکتری نسخهای طبیعی از تعداد محدود آهنربای داخلی باشد که با استفاده از موقعیتیابی مانند قطب نمای داخلی عمل کند.
این باکتری مغناطیسی مصنوعی میتواند کاربردهای زیست پزشکی در تصویربرداری رزونانس مغناطیسی، تسهیل تشخیص یا گرمایش سلولهای بدخیم هیپوترمی و درمان سرطان داشته باشد.
این تکنولوژی جدید در مراحل آزمایش است، اما از این روش در باکتریهای پربیوتیک موجود در غذا برای تشخیص و درمان تومورها و به عنوان مکملهای آهن خوردنی استفاده خواهد شد.
نتایج این تحقیق در آخرین شماره نشریه مواد کاربردی پیشرفته منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات