مخترع جاروبرقیهای بدون کیسه اکنون در طراحی جدید 999 پوندی خود شیر آب و خشککن را ترکیب کرده است.
مخترع جاروبرقیهای بدون کیسه اکنون در طراحی جدید 999 پوندی خود شیر آب و خشککن را ترکیب کرده است.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در طرح جدید جیمز دایسون، کاربر ابتدا دستان خود را در زیر نازل مرکزی قرار داده که یک پرتو مادون قرمز را شکسته و آب ولرم از آن جاری میشود.
سپس فرد دستان خود را از زیر دو بال این شیر آب حرکت داده که با شکستن یک پرتو دیگر، جریان هوای سرد فیلتر شده باعث خشک شدن آب روی دستها میشود.
این فرآیند خشککردن، 12 ثانیه به طول انجامیده و نیازی به لمس هیچ سطحی نیست که در نتیجه از انتشار میکروب جلوگیری میشود.
اگرچه در این میان جای صابون خالی است.
در حالیکه جاروبرقیهای بدون کیسه این مخترع ، علیرغم قیمت بالای آنها در بازار، به موفقیت دست یافتهاند، شیرآب ترکیبی «دایسون» حداقل در کوتاه مدت احتمالا یک محصول گوشهنشین خواهد بود.
نوآوری بزرگ این محصول، موتور کوچک و بسیار قوی بادزن آن موسوم به V4 است که در پایه شیر قرار میگیرد.
اندازه این موتور 1600 واتی تنها 85 میلیمتر بوده و وزن آن 675 گرم است؛ با این حال میتواند قدرت یک پنکه کوچک را از حالت ثابت تا 90 هزار گردش در دقیقه در کمتر از 0. ثانیه تامین کند.در نتیجه این موتور میتواند در هر ثانیه 30 لیتر هوا تولید کرده و با سرعت 692 کیلومتر در ساعت حرکت کند.
هوای کشیده شده درون این شیرآب از میان یک فیلتر برای زدایش 99.9 درصدی تمام باکتریهای درون آن پیش از خشک کردن دستها عبور میکند.
این شیر و خشککن ترکیبی یکی از سه خشککن دست جدید شرکت دایسون است که توسط تیمی از 125 مهندس در مقر آن در ویلتشایر ساخته شده است.
دایسون اظهار کرد: خشککنهای رایج از یک ستون هوای دستشویی پر از باکتری برای خشک کردن آب از دستها، آن هم پس از مدت طولانی استفاده کرده از این رو بسیاری از مردم به همین دلایل از آن استفاده نمیکنند. اما شیرآب تیغه هوای دایسون به سرعت دستها را خشک میکنند.
به گفته وی، مهندسان شرکت دایسون با استفاده از مدلسازی پیچیده رایانهای یک موتور دیجیتالی با عملکرد بالا را تولید کردهاند که 6000 بار در ثانیه برای حفظ بهره وری بهینه جهت تولید جریان هوای پرسرعت در جهت خشک کردن سریع و بهداشتی دستها خود را تنظیم میکند.
این موتور جدید پی از هفت سال طراحی و آزمایش عرضه شده که نیازمند یک سرمایه 26.9 میلیون دلاری بوده است.
انتهای پیام
نظرات