معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم با بیان این که در دنیای کنونی روش تحقیقات منفرد تاثیر چندانی ندارد و دنیا به سمت تحقیقات جمعی و شبکهای ملی و بینالمللی سوق یافته است، گفت: طرح شتابگر ملی از مهمترین و اثرگذارترین طرحهای تحقیقاتی و علمی کشورمان با رویکرد شبکهای و بینالمللی در حال پیگیری است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، دکتر وحید احمدی با حضور در هشتمین همایش سالانه کاربران چشمه نور ایران که در محل پارک علم و فناوری قزوین برگزار شد، از واحدهای فناور و دانشبنیان این پارک بازدید و روند فعالیتهای انجام شده از سوی محققان و نخبگان جوان را از نزدیک مشاهده کرد.
وی در جمع محققان، پژوهشگران و کاربران هشتمین همایش کاربران چشمه نور ایران اظهار کرد: حضور محققان مختلف از کشورهایی مانند ایتالیا، فرانسه، آلمان و ترکیه در این دوره از همایش، بسیار ارزشمند بوده و بیانگر آن است که در ارتباطات بینالمللی از جایگاه قابل قبولی برخوردار هستیم.
وی افزود: در دنیای کنونی که تغییرات بزرگی در کشورهای پیشرفته شکل گرفته است، روش تحقیقات منفرد تاثیر چندانی ندارد و دنیا به سمت تحقیقات جمعی و شبکهای ملی و بینالمللی سوق یافته است.
دکتر احمدی در ادامه گفت: برای اثرگذاری بینالمللی نمیتوان به صورت انفرادی کار کرد و این روش تنها شاید در قالب نوشتن مقالات یا کتاب کاربرد داشته باشد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنان خود، طرح شتابگر ملی را یکی از مهمترین و اثرگذارترین طرحهای تحقیقاتی و علمی کشور دانست و گفت: این طرح هم با این رویکرد شبکهای و بینالمللی مورد تائید مجموعه سیاستگذاران کشور است و دولت و مجلس برای تأثیرگذاری در صحنه بینالمللی از این رویکرد حمایت میکنند.
وی یادآور شد: طرح شتابگر ملی ایران هم از لحاظ تقویت ارتباطات بینالمللی و هم شبکهسازی و تقویت ارتباط متخصصان داخلی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دکتر احمدی با اشاره به جایگاه علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان گفت: خوشبختانه دولت نیز با وجود تمام مشکلات اعتباری، با اراده محکم به دنبال پیشبرد این مسیر است.
بر اساس این گزارش، این همایش دو روزه علمی و پژوهشی که در حوزه تحقیق و توسعه طرحهای شتابگر و چشمه نور ایران برنامهریزی شده، با هدف بهبود روند اجرایی امور مورد نظر در طرح شتابگر ملی ایران در پارک علم و فناوری استان قزوین برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات