• شنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 92082514945
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

میزان پروتئین گوشت بلدرچین 5 تا 10 برابر دیگر پرندگان

میزان پروتئین گوشت بلدرچین 5 تا 10 برابر دیگر پرندگان

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون بهبود امور دام جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین نسبت به دیگر پرندگان، گفت: بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می‌شود.

معاون بهبود امور دام جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین نسبت به دیگر پرندگان، گفت: بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می‌شود.

«برزو هیبتیان» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه‌ی چهارمحال وبختیاری- با اشاره به تولید بلدرچین در استان افزود: هم‌اکنون یک واحد تولید بلدرچین در شهرستان فارسان فعال است.

وی با بیان این‌که واحد تولید بلدرچین فارسان یک سیستم بسته است، تصریح کرد: در این واحد همه‌ی مراحل تخم‌گذاری، جوجه‌کشی، جداسازی جوجه‌ها، کشتار و بسته‌بندی بلدرچین انجام می‌شود.

معاون بهبود امور دام جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری ظرفیت این واحد را 66 هزار قطعه دانست و گفت: در این مرکز ماهانه دو تن گوشت بلدرچین تولید می‌شود که همه‌ی آن در استان به مصرف می‌رسد.

هیبتیان هم‌چنین با اشاره به خواص تخم بلدرچین تصریح کرد: در این مرکز سالانه حدود 500 کیلوگرم تخم بلدرچین تولید می‌شود که از این تعداد حدود 30 درصد تخم‌ها که از لحاظ ظاهر سالم‌تر هستند در خود آن واحد تولیدی برای تولید جوجه مصرف می‌شوند و 70 درصد دیگر نیز در بازار به فروش می‌رسد.

وی با اشاره به مقوی و خوش طعم بودن گوشت بلدرچین نسبت به گوشت پرندگانی چون مرغ، خروس، اردک و غاز، تصریح کرد: میزان چربی گوشت این پرنده بسیار کم و میزان پروتئین موجود در آن نسبت به پروتئین گوشت دیگر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی 5 تا 10 درصد بیشتر است برهمین اساس بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می‌شود.

معاون بهبود امور دام جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری بلدرچین را منبع نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از انواع ویتامین‌های گروه B دانست و افزود: وجود املاح موجود در گوشت بلدرچین سبب شده که آن برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی هم‌چنین بی‌خوابی استفاده شود.

به گفته‌ی هیبتیان، در بیشتر نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که احتیاج مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت بلدرچین را تجویز می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha