• پنجشنبه / ۱ تیر ۱۳۹۱ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: ادبیات و کتاب
  • کد خبر: 91040100130
  • خبرنگار : 71365

وزير ارشاد: ساخت كارخانه‌هاي كاغذ در كشور زمان‌بر است

وزير ارشاد: ساخت كارخانه‌هاي كاغذ در كشور زمان‌بر است

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با ابراز اميدواري نسبت به افزايش سهم عمده توليد كاغذ در كشور گفت: البته بايد دانست اين موضوع در كوتاه‌مدت ميسر نيست و نيازمند زمان است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با ابراز اميدواري نسبت به افزايش سهم عمده توليد كاغذ در كشور گفت: البته بايد دانست اين موضوع در كوتاه‌مدت ميسر نيست و نيازمند زمان است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد حسيني در حاشيه برگزاري كنگره ملي شعر «جانباز شهيد» در پاسخ به سؤال خبرنگاري مبني بر اين‌كه مقام معظم رهبري در نمايشگاه كتاب بر توليد كاغذ در كارخانه‌هاي داخلي تأكيد كرده‌اند و شما چه كاري در اين‌باره انجام داده‌ايد، گفت: مواردی در دست کار است و قرار است راه‌اندازی شود. در همين راستا اعلام آمادگی از سوي دولت و همچنين ريیس‌جمهور صورت گرفته و همه حامی این موضوع مهم هستند تا موانع از سر راه برداشته شود. ما هم امیدواریم در آینده بتوانیم سهم عمده تولید کاغذ را در داخل کشور داشته باشیم؛ اما باید دانست این نیازمند زمان است؛ اما با اين حال، باید به این سمت‌وسو حرکت کنیم.

او همچنين در پاسخ به خبرنگار ديگري كه درباره وام مسكن خبرنگاران و خبرهايي كه از اين موضوع به وزارت ارشاد رسيده است، پرسيد، توضيح داد: به زودی طی جلسه مشترکی با وزیر مسکن همه خدماتی که وزارت مسکن و یا بانک مسکن بايد ارائه کنند، نهایی و اعلام خواهد شد.

حسيني افزود: مثل جلسه‌ای که با دکتر وحید دستجردی (وزير بهداشت) در مورد ارائه خدمات به اعضاي صندوق حمایت از خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و هنرمندان داشتیم، تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا خدمات ارزنده‌ای به خبرنگاران ارائه شود. انشاءالله وام خبرنگاران و هنرمندان را هم دنبال می‌کنیم تا به نتیجه برسد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha