مدیر جهاد کشاورزی بابلسر گفت: به دلایل صید بیرویه و آلوده شدن دریاها به فاضلابهای خانگی و صنعتی، زندگی ماهیها به خطر افتاده است.
حسن رزاقی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران، اظهار کرد: ماهیان استخوانی شامل سفید، کپوردریایی و کفال در این دریا صید میشود. شیلات در صید ماهیان خاویاری وارد شده و موجب رونق این امر شده است.
وی با بیان اینکه کیفیت ماهی فریدونکنار نسبت به مناطق دیگر مازندران، به مراتب بهتر است، خاطرنشان کرد: مهمترین دلایل این کیفیت مطلوب، عمیقتر بودن دریا در فریدونکنار و نبود شهرک صنعتی در این شهرستان بوده است. با توجه به این دلایل، آب دریا و رودخانههای فریدونکنار زلالتر است و ماهیان سالمتری در آن یافت و صید میشود.
رزاقی تصریح کرد: در شرق مازندران عمق دریا کم میشود و شهرکهای صنعتی فراوانی در آن مناطق وجود دارد که این امر نیز در کیفیت ماهیان تاثیرگذار است و سبب کم شدن آن میشود.
وی همچنین به تاثیر مثبت روی آوردن به تولید و تکثیر ماهیان پرورشی در تحقق اقتصاد مقاومتی به ویژه در فریدونکنار، اشاره و خاطرنشان کرد: بسیاری از ماهیان پرورشی در استخرهایی همچون آببندانها در روستاهای فریدونکنار تولید میشوند. به دلیل دو منظوره بودن استفاده از آببندانها، کیفیت این ماهیان نیز بهتر است. پرورش دهندگان در آببندانها از آنتیبیوتیکهای کمتری استفاده میکنند و همچنین تغذیه مناسب این ماهیان میتواند محصولی سالمتر در اختیار مصرفکننده قرار دهد.
وی به لزوم توجه به پرورش ماهیان دریایی در قفس تاکید کرد و گفت: این محصول نسبت به سایر ماهیهای دریا و رودخانهها از کیفیت بهتری برخوردار است و در تحقق اقتصاد مقاومتی نیز نقش تاثیرگذاری دارد.
به گزارش ایسنا، ماهی فریدونکنار، یکی از انواع بهترین ماهیان کشور است که همواره در فصل صید افراد زیادی را به شهرستان فریدونکنار میکشاند. انواع ماهیان استخوانی مانند سفید، کپور و کفال در دریای فریدونکنار صید میشود که در میان انواع دیگر ماهیان استخوانی از کیفیت خوبی برخوردار است.
در فریدونکنار وجود 8 کیلومتر دریا و رودخانههای منشعب شده به آن، ظرفیت مناسبی برای رشد این ماهیان استخوانی است که میتوان از این نعمت الهی بهره برد. در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، توجه به این ظرفیت بسیار مهم است زیرا موجب بهبود معیشت مردم و اشتغالزایی برای جوانان میشود.
انتهای پیام
نظرات