مدیرکل مدیریت بحران استان گلستان گفت: آتشسوزی منابع طبیعی و جنگلها، ریزگردها، عقبنشینی خلیج گرگان و خشکی تالابها از جمله مشکلاتی است که استان با آن دست و پنجه نرم میکند و در بسیاری از اوقات استان را تحت تاثیر خود قرار میدهد.
به گزارش خبرنگارخبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه گلستان، صادق علی مقدم در نشست با مدیرکل محیط زیست استان گلستان با اشاره به موضوع خلیج گرگان و عقبنشینی آن خاطرنشان کرد: بحث خلیج یک موضوع بینالمللی است که باید همه برای شرایط کنونی راهکارهای پیشرو را پیگیری کنیم و مطمئنا این اتفاق اگر از سمت استان روی ندهد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
وی با بیان اینکه مخاطرات زیست محیطی در استان جدی بوده و بیتوجهی به آن علاوه بر تشدید مشکلات این بخش، آسیبزا است، خاطرنشان کرد: ریشه و منشا برخی از مشکلات فرامنطقهای است و برای حل آن نیازمند تقویت دیپلماسی بینالمللی به ویژه با کشورهای همسایه هستیم.
مقدم با اشاره به شرایط مناسب اقلیمی استان و بارشهای مستمر در سال جاری تصریح کرد: این وضعیت تا حد بسیاری امیدوار کننده است، اما باید پذیرفت ممکن است این شرایط جوی به شکل مقطعی برخی مشکلات زیست محیطی استان را رفع سازد اما راهکاری بلندمدت نیست. شرایط جوی کنونی نیز نباید ما را از واقعیتهای موجود غافل سازد، چرا که این وضعیت موقتی است و با شروع تابستان و گرمای چند روزه مشکلات دوباره خود را نشان خواهد داد.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با اشاره به نقش محوری کارگروههای تخصصی مدیریت بحران به ویژه کارگروه مخاطرات زیست محیطی برای چارهاندیشی مشکلات استان در عرصههای زیست محیطی و منابع طبیعی افزود: این کارگروه میتواند برنامههای خود را در قالب یک پروژه تحت عنوان برنامه پیشگیری مخاطرات در کارگروه تخصصی، مصوب و به شورای هماهنگی مدیریت بحران استان ارائه کند.
مقدم تصریح کرد: این موضوع به ویژه در حوزه پیشگیری و مقابله با حریقهای احتمالی در عرصههای جنگلی استان از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید قبل از شروع فصل گرما نسبت به تهیه طرحی متناسب اقدام کرد.
کارگروه مخاطرات زیست محیطی از جمله کارگروههای 14 گانه مدیریت بحران استان به شمار میرود و مدیرکل محیط زیست استان به عنوان رئیس کارگروه منصوب شده است.
انتهای پیام
نظرات