• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۱ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91121006706
  • خبرنگار : 71234

در جلسه مشترک با حضور چهار وزیر مقرر شد

تصمیم‌گیری برای حل مشکل قطعی آب استان یزد/واگذاری مدیریت آب زاینده‌رود به وزارت نیرو

تصمیم‌گیری برای حل مشکل قطعی آب استان یزد/واگذاری مدیریت آب زاینده‌رود به وزارت نیرو

رییس مجمع نمایندگان استان یزد با اشاره به جلسه شب گذشته نمایندگان مجامع استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری و اصفهان با وزرای نیرو، اطلاعات، کشور و کشاورزی برای حل مشکل قطعی آب استان یزد، گفت: در این جلسه مقرر شد که در اقدامی سریع لوله تخریب شده انتقال آب اصفهان به یزد ترمیم شود تا مردم استان یزد از نعمت آب شرب هر چه سریعتر برخوردار شوند.

رییس مجمع نمایندگان استان یزد با اشاره به جلسه شب گذشته نمایندگان مجامع استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری و اصفهان با وزرای نیرو، اطلاعات، کشور و کشاورزی برای حل مشکل قطعی آب استان یزد، گفت: در این جلسه مقرر شد که در اقدامی سریع لوله تخریب شده انتقال آب اصفهان به یزد ترمیم شود تا مردم استان یزد از نعمت آب شرب هر چه سریعتر برخوردار شوند.

محمدصالح جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که «جلسه شب گذشته به ریاست ابوترابی‌فرد نایب رییس مجلس برگزار شد» گفت:‌ در این جلسه علاوه بر حضور نمایندگان مجامع این سه استان و چهار وزیر نیرو، اطلاعات، کشور و کشاورزی، استانداران استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری و اصفهان نیز حضور داشتند تا چاره‌ای در مورد حل بحران پیش آمده در خصوص قطعی آب پیدا کنند.

وی با بیان این‌که «تامین امنیت شبکه آبرسانی در استان اصفهان یکی از نتایج جلسه شب گذشته بود» گفت: در این جلسه مقرر شد که مدیریت آب زاینده‌رود خارج از سه استان یزد، چهارمحال و بختیاری و اصفهان باشد بدان معنا که معاونتی در مجموعه وزارت نیرو مسئولیت مدیریت آب زاینده‌رود را عهده‌دار باشد و وزیر نیرو مستقیم بر روند توزیع آب در این سه استان در زمینه شرب، صنعت و کشاورزی نظارت کند در این شرایط دیگر مدیریت خارج از این سه استان و در اختیار وزارت نیرو خواهد شد.

نماینده مردم یزد تامین اعتبار خشکسالی، پرداخت بیمه کشاورزی، استمهال وام‌های کشاورزان را از دیگر تصمیمات جلسه شب گذشته عنوان و اظهار کرد:‌ قرار شد برای حل مشکل قطعی آب مردم استان یزد تدبیری اندیشیده شود به طوری که لوله تخریبی انتقال آب اصفهان به یزد هر چه سریعتر ترمیم شده و حداقل یکی از الکتروپمپ‌ها‌ که به آتش کشیده شده است جابجا و تعویض شود.

جوکار با بیان این‌که «قطعی آب استان یزد بعد از تخریب لوله انتقال آب استان اصفهان به این استان در شرایط بحرانی به سر می‌برد» گفت:‌ در حال حاضر مردم برای تامین آب شرب با مشکلاتی مواجه هستند به طوری که در برخی از مناطق از طریق تانکر آبرسانی می‌شود و متاسفانه در برخی دیگر از مناطق آب از طریق چاه‌های آب کشاورزی و فضای سبز برای مصارف شرب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی افزود: مطمئنا احتمال به خطر افتادن سلامتی مردم وجود دارد، لذا در این جلسه قرار شد که در اسرع وقت با انجام اصلاحات و ترمیم خط لوله، تغییر و تعویض کنترل‌ها و سیستم‌های فشار مشکل آب مردم استان یزد حل شود.

رییس مجمع نمایندگان استان یزد با بیان این‌که «پرداخت خسارت و ترمیم شبکه خط لوله تخریبی انتقال آب از دیگر تصمیمات این جلسه به شمار می‌آید» گفت: قرار شد بخشی از این هزینه‌ ترمیم و پرداخت خسارات را استان اصفهان، یزد و همچنین وزارت نیرو تامین کنند.

جوکار در عین حال گفت: طبیعتا با توجه به تخریب زیرساخت‌های انتقال آب، ترمیم زیرساخت‌ها زمان‌بر است که قرار شده است این کار هر چه سریعتر در دستور کار قرار گیرد.

وی در خصوص دلیل حضور نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در این جلسه علی‌رغم عدم تخریب خط لوله انتقال آب این استان، گفت: استان چهارمحال و بختیاری از دیر زمانی است که در زمینه آب مشکل دارد. قرار شد که در این جلسه بر لزوم مدیریت آب زاینده‌رود برای هر سه استان تصمیم‌گیری شود.

نماینده مردم یزد توضیح داد: هر کدام از سه استان یزد، چهارمحال و بختیاری و اصفهان حقابه پرداخت می‌کنند که طبیعتا بر این اساس مردم این سه استان حق استفاده از آب زاینده‌رود را دارند. بر همین اساس است که مقرر شد برای تامین آب با اولویت‌های تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی اقدامات لازم انجام شود تا مردم به صورت عادلانه از منابع آب بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۱۲-۱۰ ۱۶:۵۵

بسم الله الرحمن الرحیم، با سلام خدمت هموطنان عزیر، خواسته مشروع کشاورزان با عدم پاسخگویی مناسب مسئولین به عمل نامشروع و غیرمعقول آنان انجامید. آیا این نباید مورد بررسی و احیانا برخورد با مسئولین خاطی قرار گیرد که از احساسات مردم دو استان بهره‌برداری می‌کنند؟!

avatar
۱۳۹۱-۱۲-۱۲ ۱۶:۴۴

سرچشمه آب، استان چهارمحال و بختياري است. سرماي آن را مردم چهارمحال و بختياري تحمل مي‌كنند. آيا درست است، آب كه جزء منابع ملي است و بايد همه از آن بهره‌مند شوند، ولي مردم شهرستان سامان كه در دو قدمي زاينده‌رود هستند، از آب آشاميدني بي‌بهره باشند؟ بايد نمايندگان استان چهارمحال حضور جدي داشته، از حق مردم اين استان دفاع كنند.

avatar
۱۳۹۱-۱۲-۱۲ ۲۳:۳۷

وقتی باران نمی‌آید و اولویت هم با تامین آب شرب است، کدام انسان منصف می‌گوید تجهیزات انتقال آب شرب اطفال، کودکان و مریضان را آتش بزن؟ آن‌هم استانی که حقابه پرداخت می‌کند و مال آن روستاها هم نیست؟

avatar
۱۳۹۱-۱۲-۱۳ ۱۲:۴۴

درست است كه آب جزء منابع استان چهارمحال است اما مردم استان يزد چه گناهي دارند كه بايد از آب شيرين بي‌بهره باشند؟