• دوشنبه / ۳۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91053017827
  • خبرنگار : 90069

مصرف همبرگر خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشديد مي‌‌كند

مصرف همبرگر خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشديد مي‌‌كند

در يك آزمايش جديد مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زياد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پيشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزايش مي‌دهد.

در يك آزمايش جديد مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زياد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پيشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزايش مي‌دهد.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مطالعات جديد از سوي كارشناسان انستيتو پيشگيري از سرطان در كاليفرنيا و متخصصان دانشگاه كاليفرنياي جنوبي شواهد پزشكي جديد و مهمي درباره چگونگي تاثيرگذاري گوشت قرمز سرخ شده در روغن بر افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارائه كرده است.

اين كارشناسان با بررسي روش‌هاي طبخ گوشت قرمز نشان دادند كه وقتي گوشت در حرارت بالا پخته مي‌شود مواد سرطان زا در آن آزاد مي‌شود كه يكي از پيامدهاي آن افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات است.

به گزارش روزنامه اكسپرس، كارشناسان با مطالعه روي 2000 مرد داوطلب به اين نتايج دست يافته‌اند.

دكتر ماريانا استرن، استاديار طب پيشگيري در دانشكده پزشكي «كك» در اين باره تاكيد كرد: وقتي تاثير انواع مختلف گوشت قرمز پخته شده را آزمايش كرديم متوجه شديم كه مصرف همبرگر با افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است در حالي است كه استيك اين تاثير مضر را ندارد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha