فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: پرونده دختر 9 ساله در یکی از روستاهای زنجان با شیبی مناسب در مراجع قضایی استان در حال رسیدگی بوده و مردم منتظر اطلاعرسانی دستگاه قضا در این مورد باشند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه زنجان، سردار علیرضا صالحی امروز در یک نشست خبری با اشاره به پرونده دختر بچه 9 ساله در یکی از روستاهای این استان، اظهار کرد: آن بخشی که مربوط به وظیفه پلیس یعنی بازداشت متهم و تحویل آن به مراجع قضایی بود، صورت گرفته و هماکنون پرونده فوق با شیبی مناسب در مراجع قضایی استان در حال رسیدگی بوده و مردم منتظر اطلاعرسانی دستگاه قضا در این مورد باشند.
صالحی ادامه داد: با توجه به حساسیت مسائل اجتماعی باید اطلاعرسانی در این زمینه با شیبی مناسب صورت گیرد تا موجب تشویش اذهان عمومی نشود.
وی همچنین با اشاره به نامگذاری سال 95 از جانب مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل»، نخستین مأموریت نیروی انتظامی در تحقق این شعار را مبارزه با قاچاق عنوان کرد و گفت: آمارهای واصله در ارتباط با مبارزه با ورود کالای قاچاق حاکی از افزایش رو به رشد کشفیات در استان است. اجرای طرحهای جدید در این راستا و نیز اطلاعات مردمی توانسته ضربات مهلکی به واردکنندگان غیرقانونی کالا به استان وارد کند.
فرماندهی انتظامی استان زنجان ادامه داد: اگرچه زنجان در مسیر قاچاق به سمت هستههای مرکزی کشور قرار داشته و صد درصد بار، به مقصد این استان نبوده ولی باز این منطقه عاری از آثار قاچاق نیست. از اینرو مبارزه با ورود کالای قاچاق میتواند ادای دینی برای کارگاههای تولیدی و صنعتی کوچک و بزرگ در استان و توسعه اشتغال واقعی جوانان این خطه باشد.
وی تأکید کرد: فروشندگان این نوع کالاها باید آگاه باشند که قاچاق از مبدأ تا مقصد و حتی در داخل مغازهها، قاچاق محسوب شده و کسانیکه عوارض گمرکی را پرداخت نکنند باید در انتظار مقابله و مبارزه پلیس و اجرای قوانین توسط مراجع قضایی باشند.
همه مردم زنجان گشت نامحسوس هستند
این مسئول در ادامه با اشاره به فعالیت گشتهای نامحسوس در این نیرو، اظهار کرد: خوشبختانه در زنجان همه مردم گشت نامحسوس هستند. مردم این خطه یک گام نیز از باورهای خود که همان ایمان راسخ و اقتدای آنها به ائمه اطهار(ع) و شهدا، عقب نمینشینند، از این رو در این استان نیازی به فعالیت گشت نامحسوس نبوده و نیست. اگرچه رگههای ضعیفی از بدحجابی در استان مشاهده میشود و اینها بادهای فصلی و کوچکی است که از منظر نیروی انتظامی طوفان است.
صالحی با بیان اینکه همه آمارها حکایت از افزایش کشفیات، کاهش جرایم و ارتقای احساس امنیت در بین مردم دارد، تصریح کرد: با این حال اذعان داریم که هنوز هم با نقطه مطلوب فاصله داریم که عمده دلیل آن کمبرخورداری از ادوات فنی و تخصصی در این نیرو است.
وی گفت: همه مجرمان از پتانسیل تکرار جرم برخوردارند، پس باید مانع بروز و ظهور این پتانسیل شد و اگر مقابله پلیس با جرایم بازدارندگی نداشته باشد، این چرخه بازگشت به جرم ادامهدار خواهد بود.
زنگ خطر شیب جرایم اقتصادی به سمت جرایم اخلاقی در فضای مجازی
این مسئول با بیان اینکه بیشترین جرایم رخ داده در فضای مجازی مربوط به مباحث اخلاقی و اقتصادی است، اظهار کرد: خوشبختانه پلیس فتای فرماندهی انتظامی استان زنجان با گشت روزانه صدها شبکه اینترنتی، موفق به کشف برخی جرایم در استان و حتی خارج از استان میشود.
وی تصریح کرد: متأسفانه شیبی ملایم در ارتباط با سوق داده شدن جرایم اقتصادی به سمت جرایم اخلاقی در این فضا مشاهده میشود که زنگ خطری برای خانوادهها نسبت به فرزاندانشان است تا مراقبت بیشتری از آنان در این زمینه داشته باشند.
70 درصد جرایم در ارتباط مستقیم با موادمخدر
فرماندهی انتظامی استان زنجان، با اشاره به اینکه 90 درصد معتادان بعد از ترک اعتیاد در مراکز درمانی، به استعمال مجدد مواد روی میآورند، اظهار کرد: طبق آمار، 70 درصد متعادان برای تأمین مواد مورد نیاز خود به اعمال مجرمانه دست میزنند و اگر معتادان در سطح استان جمعآوری شوند، 70 درصد جرایم کاهش خواهد یافت.
صالحی تأکید کرد: مأموریت پلیس در ارتباط با معتادان، پاکسازی، انتقال و برخورد قانونی با این افراد است و بعد از انتقال به مراکز درمانی، مراقبت و سمزدایی کامل از آنان و مقابله با بازگشت مجدد معتادان به مصرف مواد برعهده سایر ارگانها است.
انتهای پیام
نظرات