فرماندار چالوس گفت: سال گذشته حدود 5 کیلومتر از سواحل چالوس آزاد سازی شد که این امر در جذب گردشگر و ایجاد امکانات رفاهی بسیار موثر بوده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، محمد ناصر زندی در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های گروهی، گردشگری را یکی دیگر از مهم ترین ظرفیتهای شهرستان چالوس دانست و یادآور شد: آزاد سازی نوار ساحلی از جمله اقدامات خوبی بوده که توسط اداره منابع طبیعی و با کمک دستگاه قضا در حال اجرا است. در این راستا سال گذشته حدود 5 کیلومتر آزاد سازی شد که این امر در جذب گردشگر و ایجاد امکانات رفاهی بسیار موثر است. آزاد سازی سواحل که مورد اشغال قرار گرفته است در حال تخریب است. این اقدام کمک مهمی به چرخه اقتصاد و اشتغال زایی میکند.
وی با تاکید بر اینکه باید اقدامات مهمی در جهت کاهش ترافیک در سطح شهر چالوس و جذب گردشگر انجام شود، افزود: یکی از اشکالات در حوزه گردشگری شهرستان در این است که گردشگران زیادی وارد میشوند، اما به دلیل ترافیک داخل شهر، به غرب و شرق شهرستان سوق داده میشوند و سهم شهر چالوس از گردشگر اندک است.
زندی با بیان اینکه بازگشایی تونل شهری و پل سردابرود نقش مهمی در کاهش ترافیک دارد، اضافه کرد: رینگ یک و دو شهری نقش مهمی در کاهش ترافیک شهری دارد که تاکنون بخشی از آن تملک شده است و نیاز است آماده سازی آن سرعت بیشتری به خود بگیرد.
فرماندار چالوس در مورد آزاد راه تهران شمال و دغدغههای مردم گفت: برای ساخت این این آزاد راه طی سنوات گذشته و دولتهای قبلی قراردادهایی با شرکت آزاد راه وابسته به بنیاد مستضعفان بسته شد و اقداماتی نیز صورت گرفت که اجرای آن به 4 قطعه تقسیم شد. قطعه 4 آزاد راه که از شهر چالوس تا مرزن آباد را شامل میشود با وجود نواقصی که داشت سال قبل به بهره برداری رسید. با توجه به قراردادی که با بخش خصوصی منعقد شد، قرار شد طی چند سال شرکت خصوصی با دریافت عوارض هزینههای خود را جبران کند.
وی اظهار کرد: برای قطعات 1 و 2 و 3 نیز به همین شکل قرارداد بسته شده است و طی چند سال آینده به بهره برداری میرسد. با رویکرد دولت جدید و سفر هیات دولت به مازندران مبلغ 1200 میلیارد تومان برای توسعه و ادامه آزاد راه اختصاص یافت. در حال حاضر نیز در قطعه یک به صورت جدی مشغول به کار هستند.
زندی از انجام کار مطالعاتی قطعه 3 آزادراه تا پایان شهریور سال جاری خبر داد و گفت: برای اتمام پروژه در طول مسیر اراده جدی وجود دارد و اولویت دولت و پیمانکار نیز بر اتمام آن قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه پرداخت مبلغ 5000 تومان برای بومیان منطقه که هر روز مسیر چالوس تا مرزن آباد را طی میکنند زیاد است، یادآور شد: طی جلسات متعددی که در تهران با مسئولان وزارت راه داشتیم قرار بر این شد افراد بومی منطقه شامل خودروهای با پلاک 72.ن و 72.ص تنها مبلغ 1500 تومان پرداخت کنند. همه تلاش ما برای مردم و ارائه خدمات شایسته به آنان است و در این راستا همه پیگیریهای لازم انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات