پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی عنوان کرد: از پودر دانههای گیاه ترشک به عنوان مسکنی برای بهبود درد مفاصل استفاده میشود.
آذر رفعتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)منطقه آذربایجان شرقی، افزود: دانه، ریشه و برگ و به طور تمامی قسمتهای ترشک ارزش دارویی دارند.
وی مصرف گیاه دارویی ترشک را در بهبود درد مفاصل تاثیرگذار دانست و اظهار کرد: پودر دانههای این گیاه به عنوان مسکنی برای بهبود درد مفاصل استفاده میشود.
رفعتی اذعان داشت: عصاره جوشانده شده برگها و دانههای آن به صورت موضعی در درمان دملها موثر است.
پژوهشگر مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی یادآور شد: گیاه ترشک منبع ویتامین ث است بنابراین کسانی که کمبود ویتامین ث دارند گیاه ترشک میتواند برای آنها منبع ویتامین ث باشد و علاوه بر آن، این گیاه آهن و فسفر کافی هم دارد.
وی ادامه داد: مصرف جوشانده گیاه کامل ترشک برای درمان اسهال، کمخونی و کاهش فشار خون قابل توصیه است.
رفعتی با اشاره به عوارض مصرف زیاد ترشک گفت: مصرف زیاد این گیاه باعث تولید سنگ کلیه، مثانه و کیسه صفرا میشود.
وی افزود: در ایستگاه تحقیقاتی ملکان این گیاه دارویی از طریق بذر به خوبی رشد یافته و استقرار مناسبی داشته است.
رفعتی از خواص برگ ترشک گفت و تاکید کرد: برگ گیاه دارویی ترشک در تهیه سالاد و تسکین آماس مورد استفاده قرار میگیرد.
انتهای پیام
نظرات