• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • فارسی
  • العربية
  • English
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۹
  • GMT 03:49

سرویس سیاسی

  • اندیشه امام و رهبری
  • سیاست داخلی
  • دولت
  • مجلس
  • دفاعی - امنيتی
  • حقوقی و قضایی

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • شنبه ۱۳ دی ۱۴۰۴ - ۰۷:۱۹
  • GMT 03:49

سرویس سیاسی

  • اندیشه امام و رهبری
  • سیاست داخلی
  • دولت
  • مجلس
  • دفاعی - امنيتی
  • حقوقی و قضایی

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش تشریح کرد ویژگی‌های سامانه جهت‌یاب شنود DDF

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ارتش با اشاره به بهره‌برداری کامل سامانه جهت‌یاب شنود DDF، برخی ویژگی‌های این سامانه از جمله توان مقابله با جمینگ را تشریح کرد.

محسن فرامرزی
۱۳ مهر ۱۳۹۲ / ۱۲:۱۸

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ارتش با اشاره به بهره‌برداری کامل سامانه جهت‌یاب شنود DDF، برخی ویژگی‌های این سامانه از جمله توان مقابله با جمینگ را تشریح کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی گفت: با دستیابی به این سامانه شنود به راحتی می‌توان سمت و جهت هدف در آسمان را در بالاترین دقت تشخیص داد و با استفاده از این سامانه محل دقیق هدف به‌راحتی برایمان نمایان می‌شود و دشمن نمی‌تواند با پنهان کردن خود و خفه کردن صدا از دیدمان پنهان بماند.

وی تصریح کرد: با عملکرد بسیار خوبی که جهت‌یاب شنود DDF در جنگ الکترونیک از خود نشان می‌دهد، جمینگ در مواجهه با این سامانه کاملاً خنثی است و نمی‌تواند تأثیری بر روی آن بگذارد. در واقع این سامانه در برابر جمینگ ایمنی کاملی دارد و بسیار هم مقاوم است. با استفاده از این سامانه زمان تصمیم‌گیری کاهش و سرعت عمل افزایش می‌یابد.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) ارتش همچنین گفت: باید بهترین راه‌ها و معابر نفوذی را شناسایی کنیم که اگر جای دشمن بودیم به کجا و از کجا به کشور آسیب می‌رساندیم، آن وقت در برابر تهدیدها با تجهیزات بومی و نیروهای متخصص و متعهد خود محل استقرار سامانه‌های ضدموشکی را طراحی و پایه‌گذاری کنیم.

اسماعیلی با بیان برخی تفاوت‌های توان دفاعی کشور با سایر کشورها، اظهار کرد: ما در مقایسه با کشورهای دیگر متفاوت هستیم و توان دفاع خود را با کشورهای دیگر مقایسه نمی‌کنیم، زیرا ایدئولوژی ما ایدئولوژی دفاعی است و هیچگاه قصد تهاجم به کشور دیگری را نداریم اما میزان توانمندی خود را نسبت به تهدیدهای دشمن مقایسه می‌کنیم.

وی تصریح کرد: از چندین جهت توان دفاعی خود را مورد برسی قرار می‌دهیم. اولین مساله جنگ موجود در کشورهای دیگر و دومین مساله تکنیک و نوع پیچیدگی سامانه‌های حریف است که در حقیقت مشخص شود با چه کیفیتی ممکن است مورد تهدید قرار بگیریم. سومین مسأله نیز در زمینه تولید و ساخت سامانه‌های بومی است.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء(ص) افزود: درباره تولید و ساخت سامانه‌های بومی یا بهینه‌سازی سامانه‌های قبلی به سامانه‌های بومی، با توجه به اینکه پدافند هوایی یک یگان کاملاً تجهیزات محور است و همواره باید سامانه‌هایش روشن باشد، که البته در طول این 34 سال روشن بوده است، ما با توجه به تحریم‌ها و مأموریت‌هایمان به اهداف خود رسیده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: این یک شعار نیست و قطعاً سامانه‌های ما بومی شده‌اند؛ همانطور که در صحنه اتفاق افتاده و در دو منظر هم به ما کمک کرده است. اولاً وابستگی ما را در زمان‌های بحران به کشورهای سازنده یا سازندگان قطعات و تجهیزات را قطع کرده و موجب شده است روی پای خود بایستیم و ثانیاً برابر تهدیدها که متصور بودیم سامانه‌های خود را طراحی کرده‌ایم؛ یعنی مثل بسیاری از کشورهای دیگر ابتدا سامانه را تهیه نکرده‌ایم، بعد برابر سامانه استقرار دهیم؛ مثل کشورهایی که با اینکه سامانه‌های پیچیده‌ای هم داشتند اما زمان بحران نتوانستند دوام بیاورند.

