• دوشنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 95031005682
  • خبرنگار : 90136

انرژی در آینده

 انرژی در آینده

وقتی به شکل شهرهای آینده فکر می‌کنید ممکن است ماشین‌های پرنده و آسمان خراش‌هایی که در ابرها گم شده‌اند، به نظرتان بیاید که البته خیلی دور از واقعیت نیست.

با در نظر گرفتن سازه‌هایی که هم‌اکنون می‌بینیم چند پیش‌بینی قوت بیشتری دارند. با توجه به پروژه مشترک چین و انگلیس به نام طراحی اداری AT، شهرهای زیر آب دیگر رویا نیستند. با توجه به مساحت بی‌کران اقیانوس‌ها شهرهای شناور و زیر آب بهترین راه برای کنترل جمعیت بیش از حد زمین در آینده است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، جمعیت با توجه به این رشد در 50 سال آینده به 9 میلیارد نفر خواهد رسید. در کنار این کنترل جمعیت مدیریت انرژی ساختمان‌ها و البته کل شهر یکی از مهم‌ترین مسائل شهرهای آینده است. با اینکه این شهرها نیروی خود را به‌وسیله موج‌های دریا و انرژی خورشیدی تامین می‌کنند اما مدیریت این انرژی مهم‌ترین مشکل پیش روی آن‌هاست. با توجه به تمام شدن سوخت‌های فسیلی و آلاینده بودن آن‌ها تمام فناوری‌های امروزه به سمت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی انرژی مصرفی می‌روند. تکنولوژی‌های فاقد این امر در آینده هیچ جایی ندارند.

شرکت‌هایی همچون ال‌جی که 40 سال سابقه در تولید محصولاتی از این دست مثل تهویه هوا دارند، کاملا بر این اصل وفادار بوده و تمام محصولات خود را با برترین استانداردهای مصرف انرژی و بهینه‌سازی ارایه می‌کند.

به عنوان مثال محصولات جدید تهویه هوا، بسیار بهبود پیدا کرده‌اند و با توجه به میزان دمای هوا انرژی مصرف می‌کنند و از هدر رفت انرژی به مقدار زیادی جلوگیری می‌کنند. بسیاری از فناوری‌های نسل آینده با اجرای این الگوی استفاده از انرژی نه تنها هزینه‌های مصرفی و مصرف انرژی را کم می‌کنند بلکه بازار را نیز در اختیار خود می‌گیرند.

همچنین در آسمان و زیرزمین نیز ممکن است شهرهای زیادی به وجود آیند. آسمان خراش‌ها بسیار بلندتر از چیزی که فکر می‌کنید می‌شوند و با توجه به پروژه‌های تحت توسعه الان، به حدی در اعماق زمین می‌رویم که نیاز به ایجاد یک آب و هوای مصنوعی و یک زنجیره تامین غذای متفاوت برای آنجا است. مصالح به‌کار رفته در ساختمان‌ها نیز بسیار متفاوت است و با توجه به عرضه پنل‌های خورشیدی که مردم عادی به راحتی می‌توانند در ساختمان خود استفاده کنند و همچنین چاپگرهای سه بعدی که جدیدا با آن پلی در آمریکا ساخته شده و به راحتی شکل دلخواه شما را پرینت می‌کنند، احتمالا دیگر رنگ سیمان و آجر نمی‌بینیم و در هر مکان با هرشکلی می‌توانیم خانه‌ای بسازیم و نگران تامین انرژی و مقاومت آن نباشیم.

در کنار این امر مسئله انرژی‌های تجدیدپذیر نیز یکی مهم‌ترین ویژگی‌های نسل بعد محصولات مدرن و نیاز اصلی این گونه ساختمان‌ها است. انرژی تجدیدپذیر نه تنها در کاهش گرمایش زمین و کاهش آلودگی موثر است بلکه انتخاب اول شهروندان آینده است. به عنوان مثال دستگاه پمپ حرارتی Therma V شرکت ال‌جی با در نظر گرفتن این نیاز نسل آینده بشریت در کنار استفاده از انرژی مصرفی معمول از انرژی تجدیدپذیر نیز استفاده می‌کنند.

شرکت ال‌جی با یک راهکار هوشمندانه این دستگاه را به گونه‌ای طراحی کرده که با استفاده از گرمای هوای اطراف دستگاه میزان سوخت مصرفی برای گرمایش بسیار کمتر شود. این روش می‌تواند تا 75 درصد نیاز مصرفی دستگاه را تامین کند و البته فراینده‌هایی نظیر این در کنار کم‌مصرف بودن بسیار دوست‌دار محیط‌زیست هستند. احتمالا مصالحی که در این ساختمان‌ها استفاده می‌شوند نیز ارگانیک باشند و با توجه به تحیقیقاتی که روی ساختارهای محکم و در عین حال سبک گیاهی شده، ممکن است ستون خانه شما از جنس قارچ باشد. از آنجایی که بسیاری از این فناوری‌ها هم‌اکنون در حال توسعه هستند، تصور این امور خیلی سخت نیست و به لطف شرکت‌های مثل ال‌جی می‌توان تعدادی از آن‌ها تا چند سال دیگر دید. محصولاتی که برای بسیاری از مشکلات جامعه آینده راه‌حل‌های مناسب ارایه می‌دهد و یک زندگی با کیفیت، آرام، هوشمند و امن را مهیا می‌سازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha