• جمعه / ۲۳ تیر ۱۳۹۱ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91042313757
  • خبرنگار : 71251

بوقلمون‌ها هم به دليل نبود خوراك روانه كشتارگاه مي‌شوند...

بوقلمون‌ها هم به دليل نبود خوراك روانه كشتارگاه مي‌شوند...

به دليل كمبود نهاده و گراني آنها هزينه‌ تمام‌شده توليد هر كيلو گوشت بوقلمون افزايش يافته و پرورش‌دهندگان به دليل كمبود خوراك و بالا‌بودن هزينه‌هاي آن مجبورند اين پرنده را زودتر از زمان طبيعي روانه كشتارگاه كنند.

به دليل كمبود نهاده و گراني آنها هزينه‌ تمام‌شده توليد هر كيلو گوشت بوقلمون افزايش يافته و پرورش‌دهندگان به دليل كمبود خوراك و بالا‌بودن هزينه‌هاي آن مجبورند اين پرنده را زودتر از زمان طبيعي روانه كشتارگاه كنند.

امير خيرخواه ـ عضو هيات مديره تعاوني پرورش‌دهندگان بوقلمون ـ در گفت‌وگو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: حداقل دوره پرورش چهار الي شش ماه است اما به دليل كمبود خوراك و گراني آن پرورش‌دهندگان اين پرنده را در 3.5 ماهگي روانه‌ كشتارگاه مي‌شود لذا استحصال گوشت هم كاسته شده است.

خيرخواه اظهار كرد: بوقلمون‌هاي نر تا 16 و 17 كيلوگرمي مي‌توانند نگهداري شوند و سپس كشتار شوند، بوقلمون‌هاي ماده نيز تا 11 كيلوگرمي بايد نگهداري شوند، اما اين پرنده تا وزن هشت تا 10 كيلوگرمي نگهداري و سپس روانه‌ كشتار مي‌شود.

اين پرورش‌دهنده با بيان اين‌كه هر كيلو سويا 1800 تومان و هر كيلو ذرت 600 تومان به عنوان خوراك بوقلمون تامين مي‌شود، گفت: قيمت گوشت اين پرنده از كيلويي 5000 تومان سال گذشته به كيلويي 8000 تومان در سال جاري افزايش يافته است كه پيش‌بيني مي‌شود با توجه به افزايش تقاضا براي ماه رمضان قيمت گوشت اين محصول نيز افزايش ‌يابد.

وي خواه خاطر نشان كرد: ميزان توليد براي ماه رمضان جوابگوي تقاضاي بازار است و مشكل كمبود گوشت در اين مدت را نخواهيم داشت.

عضو هيات مديره تعاوني پرورش‌دهندگان بوقلمون اظهار كرد: سال گذشته 20 هزار گوشت بوقلمون توليد شد و پيش‌بيني شده بود امسال اين ميزان توليد به دو برابر افزايش يابد، اما به دليل كمبود خوراك و گراني قيمت آن توليد 40 هزار تن نخواهد رسيد و نهايتا 30 هزار تن گوشت بوقلمون در سال جاري استحصال مي‌شود.

خيرخواه تصريح كرد: علي‌رغم اين‌كه امسال افزايش ظرفيت نداشته‌ايم اما 40 درصد از ظرفيت‌هاي سالن‌هاي پرورش خالي مانده است.

به گفته‌ او جوجه و تخم‌ بوقلمون هم‌چون گذشته از كشور‌هاي اروپايي از جمله آلمان وارد مي‌شود و افزايش قيمتي نداشته است.

عضو هيات مديره تعاوني پرورش‌دهندگان بوقلمون خاطر نشان كرد: گوشت بوقلمون به صورت بسته‌بندي در فروشگاه‌‌هاي زنجيره‌اي و به صورت فله و لاشه در مغازه‌هاي سطح شهر عرضه مي‌شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha