• یکشنبه / ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۳:۱۶
  • دسته‌بندی: توپ و تور
  • کد خبر: 95021911424
  • منبع : وزارت ورزش و جوانان

گوزلی: ای کاش به ما هم به چشم ورزشکاران سالم نگاه کنند

گوزلی: ای کاش به ما هم به چشم ورزشکاران سالم نگاه کنند

جمعی از مسوولان صندوق حمایت با حضور در منزل ملی پوش سابق والیبال نشسته که طلای پارالمپیک را در کارنامه خود دارد با او دیدار و پای درد دل هایش نشستند.

جمعی از مسوولان صندوق حمایت با حضور در منزل ملی پوش سابق والیبال نشسته که طلای پارالمپیک را در کارنامه خود دارد با او دیدار و پای درد دل هایش نشستند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری صندوق اعتباری حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش کشور، صبح امروز جعفر کاشانی رئیس باشگاه پیشکسوتان، مصطفی لشگری مدیرروابط عمومی و چند نفر از اعضای صندوق حمایت به منزل رضا گوزلی ملی‌پوش سابق والیبال نشسته رفته و با این قهرمان پارالمپیکی دیدار و از نزدیک در جریان مشکلاتش قرار گرفتند.

گوزلی که مدال طلای پارالمپیک 1988 سئول، طلای جهانی 1985 نروژ، طلای جهانی 1986 مجارستان و طلای جهانی 1990 هلند در رشته والیبال نشسته و همچنین برنز جهانی 1986 انگلستان در رشته پرتاب وزنه را در ویترین افتخارات خود دارد حالا در آپارتمان قدیمی کوچکی در خیابان سبلان در هرحالی روزگار می گذراند که از برادر خود که در دوران جنگ تحمیلی شیمیایی شده است نیز نگهداری می کند.

گوزلی که روزگار زخم های زیادی بر او وارد کرده با مرور خاطرات دردناکش از سکته قلبی و فوت همسرش تنها 4 روز پس از ازدواجشان و مشکلات مالی که حالا برای نگهداری از برادری که بدون کپسول اکسیژن دقیقه ای قادر به تنفس نیست، می گوید اما آنچه بیشتر از همه دلش را به درد آورده بی توجهی به افتخارات ملی اش است.

این قهرمان با ابراز گلایه از این که کسی سراغی از او نمی گیرد، بیان کرد: من بارها برای حضور در تیم ملی آماده بودم اما نمی دانم به چه دلیل به مسابقات اعزام نشدم و کنار گذاشته شدم. الان هم مشکلات مالی زیادی دارم. ای کاش به ما به چشم معلول نگاه نکنند به هرحال هزینه های زندگی ما هم مثل آدم های معمولی است.

او ادامه داد: برادرم در یکی از عملیات های جنگ تحمیلی در دشت مجنون شیمیایی شد و از آن به بعد خودم از او نگهداری می کنم. برادرم نخواست که زیرپوشش بنیاد شهید و امور ایثارگران قرار بگیرد و هزینه های درمانش هم بالاست البته خودش روزی 2 ساعت مسافرکشی می کند ولی بیشتر از آن نمی تواند چون کپسول اکسیژن باید همراهش باشد و برایش سخت است.

این قهرمان اضافه کرد: مشکل اصلی ما مسکن است. ما در این خانه مستأجر هستیم. صاحبخانه هم یک مادر شهید است که طبقه بالای ما زندگی می کند. خانم بسیار مهربان و باخدایی است. می خواهد واحدی را که ما اجاره کرده بودیم به پسرش بدهد. باید تا آخر خردادماه خانه را تخلیه کنیم ولی پولی نداریم که خانه دیگری رهن کنیم و الان تمام دغدغه ما خانه است.

جعفر کاشانی با ابراز ناراحتی از شرایط این قهرمان و بیان این که شما ورزشکاران جانباز و معلول حقیقت ورزش هستید، قول داد تا جایی که بتواند به او کمک کند.

کاشانی خطاب به برادر گوزلی نیز بیان کرد: قهرمان واقعی شما هستید که از جان خود گذشتید و از کشور دفاع کردید.

مصطفی لشگری نیز با تأکید براین که دیدار با پیشکسوتان و قهرمانان ورزش کشور و پیگیری مسائل آنها در دستور کار صندوق قرار دارد، اظهار کرد: از زمانی که آقای جمشیدی مدیریت صندوق را بر عهده گرفته بر این امر تأکید بیشتری داشته و سعی شده که حداکثر هر 2 هفته یک بار این کار انجام شود. صندوق تلاش می کند تا جایی که می تواند مشکلات پیشکسوتان و قهرمانان را حل کند.

مدیرروابط عمومی صندوق حمایت با بیان اینکه دیدار و رسیدگی به پیشکسوتان و قهرمانان جانباز و معلول نیز یکی از اهداف مهم صندوق حمایت است، گفت: از این پس بازدید از پیشکسوتان جانباز و معلول ورزش کشور و پیگیری خواسته ها و مشکلات آنها در حد توان صندوق جزو برنامه های صندوق حمایت خواهد بود که امروز و در نخستین دیدار به دیدن شما آمده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha