• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 92120503311

وزیر اقتصاد خبر داد: توزیع فرم خوداظهاری دریافت یارانه‌ 20 روز مانده به پایان سال

وزیر اقتصاد خبر داد: توزیع فرم خوداظهاری دریافت یارانه‌ 20 روز مانده به پایان سال

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای فروردین‌ماه و یا اردیبهشت‌ماه در 20 روز باقیمانده به پایان سال، فرم خوداظهاری دریافت یارانه نقدی توزیع می‌شود و یارانه نقدی در فاز دوم تنها به افراد نیازمند داده می‌شود.

وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها از ابتدای فروردین‌ماه و یا اردیبهشت‌ماه در 20 روز باقیمانده به پایان سال، فرم خوداظهاری دریافت یارانه نقدی توزیع می‌شود و یارانه نقدی در فاز دوم تنها به افراد نیازمند داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی طیب‌نیا، وزیر امور اقتصاد و دارایی عصر دوشنبه در حاشیه نشست شورای گفت‌وگو در جمع خبرنگاران از شیب ملایم افزایش قیمت حامل‌های انرژی از ابتدای سال آینده خبر داد و گفت: با تشکیل کارگروهی تخصصی در حال برنامه‌ریزی برای قیمت حامل‌های انرژی و تعدیل آن هستیم.

او ادامه داد: قطعا در قیمت حامل‌های انرژی تجدیدنظر شده و افزایش قیمت‌ها ملایم بوده تا از هرگونه فشار بر اقتصاد کشور و مصرف‌کنندگان خودداری شود.

طیب‌نیا با بیان این که واقعی شدن قیمت‌ها به طور تدریجی در چند سال انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: البته شیب افزایش قیمت حامل‌های انرژی مختلف متفاوت است و حامل‌های انرژی مرتبط با بخش تولید با شیب ملایم‌تری افزایش قیمت را شاهد هستند.

وزیر امور اقتصاد و دارایی هم‌چنین درباره اجرای فاز دوم هدفمندسازی یارانه‌ها با تاکید بر این که فاز دوم از ابتدای فروردین‌ماه و یا ابتدای اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود، خاطرنشان کرد: براساس بودجه سال 93، پرداخت یارانه تنها به افراد نیازمند انجام می‌شود و افراد متقاضی دریافت یارانه با فرم‌های خود اظهاری که در روزهای آینده توزیع می‌شود، اعلام می‌کنند که متقاضی دریافت یارانه هستند یا نه.

به گفته وی، ارائه فرم خوداظهاری در 20 روز باقیمانده از سال جاری توزیع می‌شود و اگر متقاضیان فرم‌ها را صادقانه پر نکنند تا سه برابر جریمه می‌شوند.

طیب‌نیا درباره طرح وصول مطالبات بانکی بیان کرد: برخی که دارای بدهی معوقه به بانک‌ها هستند، دچار زیان شده‌اند به همین دلیل این افراد از آن‌جایی که به صورت غیرارادی دچار مشکل شده‌اند افراد خوش حساب در نظر گرفته می‌شوند.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر این که دولت با این افراد همراهی می‌کند، بیان کرد: این فعالان اقتصادی می‌توانند پس از بازسازی بنگاه‌های خود بدهی‌شان را به شبکه بانکی پرداخت کنند.

به گفته او، بخش دیگر از بدهکاران بانکی با وجود داشتن توان مالی، ترجیح می‌دهند که بدهی خود را به بانک‌ها پرداخت نکنند و دولت از تمام ابزارهای خود برای وصول این مطالبات استفاده می‌کند.

طیب‌نیا در ادامه با اشاره به این که بورس ایران در خاورمیانه شرایط خوبی در سال جاری داشته است، تصریح کرد: شاخص بورس از ابتدای سال 92 حدود 120 درصد افزایش یافته و این نشانگر این است که تولید در حال خروج از رکود و سودآوری بنگاه‌های اقتصادی است.

وی با بیان این که تغییرات در قیمت خوراک پتروشیمی‌ها در بورس گذراست، تصریح کرد: این التهابات موقت است همانطور که شاهد هستیم شاخص بورس مجددا از زیر 80 هزار به بالای 80 هزار ارتقا پیدا کرده است.

وزیر امور اقتصاد و دارایی با تاکید بر این که دولت به دنبال افزایش شاخص بورس نیست، گفت: به جای افزایش شاخص بورس، حجم بازار باید توسعه پیدا کرده تا بنگاه‌های مالی بتوانند تامین مالی بلند مدت خود را از طریق بازار اولیه در بورس انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۲۱:۰۶

آخه قبلا خيلي از اين حرفها گفته شده. مثلا گفتند اگر بنزين بشه 400 از محل درآمد آن در سال 500 مدرسه مجهز ساخته مي شود و شين اباد اتفاق افتاد. الان هم تضميني نيست که اين پول صرف پيشرفت کشور شود!

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۲۲:۰۵

زمان انتخاب شده بسيار نامناسب است. وزير اقتصاد بايد اين نکته را بهتر از همه درک کند.

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۲۲:۲۱

صد رحمت به احمدي نژاد! احمدي نژاد کسي را حذف نکرد ولي با اين طرح ميليون ها نفر بناحق از دريافت يارانه حذف خواهند شد. شما آقايان چطوري مي خواهيد نيازمند و بي نياز را شناسايي کنيد؟! با مکانيزم هاي موجود؟ آيا مکانيزم هاي موجود مي توانند بدرستي در اين امر به شما کمک کنند؟ راستش کساني را مي شناسم که در برخي از روستاها وضعشان از شهرنشين ها بهتر است چون ملک و مستغلاتي دارند که با اين سيستم موجودي که آقاي وزير اقتصاد عنوان کره اند قابل رهگيري و رد يابي نيستند. شيب ملايمي که وزير اقتصاد در خصوص افزايش حاملهاي انرژي عنوان کرده اند قطعاً به شيب تند کالاها و خدمات در تمامي بخشهاي اقتصادي منجر خواهد شد و در عمل تجربه شده است.

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۵ ۲۳:۴۰

اين همون نه به يارانه هستش؟

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۶ ۰۲:۰۹

مرحله اول کمر مردم شکست مرحله دوم چه اتفافي قرار بيفتد و تا کي بايد سختي هاي زندگي را تحمل کرد.سختي بيشتر فساد پيشتر براي عده‌اي و رفاه بيشتر براي عده‌اي

avatar
۱۳۹۲-۱۲-۰۶ ۰۷:۰۹

نگفتي حقوق چقد بايد باشه تا يارانه نگيره؟؟؟ سقفشو معلوم کنين بعد فرم پخش کنين