• دوشنبه / ۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۲۳:۲۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 95020603494
  • خبرنگار : 90136

دیدار دومین هیئت سرمایه‌گذاران بین‌المللی با افرانت

دیدار دومین هیئت سرمایه‌گذاران بین‌المللی با افرانت

دومین نشست هیئت سرمایه‌گذاران خارجی با شرکت افرانت و با رویکرد مشارکت تجاری جهت فعالیت در شاخه‌های مختلف حوزه ICT برگزار شد.

دومین نشست هیئت سرمایه‌گذاران خارجی با شرکت افرانت و با رویکرد مشارکت تجاری جهت فعالیت در شاخه‌های مختلف حوزه ICT برگزار شد.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، فریدون قاسم‌زاده مدیرعامل افرانت در این دیدار که با حضور مدیران ارشد شرکت‌های سرمایه‌گذاران خارجی فعال در حوزه ICT برگزار شد، با بیان فرصت‌های جدید ایجاد شده در فضای پس از برجام و ذکر مزیت‌های رقابتی موجود، ایران را به عنوان بستری مستعد برای حضور سرمایه‌گذاران خارجی که آمادگی انتقال دانش فنی و فن‌آوری روز را دارند و با هدف دستیابی به بازار 400 میلیون نفری منطقه معرفی کرد.

مدیرعامل افرانت با اشاره به پتانسیل‌های منحصربه‌فرد ایران در حوزه ICT ، گفت: کشور ایران به لحاظ تعداد کاربران اینترنت در خاورمیانه مقام اول را دار است.

وی افزایش پهنای باند بین‌المللی کشور به بیش از هشت برابر ظرف سه سال گذشته، اتصال قریب به 10 میلیون تن به اینترنت پرسرعت موبایل از طریق 3G و 4G/LTE و بیش از 10 میلیون تن از طریق ADSL و وایمکس و وجود بیش از 40 میلیون گوشی موبایل هوشمند در بازار و حضور کارآفرینان و نیروهای فنی مستعد در کشور را به‌عنوان پتانسیل‌های بالا برای سرمایه‌گذاری و همکاری جهت توسعه صنعت دیجیتال ذکر کرد.

قاسم‌زاده در ادامه بیان کرد: بر اساس گزارش Frost & Sullivan Analysis، میزان بازار ICT ایران 21 میلیارد دلار در سال 2016 براورد شده که پیش‌بینی می‌شود این عدد در سال 2020 به 30 میلیارد دلار برسد.

مدیرعامل افرانت با تاکید بر جایگاه ویژه این شرکت در بخش ICT کشور، دستاوردهای آن را مورد تاکید قرار داد و افزود: شرکت افرانت در طی چند سال گذشته موفقیت‌های زیادی کسب کرده که از جمله آن‌ها می‌توان به ورود این شرکت به فرابورس به عنوان اولین شرکت خصوصی در حوزهICT، توسعه دیتاسنتر افرانت و راه‌اندازی خدمات ابری (Cloud Computing) و فعالیت در زمینه CDN بین‌الملل اشاره کرد.

قاسم‌زاده همچنین توضیحاتی در مورد برنامه‌های آینده شرکت در حوزه FCP، توسعه دیتاسنتر و خدمات ابری (Cloud) در سراسر کشور و توسعه کسب‌وکارهای دیجیتال ارایه کرد که مورد استقبال سرمایه‌گذاران خارجی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha