• چهارشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۱:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 95022918395
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

دامدارهای بجنوردی سرگردان شده‌اند

دامدارهای بجنوردی سرگردان شده‌اند

ایسنا/خراسان شمالی مدیرعامل شرکت تعاونی گاوداران بجنورد گفت: دامدارهای این شهرستان برای فروش شیر دام‌های خود سرگردان هستند.

مدیرعامل شرکت تعاونی گاوداران بجنورد گفت: دامدارهای این شهرستان برای فروش شیر دام‌های خود سرگردان هستند.

حسینعلی حصاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خراسان‌شمالی، با اشاره به اینکه از اوایل سال جاری شیر توسط کارخانجات خریداری نمی‌شود، افزود: صاحبان کارخانجات چندین بهانه را برای این امر می‌آورند که به فروش نرسیدن فرآورده‌های لبنی همچون ماست و دوغ یکی از این عوامل بوده است.

وی ادامه داد: استفاده از شیر خشک و یا پایین آوردن قیمت شیر از دیگر عواملی است که سبب شده تا کارخانجات سعی کنند شیر را از دامدار نخرند.

حصاری اظهار کرد: دولت قیمت 1440 تومان را برای خرید شیر از دامدار مصوب کرده است و این امر موجب اعتراض کارخانجات شد. در دی سال گذشته این قیمت تخفیف داده شد و قرار بر این شد تا با قیمت 1320 تومان خریداری شود اما این محصول با قیمت 1080 تا 1050 تومان از دامدار خریداری می‌شد.

وی گفت: هم اکنون کارخانجات با این قیمت نیز شیر را از دامدار تحویل نمی‌گیرند و این امر سبب شده که این افراد مجبور باشند با نصف قیمت شیر تولیدی خود را به دلال تحویل دهند. حتی دامدارها شیر را با کیلویی 500 تومان نیز فروخته‌اند.

حصاری تصریح کرد: البته تعاونی‌ها شیر را با قیمت همیشگی از دامدار خریداری می‌کردند اما به هنگام فروش نتوانسته مبلغ حاصل از فروش را دریافت کند و فعلا این پول نیز پرداخت نخواهد شد.

حصاری در پاسخ به این مطلب که هم اکنون مراکز خرید شیر و یا کارخانجات چه مقدار بابت خرید شیر بدهکار هستند، تاکید کرد: ما هم اکنون فقط به دنبال آن هستیم تا شیر را از ما تحویل بگیرند و این مراکز از سه ماه تا یک سال بدهکار هستند.

وی در خصوص راهکار حل این مشکل گفت: با توجه به اینکه برخی از استان‌ها نسبت به این قضیه اعتراض کردند قرار بر این شد تا سازمان تعاون روستایی نسبت به خرید شیر تضمینی اقدام کند که اگر این امر عملی شود تا حدودی مشکل حل خواهد شد. از سوی دیگر آموزش و پرورش نیز بدهی خود را بابت خرید شیر از کارخانجات پرداخت نکرده‌اند که اگر این امر محقق شود نیز به نفع دامداران خواهد بود.

حصاری بیان کرد: علاوه بر شیر قیمت لاشه گوشت نیز کاهش یافته است بطوریکه قیمت هر کیلوگرم لاشه بره به 10 هزار تومان رسیده است و قصاب نیز هر زمانی که دلش بخواهد پول را پرداخت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha