رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: با استفاده از قابلیت رودخانه شاهرود در بخشهای الموت غربی و شرقی، ظرفیت پرورش ماهیان خوراکی در استان تا چهار برابر قابل افزایش است.
نیازعلی ابراهیمی پاک در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه قزوین، اظهار کرد: در حال حاضر سالیانه 2 هزار و 500 تن ماهی خوراکی در استان تولید میشود.
وی از حاشیهی رودخانهی شاهرود در بخشهای الموت غربی و شرقی به عنوان یک مکان بسیار مستعد برای پرورش ماهی خوراکی یاد و خاطرنشان کرد: برای پرورش ماهیان خوراکی در این منطقه از سرمایه گذاران حمایت خواهیم کرد.
ابراهیمی پاک، تشکیل تعاونیهای روستایی را برای توسعه فعالیتهای مربوط به شیلات و آبزیپروری ضروری دانست و افزود: در هر نقطه از استان که دارای شرایط مساعد بوده و منابع آبی به میزان لازم و کافی وجود داشته باشد، میتوان به در حوزه شیلات و آبزیپروری فعالیت داشت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان با اشاره به لزوم افزایش سرانهی مصرف ماهی در سطح جامعه بویژه نسل نوجوان و جوان، افزود: با استفاده از ظرفیتهای موجود برای پرورش ماهیان خوراکی، میتوان ضمن اشتغالزایی و کمک به اقتصاد استان و کشور، به تولید غذای سالم برای جامعه پرداخت.
به گزارش ایسنا، 199 واحد در استان قزوین به کار پرورش ماهیان خوراکی میپردازند.
انتهای پیام
نظرات