گروهی از منجمان آماتور با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی کپلر، موفق به کشف 42 سیاره فراخورشیدی با قابلیت بالقوه سکونت شدهاند.
گروهی از منجمان آماتور با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی کپلر، موفق به کشف 42 سیاره فراخورشیدی با قابلیت بالقوه سکونت شدهاند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پروژه شکار سیارات بیگانه، منجمان آماتور با کمک داده های تلسکوپ های فضایی مختلف، کاندیداهای جدید سیارات فراخورشیدی دارای قابلیت بالقوه سکونت را شناسایی میکنند.
بر اساس اعلام ناسا، 14 منجم آماتور با استفاده از دادههای تلسکوپ فضایی کپلر موفق به کشف 42 سیاره فراخورشیدی شامل 15 سیاره با قابلیت سکونت و یک سیاره بزرگ در ابعاد سیاره مشتری به نام PH2b شده اند.
این سیارات در منطقه قابل سکونت ستاره میزبان واقع شدهاند که میتواند به معنای وجود آب به شکل مایع و میزبانی احتمالی حیات فرازمینی باشد.
دکتر «جی وانگ» از محققان دانشگاه ییل و نویسنده ارشد یافته جدید منجمان آماتور تأکید میکند: سیاره PH2b با دمای اتمسفریک، بین 30 تا منفی 88 درجه سانتیگراد نمیتواند میزبان حیات باشد؛ اما قمرهایی که در مدار آن قرار دارند، نامزدهای مناسبی برای میزبانی حیات خواهند بود.
وجود سیاره PH2b در بررسی های صورت گرفته در رصدخانه کک در هاوایی تا 99.9 درصد تأیید شده است.
این سیارات در انتظار تأیید رسمی توسط اخترشناسان حرفه ای هستند و نتایج این کشف در مجله Astrophysical منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات