• دوشنبه / ۱ مهر ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۰
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92070100647

ممنوعیت صادرات 5 کالا برداشته شد+لیست کالاهای صادرات ممنوع

ممنوعیت صادرات 5 کالا برداشته شد+لیست کالاهای صادرات ممنوع

بر اساس جدیدترین بخشنامه سازمان توسعه تجارت ممنوعیت پنج قلم کالای صادراتی برداشته شد و بر این اساس تعداد کالاهای صادرات ممنوع از 22 قلم به 17 قلم کاهش یافت.

بر اساس جدیدترین بخشنامه سازمان توسعه تجارت ممنوعیت پنج قلم کالای صادراتی برداشته شد و بر این اساس تعداد کالاهای صادرات ممنوع از 22 قلم به 17 قلم کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فهرست کالاهای صادرات ممنوع در سال 1392 به شرح زیر است: گندم، آرد گندم، شکر خام، گوشت قرمز، جو، ذرت دامی، کنجاله سویا، دانه‌های روغنی، کره، روغن‌های خام و خوراکی، دام زنده سبک و سنگین، وت‌بلوی بزی، پوست خام، جوش شیرین، هیزم و زغال چوب، وینیل استات مونونر وی، ای.ام، کربنات سدیم.

بر این اساس تیرآهن، میلگرد و ورق فلزی، محصولات فلزی، پلیمری، شیمیایی، باتری، کاغذ فلوتینگ، کاغذ چاپ و تحریر و روزنامه و لاستیک از جمله کالاهایی هستند که ممنوعیت صادرات آنها برداشته شده است.

فهرست کالاهای صادرات ممنوع

هم‌چنین در لیست دیگری فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی در سال 1392 نیز از سوی سازمان توسعه تجارت ایران ابلاغ شده است. شرح کالاهای این فهرست عبارتند از:

سنگ‌آهن بهم فشرده شده (کندله) با عوارض 30 درصد، صرفا انواع نان با عوارض 30 درصد، گندم سیاه، ارزن، سایر غلات، توفاله، کنجاله با عوارض 40 درصد، یونجه و علوفه فشرده‌شده با عوارض 20 درصد، برنج و حبوبات با عوارض 20 درصد، سبوس با عوارض صد‌درصد، وت‌بولوی گاوی به ازای هر کیلوگرم 42 هزار ریال، سالامبور گوسفندی با عوارض 10 درصد، کنستانتره سنگ‌آهن با عوارض 30 درصد، سولفات سدیم با عوارض 70 درصد، پنبه با عوارض 50 درصد، سولفورمولیبدن با عوارض 90 درصد، آخال کاغذ با عوارض 150درصد، چوب به استثنای زغال قالبی تهیه شده از خاک و آخال زغال (زغال صنعتی) با عوارض 70درصد، قراضه فلزات با عوارض 80 درصد و ضایعات پلیمری با عوارض 70 درصد.

فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی

ادامه فهرست کالاهای مشمول عوارض صادراتی

به گزارش ایسنا، روز گذشته رییس گمرک در نشست مشترکی با اعضای کمیسیون صادرات و واردات اتاق بازرگانی ایران از ابلاغ دستور‌العمل کاهش ممنوعیت‌های صادراتی از 22 قلم کالا به 17 قلم کالا خبر داده بود.

هم‌چنین در این جلسه خبر منتفی‌ شدن تعهد‌نامه ارزی از صادر‌کنندگان نیز اعلام شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۵:۰۹

مرغ و تخم مرغ و سيب زميني با چه توجيهي آزاد است؟ بنده سي سال مدير اجرايي در حوزه توليد بوده‌ام. صادرات ارزاق مورد نياز مردم به چه حيله و ترفندي؟ مردم را به دولت بدبين مي‌كند. مگر براي آنها يارانه سوخت و نهاده داده نشده است؟ براي خوش‌آيند دلالان و رانت‌خواران كه با صادرات ارزاق دلار سه هزار توماني به جيب ميزنند بايد مردم همچنان در فشار تامين ارزاق باشند؟ گراني هم حدي دارد. بخدا گاهي احساس ميكنم در كشور عده‌اي با نام مقدس صادرات و ارز آوري كليد توسعه نارضايتي مردم را كليد زده‌اند و مسئولان متوجه نيستند گراني ارزاق عمومي تحملش براي مردم سخت است. ارزاق بايد صادراتش ممنوع گردد تا مردم نفس راحتي بكشند

avatar
۱۳۹۲-۰۷-۰۱ ۱۸:۴۶

صد در صد موافقم. من هم که ليست را ديدم متعجب شدم.