• سه‌شنبه / ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 95031106864
  • خبرنگار : 71415

نتایج یک گزارش نشان داد؛

بیش از 45 میلیون تن در جهان برده‌اند/ هند و کره شمالی بدترین وضعیت بردگی را دارند

یک گزارش جدید فاش ساخت، بیش از 45 میلیون تن در سراسر جهان گرفتار "بردگی نوین" هستند؛ این تعداد یک سوم بیشتر از رقمی است که پیش از این اعلام شده بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری پرس اسوسیشن، بر اساس این مطالعه این افراد معمولا هدف قاچاق قرار گرفته و به عنوان روسپی، خدمتکار، افراد بدهکار و کارگران کارخانه‌ها و مزارع قربانی استثمار می‌شوند.

این گزارش تحت عنوان "شاخص بردگی در جهان در سال 2016" نشان داد که در هر گوشه جهان بردگی نوین وجود دارد اما آسیا بدترین وضعیت را دارد.

کشور کره شمالی نیز کشوری است که بدترین وضعیت را داشته به نحوی که 4.37 درصد از جمعیت این کشور بردگی می کنند. پس از کره شمالی نیز ازبکستان با نرخ 3.97 درصد و کامبوج با نرخ 1.65 درصد بدترین وضعیت بردگی را در جهان دارند.

هند نیز با توجه به جمعیتش با داشتن 18.35 میلیون برده بیشترین تعداد برده‌های مدرن را داشته و پس از این کشور چین با 3.39 میلیون و پاکستان با 2.13 میلیون بیشترین تعداد برده را در جهان دارند.

این گزارش همچنین از انگلیس به دلیل آن چه که "رهبری راهبرد مبارزه با برده‌داری در جهان" عنوان کرده تحسین کرد.

اندرو فورست، رئیس و بنیانگذار بنیاد " Walk Free" که این گزارش را تدوین کرده از رهبران جهان خواست تا مشابه انگلیس عمل کنند. انگلیس با تصویب قانون مبارزه با برده داری نوین در 2015، حداکثر مجازات حبس ابد را برای متهمان در نظر گرفت.

وی در اظهاراتی پیش از انتشار این گزارش در لندن در اواخر امروز( سه شنبه) اظهار کرد: ما به دلیل رهبری انگلیس در مبارزه با برده داری نوین در جهان تصمیم گرفتیم گزارش شاخص برده داری جهان در 2016 را در لندن منتشر کنیم.

این گزارش همچنین نشان داد که 45.8 میلیون مرد و زن و کودک امروز در جهان گرفتار بردگی نوین هستند که این میزان 10 میلیون تن بیشتر از آخرین مطالعه در این زمینه که سال 2014 صورت گرفت بوده است.

فورست خاطر نشان کرد: این افزایش بیشتر به دلیل بهتر و بیشتر شدن اطلاعات بوده است اما من معتقدم که تعداد افراد به بردگی کشیده شده در جهان در حال افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha