• شنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 95031508717

آغاز عملیات هوایی آمریکا علیه داعش از ناوهواپیمابر واقع در مدیترانه

آغاز عملیات هوایی آمریکا علیه داعش از ناوهواپیمابر واقع در مدیترانه

جت‌های جنگنده آمریکایی برای نخستین بار از ناوهواپیمابر مستقر در دریای مدیترانه مواضع داعش را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد که این نخستین حمله بدین شکل علیه داعش از زمان آغازعملیات ائتلاف بین‌المللی است که دو سال قبل آغاز شده است.

مقام‌های نیروی دریای آمریکا اعلام کردند که این جت‌های جنگنده پس از آغاز حرکت ناو هواپیمابر "هری ترومن" به سمت دریای مدیترانه که از مسیر کانال سوئز عبور می‌کرد، از این ناو به هوا برخاستند.

این مقام‌ها اعلام کردند این نخستین حمله هوایی توسط یک ناوگروه در این منطقه از زمان آغاز جنگ عراق در سال 2003 است.

حملات پیشین این ائتلاف علیه داعش توسط آمریکا و هم‌پیمانان آن تنها از خلیج فارس یا از طریق پایگاه‌های بحرین، ترکیه یا سایر کشورها صورت می‌گرفت.

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده که این حملات عراق و سوریه را شامل شده است، اما در خصوص تعداد حملات و نوع اهداف اظهار نظر نکرده است.

هدف از این حمله ارسال این پیام به ترکیه است که نیروی نظامی آمریکا راه‌های دیگری برای حمله هوایی به سوریه بجز پایگاه هوایی ترکیه در اینجرلیک نیز دارد.

مقام‌های نیروی دریایی آمریکا اعلام کرده‌اند که هدف این حملات اخیر خاتمه دادن به نگرانی‌های مطرح شده از سوی برخی قانونگذاران این کشور در خصوص تصمیم اخیرنیروی دریایی آمریکا برای عدم حضور دائم در خلیج فارس است.

نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد ناوهواپیمابر ترومن و سایر ناوهای موجود در ناوگروه تهاجمی آمریکا به عنوان دارایی اصلی جنگ آمریکا علیه مواضع داعش عمل کردند.

این ناوگروه در منطقه پنجم دریایی عملیات حضور دارد که شامل خلیج فارس می‌شود و این ناوگروه هم چنان نقش حمایتی خود را از منطقه مدیترانه ادامه خواهد داد.

یک مقام ارشد نیروی دریایی آمریکا اعلام کرد: این مسئله نشانگر آن است که یک ناوگروه تهاجمی آمریکا می‌تواند دو منطقه عملیات را پوشش دهد که این نکته عامل غیرقابل پیش‌بینی بودن را نیز در خود دارد. ما تمام سعی خود را خواهیم کرد تا حضور خود را گسترش دهیم و از امتیاز دسترسی که دارایی‌های دریایی ما برایمان فراهم می‌کنند، استفاده کنیم.

این مقام افزود: این مسئله حاوی این پیام به دوستان و دشمنان ما است که ما بنا به همان عامل دسترسی خود می‌توانیم همزمان دو تهدید را تحت تاثیر بگذاریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha