• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۲ / ۱۹:۰۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 92091309712
  • خبرنگار : 71381

المالکی: افزایش همکاری‌ ایران و عراق به نفع کشورهای منطقه است

المالکی: افزایش همکاری‌ ایران و عراق به نفع کشورهای منطقه است

نخست‌وزیر عراق با تاکید بر ضرورت گسترش روابط دو جانبه میان ایران و عراق گفت، سقفی برای گسترش فعالیت شرکت‌های ایرانی در عراق که دارای ظرفیت‌ و امکانات لازم هستند، وجود ندارد.

نخست‌وزیر عراق با تاکید بر ضرورت گسترش روابط دو جانبه میان ایران و عراق گفت، سقفی برای گسترش فعالیت شرکت‌های ایرانی در عراق که دارای ظرفیت‌ و امکانات لازم هستند، وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) نوری‌ المالکی، نخست‌وزیر عراق در مجموعه سعدآباد تهران در جمع خبرنگاران در نشست خبری با بیان این‌که ایران و عراق از کشورهایی هستند که از گذشته پیوند تاریخی دارند، اظهار کرد: پیوند تاریخی دو کشور زمینه‌ای است برای تقویت هرچه بیش‌تر روابط دوجانبه است.

وی با اشاره به این‌که در مذاکرات روز چهارشنبه در رابطه با همکاری‌های اقتصادی و مسائل دیگر توافق‌هایی داشتیم، توضیح داد: در مورد ایجاد راه‌های مختلف برای فراهم کردن زمینه‌های مبادلات اقتصادی و تجاری و گسترش آن، توافق‌هایی کرده‌ایم. هم‌چنین درخصوص مسائل منطقه و همکاری در زمینه حل مسائل منطقه‌ای و دستاوردهای آن توافق‌هایی برای همکاری انجام شد.

نخست‌وزیر عراق افزود: در جلسه امروز بر ضرورت افزایش همکاری فیمابین تاکید بسیار شد که به نفع کشورهای منطقه نیز خواهد بود.

به گزارش ایسنا، نوری‌المالکی در ادامه این نشست در پاسخ به سوالی در مورد روابط اقتصادی ایران و عراق و شرایط گسترش آن گفت: در مورد مسائل مختلف صحبت کردیم و قرار شد شرکت‌هایی که به عراق می‌آیند، ظرفیت‌ها، امکانات و توانمندی‌های لازم را داشته باشند تا بتوانند در عراق به خوبی کار کنند و اگر این شرکت‌ها به عراق بیایند، مبادلات تجاری دو کشور که حدود 2 تا 3 میلیارد دلار است، شاید حتی به 12 تا 15 میلیارد دلار برسد.

المالکی تاکید کرد: سقفی برای گسترش فعالیت شرکت‌های ایرانی که دارای ظرفیت‌ و امکانات لازم هستند در عراق وجود ندارد.

نخست‌وزیر عراق در پایان تاکید کرد: ما از اتحاد کشورهای مختلف در منطقه درخصوص ایجاد ثبات و آرامش در منطقه و اتخاذ راه‌حل سیاسی و عدم دخالت در مسائل دیگران حمایت می‌کنیم و با غیر از آن موافق نیستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha