• جمعه / ۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۰۱:۱۲
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95020300804
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

وزیر بهداشت در دیدار با آیت‌الله شبیری زنجانی:

اولویت دولت توجه به مناطق محروم و مرزی است

اولویت دولت توجه به مناطق محروم و مرزی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز پروژه‌های سلامت در استان قم، گفت: برخی از مناطق استان قم، جزء مناطق محروم است و اولویت دولت، توجه به نقاط محروم و استان‌های مرزی مانند سیستان و بلوچستان و کردستان است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای موفقیت آمیز پروژه‌های سلامت در استان قم، گفت: برخی از مناطق استان قم، جزء مناطق محروم است و اولویت دولت، توجه به نقاط محروم و استان‌های مرزی مانند سیستان و بلوچستان و کردستان است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) و به نقل از وبدا، دکتر سیدحسن هاشمی، پنج‌شنبه شب در دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی، ضمن تقدیر از تلاش‌های همکاران خود در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: آنها در جهت محرومیت‌زدایی و کمک به مردم در حوزه بهداشت و درمان از هیچ تلاشی دریغ نکرده‌اند.

وی با بیان اینکه دولت یکی از اولویت‌های خود را حوزه سلامت قرار داده است، گفت: وزارت بهداشت در سال‌های گذشته در برخی از استان‌ها، از نظر رضایت مردم، رتبه 30 به بعد را داشته اما با همت دکتر روحانی در شرایط سخت اقتصادی که فروش نفت ایران به یک سوم کاهش یافته بود، رضایتمندی مردم از حوزه سلامت، افزایش چشمگیری یافت.

وزیر بهداشت از علاقه‌مندی دولت در شروع کار خود به هدفمند کردن یارانه‌ها و پرداخت آن به نیازمندان سخن گفت و افزود: نظر دولت این بود که یارانه غیر نیازمندان حذف شود و به شکل یارانه غیرنقدی در بخش‌هایی مانند سلامت، تولید و اشتغال هزینه شود اما در پایان سال 92، بیش از 90 درصد از مردم عدم رضایت خود را از دریافت نکردن یارانه اعلام کردند.

دکتر هاشمی اداره و مدیریت کشور در سال گذشته با توجه به فشارها و دشواری‌های اقتصادی را، مرهون عنایت خدا دانست و گفت: کشورهایی مانند عربستان که وضعیت مادی مناسبی داشتند، قیمت برخی از خدمات را چندین برابر کردند.

وزیر بهداشت به حمایت‌ها و مشارکت‌های خیرین در حوزه سلامت اشاره کرد و فضای کار در حوزه سلامت را مناسب دانست و گفت: مردم به آینده امیدوار هستند اما گاهی اوقات برخی صداها که حتی سابقه انقلابی و دینی نیز دارند، قصد ناامید کردن مردم را دارند. من توجیه نیستم که چرا با اینکه همه ما به عشق انقلاب و امام(ره) و اسلام در مسیر خدمت به مردم وارد شده‌ایم، گاهی اوقات نصایح امام راحل را فراموش می‌کنیم در حالی که ایشان همیشه می‌فرمود یاس از جنود شیطان است. چطور ما که از این نسل هستیم همیشه ناامیدی را تبلیغ می‌کنیم و سعی در ناتوان جلوه دادن نظام و دولت داریم؟

دکتر هاشمی با بیان اینکه ظرف چندین سال آینده سیمای بهداشت و درمان در قم تغییر خواهد کرد، افزود: قم مجاورین و زائرین علاقه‌مندی از سراسر دنیا دارد.

وی خطاب به آیت‌الله شبیری زنجانی گفت: علاقه‌مندیم که در حوزه سلامت و سایر حوزه‌ها از راهنمایی‌هایی بزرگان و علما بهره‌مند شویم.

وزیر بهداشت همچنین با اشاره به فرا رسیدن هفته سلامت در ایران و سایر کشورهای دنیا، گفت: شعار امسال سازمان جهانی بهداشت غلبه بر بیماری دیابت است و وضعیت چاقی و اضافه وزن که یکی از عوامل موثر دیابت است، مناسب نیست.

دکتر هاشمی ادامه داد: حدود 40 درصد از مردم کشور، اضافه وزن دارند احتمال ابتلای آنها به بیماری‌هایی مانند دیابت، سکته‌های مغزی و قلبی، فشار خون و بیماری‌های استخوانی و مفاصل وجود دارد.

به گزارش ایسنا، وزیر بهداشت با بیان اینکه "مردم به سلامت خود و رعایت بهداشت کم‌توجه هستند"، افزود: رسانه‌ها نیز در کم‌توجهی مردم بی‌تاثیر نیستند و چاقی از عوارض مدرنیزه شدن، زندگی ماشینی و آپارتمانی، آسانسور، تغذیه نامناسب، غذاهای چرب، پرنمک، مواد قندی و نوشابه است که باعث بیماری بیشتر مردم می‌شود و دولت‌ها نیز در این خصوص عاجز هستند و دولت‌هایی که حتی وضعیت خوبی دارند در کسب رضایت مردم در خصوص هزینه‌های سنگین دیابت، ناتوان هستند.

دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: اگر مردم به سلامتی خود توجه نکنند و به طور دائم هشدار داده نشود که بیماری در انتظار آنهاست، دولت در آینده در تامین هزینه‌های درمان آنها با مشکلات زیادی روبه‌رو خواهد بود. بنابراین پیشگیری ضرورت دارد و دستگاه‌های اجرایی کشور نیز باید کمک کنند.

وزیر بهداشت اظهار داشت: در بهترین نظام‌های سلامت دنیا تنها 20 درصد از عوامل موثر در سلامتی مردم، در اختیار وزارت بهداشت است و بخش مهمی از عوامل تاثیرگذار بر سلامت نیز مربوط به خود مردم، وزارتخانه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، آموزش و پرورش، نفت، صنعت، ارشاد و رسانه‌ها است.

دکتر هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص برجام، گفت: آنچه به دست آمد در قالب یک توافق برد برد بود و هیچ فردی ادعا ندارد که برجام ایده‌آل است و البته نمی توان دستاوردهای آن را نیز کتمان کرد چرا که در این صورت، اداره و مدیریت کشور دشوار بود.

وزیر بهداشت با اشاره به زمان تحویل دولت یازدهم و فروش روزانه 900 هزار بشکه نفت در روز، تصریح کرد: بنا بود هر 6 ماه یک‌بار، میزان فروش نفت ما 200 هزار بشکه کاهش یابد و اگر آن شرایط وجود داشت، فروش امروز نفت ایران به صفر رسیده بود.

دکتر هاشمی در پایان از حمایت‌های مراجع عظام تقلید، تشکر کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha