• دوشنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۴:۳۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95021307911
  • خبرنگار : 71545

معاون سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با ایسنا:

ایران دیگر بازار خودروهای کره‌ای نیست

ایران دیگر بازار خودروهای کره‌ای نیست

معاون کل سازمان توسعه تجارت از همکاری شرکت سامسونگ برای توسعه اینترنت ایران و ارائه خدمات مربوط به نسل پنجم اینترنت تلفن همراه خبر داد و همچنین اعلام کرد که ایران دیگر بازار نهایی محصولات کره‌ای نخواهد بود و از این جهت کار خودروسازان کره‌ای در بازار ایران سخت خواهد شد.

معاون کل سازمان توسعه تجارت از همکاری شرکت سامسونگ برای توسعه اینترنت ایران و ارائه خدمات مربوط به نسل پنجم اینترنت تلفن همراه خبر داد و همچنین اعلام کرد که ایران دیگر بازار نهایی محصولات کره‌ای نخواهد بود و از این جهت کار خودروسازان کره‌ای در بازار ایران سخت خواهد شد.

محمدرضا مودودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که اسناد و توافق نامه‌های بین دو کشور ایران و کره با رویکرد سرمایه گذاری و مشارکت در تولید است، گفت: در ملاقات ها و اسنادی که میان ایران و مقامات کره ای مورد مذاکره قرار گرفته است، دیگر قرار نیست ایران به عنوان بازار محصولات نهایی کره ای باشد.

وی ادامه داد: بر همین اساس صنایعی مانند خودروسازی نیز از این قاعده مستثنا نیستند و شرکت های بزرگی مانند هیوندای و کیا که سابقه حضور در بازار ایران را داشتند دیگر قرار نیست به سادگی گذشته به کار خود ادامه دهند و قطعا باید وارد حوزه مشارکت در تولید و انتقال تکنولوژی شوند.

معاون کل سازمان توسعه تجارت ایران همچنین دیگر صنایع را نیز از این قاعده در عقد تفاهم های همکاری جدا ندانست و اظهار کرد: ایدرو به طور جدی در صنایع ساخت کشتی، ماشین آلات کشاورزی، توسعه و ساخت خودرو های برقی و غیره نیز وارد مذاکرات با شرکت های کره ای شده است که در روزهای پیش رو نهایی خواهند شد.

وی در ادامه ضمن اشاره به ورود کره ای ها به حوزه نیروگاهی و ارائه خدمات فنی مهندسی در این زمینه نیز این ورود را مبتنی بر همکاری های دوجانبه دانست و گفت: در سندهای همکاری با کشور کره، قرار است شرکت سامسونگ برای توسعه اینترنت کشور و ارائه خدمات مربوط به نسل پنجم اینترنت تلفن همراه با ایران وارد همکاری شود.

مودودی زمینه های فولادی را از دیگر زمینه های همکاری ایران و کره اعلام کرد و گفت: سرمایه گذاری و توسعه صنعت فولاد نیز از دیگر زمینه های همکاری است که شرکت هایی مانند شرکت پوسکو که یکی از شرکت های بزرگ و به نام جهان است، قرار است در داخل ایران سرمایه گذاری کند.

وی با اشاره به برنامه هیات تجاری کره ای در روز سه شنبه، از دیدار این هیات با اتاق های بازرگانی خبر داد که در آن دیدارها امضای هشت سند همکاری در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۲۲:۴۱

تا موقعي که پرايد و ماشين هاي بسيار بسيار مرغوب و باکيفيت چيني هستند - ماشين هاي کره اي مثل هيونداي و کيا اصلا استاندارد لازم براي حضور در بازار ايران رو ندارن ... بازار ايران سطحش بالاتر از اين حرفاس