اسماعیلی با تأکید بر اِشراف اطلاعاتی قرارگاه پدافند هوایی اظهار کرد: با اِشراف اطلاعاتی که در قرارگاه پدافند هوایی داریم نه نسبت به امروز بلکه نسبت به سال‌های آینده تهدیدها را بررسی می‌کنیم تا ببینیم چه تهدیداتی متصور جمهوری اسلامی ایران خواهد بود و برابر آن تهدیدات سامانه‌هایمان را طراحی می‌کنیم.

فرمانده پدافند هوایی ارتش ادامه داد: نوع تفکر و ایدئولوژی دفاعی ما، نیروهای متخصصی هستند که باید در زمان بحران در لحظه تصمیم بگیرند و همین کار ما را حساس‌تر می‌کند. به همین دلیل ما باید بهترین راه‌ها و معابر نفوذی را شناسایی کنیم که اگر جای دشمن بودیم به کجا و از کجا به کشور آسیب می‌رساندیم؛ آنگاه در برابر تهدیدات با تجهیزات بومی که داریم و با نیروهای متخصص و متعهد خود محل استقرار سامانه‌ها را پایه‌گذاری کنیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء همچنین درباره رزمایشی که قرار است در نیمه دوم سال انجام شود، اظهار کرد: پدافند هوایی به سبب نوع وظیفه‌ای که دارد علاوه بر برگزاری رزمایش‌های مستقل، در تمامی رزمایش‌های نیروهای مسلح حضور دارد. برگزاری رزمایش پدافند در منطقه‌ای سردسیر و کوهستانی برگزار می‌شود تا اهداف برگزارکنندگان این رزمایش‌ها از جهت آب و هوایی نیز تحقق یابد.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه صحبتهایش با بیان اینکه "پدافند هوایی باید به عطر خوب شهدا نزدیک شود"، یادآور شد: نمونه بارز تاثیر این تاکید، سایت سوباشی است که می‌بینیم در اتاق عملیاتی که هشت نفر باید حضور داشته باشد، 19 نفر حضور می‌یابند تا مبادا از قافله جا بمانند و این همان فرهنگ ایثار و شهادت است که امیدوارم نصیب همه ما بشود.

اسماعیلی با اشاره به اقتدار پدافند هوایی کشور ادامه داد: وقتی رایحه‌ای خوش وارد هوا می‌شود، دیده نمی‌شود، فقط بوی خوش آن رایحه است که حس می‌شود. من خوش‌بویی را به امنیت تشبیه می‌کنم. در طول 34 سال گذشته و در دوران دفاع مقدس امنیت داشته‌ایم و این همان اقتدار ماست. کسانی که می گویند مگر دفاع مقدس چقدر خبر دارد، هیچ اِشرافی به موضوع دفاع مقدس ندارند، چراکه ما اکنون نیز در دفاع مقدس هستیم. هنوز هم ثانیه به ثانیه در حال دفاع کردن هستیم وگرنه باید به سرنوشتی چون کشور افغانستان دچار می‌شدیم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) ارتش در پایان اظهار کرد: وقتی در رژه 31 شهریور جوان 21 ساله با اینکه اصلاً دفاع مقدس را ندیده است، آنچنان با صلابت قدم برمی‌دارد، یعنی اینکه آن دوران را درک کرده و خود را در همان دوران می‌بیند.

انتهای پیام

  • قرارگاه پدافند هوايي خاتم الانبياء
  • فرمانده قرارگاه پدافند هوايي ارتش
  • مخابرات
  • مدیران خودرو

لینکستان

    بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ تجهیزات پزشکی بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور آهنگ جدید ایرانی خرید سی‌ پی کالاف دستگاه لیزر برش فلز سوالات آیین‌ نامه خرید قسطی ساندویچ پانل پزشک 24 دانلود آهنگ جدید نرم‌افزار صورتحساب الکترونیکی
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
ایسنا؛ اخلاق، امید، آگاهی
استفاده رسانه‌های داخلی دارای مجوز از محتوا، با ذکر منبع ایسنا مجاز است.
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved