نایب رییس بانوان فدراسیون قایقرانی گفت: متاسفانه قایقرانان ما استرس اضافه دارند و این موضوع بر عملکردشان تاثیر میگذارد و همین باعث نتیجه نگرفتن ما شده است.
فرحناز امیرشقاقی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی ایسنا درباره کسب سهمیه المپیک مهسا جاور در قایقرانی رویینگ اظهار کرد: همیشه سهمیه این ماده را ما با کسب رده ششم یا هفتم کسب میکردیم اما این بار با مدال نقره سهمیه المپیک گرفتم. رکوردهایی که من در این رقابتها دیدم نشان داد که سطح مسابقهها بالا بوده است. همه قایقرانان پیشرفت زیادی کردهاند و رکوردهایشان بسیار بهتر از گذشته شده است. قایقرانان ایران به خصوص مهسا جاور تلاش زیادی برای رسیدن به هدف خود انجام دادند.
امیر شقاقی درباره اینکه تنها نماینده قایقرانی ایران در المپیک یک بانون قایقرانی است، گفت: من نمیدانم چرا عاقل حبیبیان نتوانست سهمیه بگیرد، در پایان دور مقدماتی جزو 4 قایقران اول بود. درست است که به شانس مجدد رفت اما رکوردش خوب بود و نمیدانم چه اتفاقی رخ داده است. اینکه تنها نماینده قایقرانی ایران یک خانم است جای خوشحالی ندارد چرا که موفقیت فدراسیون در هر دو بخش مردان و زنان اهمیت دارد و ما با جنسیت کاری نداریم و میخواهیم کل فدراسیون موفق باشد.
او درباره علت ناکامی قایقرانی در کسب سهمیه المپیک گفت: ما گاهی همه کارها را برای قایقرانان خودمان انجام میدهیم اما آنها از نظر روحی و روانی کشش لازم را ندارند. استرس بر عملکرد بچههای ما غلبه میکند و عملکرد مثبت آنها کاهش مییابد. قبل از اینکه این اتفاقها رخ بدهد من به مربیان و خود قایقرانان گفتم که با استرس اضافه نمیتوانید کار کنید. مثلا در آبهای آرام قایقرانان ما به جای اینکه از حریفان بترسند از خودشان میترسیدند همه اینها تاثیرگذار است.
او در ادامه افزود: اگر نازنین ملایی و حمیرا برزگر همان عملکرد مقدماتی را انجام میدادند الان سهمیه گرفته بودند. در دو روز عملکرد فیزیکی قایقران که تغییر نمیکند بنابراین مسائل روحی و روانی تاثیرگذارتر کار مربی ما هم ایرادی ندارد.
او درباره برنامههای فدراسیون بعد از این زنگ خطر برای بازیهای آسیایی جاکارتا اندونزی گفت: ما کار خودمان را شروع کردیم. یکی از مشکلات ما این بود که سیستم ما تک قهرمان بود اما الان برای اولین بار در آبهای آرام ما 8 قایقران داریم که 2 کیلومتر را زیر 10 دقیقه طی میکنند. پیش از این فقط آرزو حکیمی و آرزو معتمدی این رکورد را داشتند و قطعا این قایقرانان پشتوانه خوبی در جاکارتا هستند.
امیر شقاقی در ادامه افزود: برنامههای ما از سال گذشته آغاز شده است و با وجود اینکه خیلیها با افکار ما جنگیدند اما ما کارمان را انجام دادیم. برخی نمیتوانستند ببینند که ما با تک قهرمانی مبارزه میکنیم. امیدوارم این روند خوب ما ادامه داشته باشد.
او همچنین درباره رقابتهای اسلالوم انتخابی المپیک گفت: این اولین بار بود که قایقرانان ما در این رشته شرکت میکردند و همین که موفق شدند به فینال بروند نتیجه خوبی محسوب میشود.
امیر شقاقی در پایان درباره حواشی مربوط به تیم ملی آبهای آرام گفت: جلسات بازیکنان با آقای امینی نبود و آنها با آقای وحید مرادی صحبت کردند. در حال حاضر هم آنها به تمرین برگشتهاند، آنچه که قایقرانان از فدراسیون انتظار دارند امکانپذیر نیست. اگر قرار باشد مربی برای آبهای آرام بیاوریم برای استعدادیابی است و مربی تیم ملی تغییر نمیکند.
انتهای پیام
نظرات