استاندار لرستان گفت: صنایع راکد استان در سال 95 احیاء میشوند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه لرستان، مهندس هوشنگ بازوند در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان، افزود: نباید پروژههایی را در لیست پروژههای اقتصاد مقاومتی قرار دهیم که زور و اختیار برای احیاء آنها جای دیگری باشد و بعد ما در جلسات فقط در مورد آنها اظهارنظر کنیم.
وی اظهار کرد: اگر فولاد ازنا پس از 10 تا 12 سال تعطیلی احیاء شود یکی از بندهای دهگانهای که رهبر معظم انقلاب در مشهد به آنها اشاره کردهاند در لرستان اجرایی میشود.
استاندار لرستان تصریح کرد: همچنین اگر احیاء کارخانجات مواد غذایی گهر، خمیرمایه و یخچالسازی دورود را بتوان امسال انجام داد، اقدامات مهمی صورت گرفته است.
بازوند اضافه کرد: فولاد ازنا مراحل پایانی راهاندازی را طی میکند و با راهاندازی این کارخانه حدود 500 تا 600 نفر شغل ایجاد میشود و این میزان اشتغالزایی میتواند بسیاری از مشکلات ازنا را برطرف کند.
وی بیان کرد: طی دو سال اخیر کارهای اولیه برای احیاء صنایع راکد استان را حل کردهایم، بهعنوان نمونهLC کارخانه فولاد ازنا و نیروگاه خرمآباد را که 199 میلیون دلار نیز به آن اختصاص یافته برطرف و مشکلات اداری آنها حلشده و در حال حاضر آماده شروع به کار هستند.
استاندار لرستان خاطرنشان کرد: احیاء شرکت ژنراتورسازی لرستان توسط بانک صنعت و معدن ضروری است و چرا که روزی در این صنعت 200 نفر مشغول به کار بودهاند.
بازوند افزود: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان باید کار احیاء صنایع بزرگ استان را پیگیری کند چرا که اگر این پروژهها راهاندازی شود تحول بزرگی در استان رخ میدهد.
وی با اشاره به حل مشکلات صنایع وابسته به گروه آریا در استان، اظهار کرد: حل مشکلات صنایع وابسته به این گروه زمانبر بود بهگونهای که در این راستا رئیس قوه قضائیه و دادستان چندبار دستور دادند تا بانک ملی قبول کرد که یکی از صنایع وابسته به این گروه را در استان احیاء کند چون بانک ملی زیر بار نمیرفت مطالبه آنها دریافت وجه نقد بود اما درنهایت پذیرفتند و بهزودی کار را شروع میکنند.
استاندار تصریح کرد: بخش خصوصی در مقطعی از زمان که کار بسیار بدی هم بوده کارخانه پوست و چرم را از بنیاد مستضعفان به مبلغ 9 میلیارد تومان خریداری کرد سند هم به نام آنها شد و بعد رفتند و درحالیکه این صنعت تعطیل است ارزش افزوده 100 برابری هم نصیب آنها شده است.
بازوند با بیان اینکه باید شرکت پوست و چرم در سال اقتصاد مقاومتی احیاء شود، اضافه کرد: حق این بود که نمیگذاشتند بنیاد این شرکت را واگذار کند اما هنگامیکه توان احیاء شرکت پوست و چرم نباشد آن را نیز نباید در لیست پروژههای اقتصاد مقاومتی بیاوریم.
وی گفت: در حال حاضر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) تقریباً آمادگی دارد که صنعت دیگری همچون صنعت تولید ورق رنگی و یا گالوانیزه را در یخچالسازی ایجاد کند البته قرار بود که برای بازدید از این کارخانه به استان سفر کنند.
انتهای پیام
نظرات