• چهارشنبه / ۱۱ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 91051106848
  • منبع : نمایندگی یزد

یک کارشناس تغذیه: در طول سفر 2 تا 3 ليوان شير مصرف كنيد

یک کارشناس تغذیه: در طول سفر  2 تا 3 ليوان شير مصرف كنيد

ایسنا/یزد یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: در طول سفر حتما دست‌هاي خود را قبل از صرف غذا و ميان وعده كاملا با آب و صابون شستشو دهيد و از خوردن غذا در رستورانهاي غير بهداشتي و غير مطمئن اجتناب كنيد.

یک کارشناس تغذیه در یزد گفت: در طول سفر حتما دست‌هاي خود را قبل از صرف غذا و ميان وعده كاملا با آب و صابون شستشو دهيد و از خوردن غذا در رستورانهاي غير بهداشتي و غير مطمئن اجتناب كنيد.

یوسف نقیایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه يزد، درباره توصیه‌های تغذیه‌ای و بهداشتی هنگام سفر، گفت: در طول سفر مانند ساير مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه‌هاي غذايي استفاده كنيد.

وی ادامه داد: بهتر است در رستوران‌هاي بين راهي در زمان سفر از خوردن سالاد و سبزي به صورت خام به دليل احتمال آلودگي خودداري كنيد.

نقیایی با تاکید بر این‌که حتما در طول سفر به دريافت مقدار مناسب لبنيات دقت كنيد و روزانه حدود 2 تا 3 ليوان شير يا ماست مصرف كنيد، اظهار کرد: در طول سفر براي جلوگيري از كم آبي و يبوست حداقل روزانه 6 تا 8 ليوان مايعات مصرف كنيد.

این کارشناس تغذيه گفت: بهتر است در سفرهاي بين شهري از آب‌هاي بطري كه سلامت آن مورد اطمينان است، استفاده شود.

وی خاطرنشان كرد: به منظور جلوگيري از يبوست از ميوه‌ها به عنوان ميان وعده استفاده كرده و به جاي مصرف نوشابه، از دوغ، آب و نوشيدني‌هاي كم كالري استفاده كنيد.

مدیر تغذیه مرکز بهداشت استان یزد تصریح کرد: براي رفع نياز بدن به مايعات، آب بهترين نوشيدني است و توصيه مي‌شود از مصرف سانديس و نوشابه‌هاي گازدار پرهيز شود.

این کارشناس با تاکید بر اجتناب از خوردن غذاهاي چرب، سرخ شده، شيريني‌ها، شكلات و خامه، عنوان كرد: از مصرف سوسيس، كالباس و همبرگرهاي آماده تا حد امكان پرهيز كنيد.

وي توصیه کرد، قبل از مصرف غذاهاي كنسروي از سلامت آنها اطمينان حاصل كنيد و در صورت مشاهده برآمدگي و فرورفتگي از مصرف آنها خودداري كنيد؛ قبل از مصرف، حتما آن ها را 20 دقيقه بجوشانيد.

وی عنوان كرد: فقط به رستوران‌هاي معتبر كه اصول بهداشتي بيشتر در آنها رعايت شده است مراجعه كنيد؛ وضعيت بهداشت سالن، دستشويي‌ها و كارگران تا حدي مي‌تواند معيار سطح بهداشت رستوران باشد همچنین از مصرف بعضي از مواد غذايي مانند سالاد الويه، همبرگر و كباب كوبيده در مكان‌هايي كه قابل اطمينان نيستند، خودداري كنيد.

انتهاي پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha