• چهارشنبه / ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 95020100275
  • خبرنگار : 71531

سمپوزیوم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا برگزار شد

سمپوزیوم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا برگزار شد

سمپوزیوم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا با هدف آغاز همکاری در زمینه تبادل استاد و دانشجو در حوزه طب سنتی برگزار شد.

سمپوزیوم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا با هدف آغاز همکاری در زمینه تبادل استاد و دانشجو در حوزه طب سنتی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر امیرهومن کاظمی، در سمپوزیم بررسی جایگاه طب سنتی در ایران و اسپانیا، گفت: هر فرصت بین‌المللی راهی برای شناساندن طب سنتی ایرانی است.

وی افزود: یکی از اهداف ما از برگزاری این سمپوزیوم این است که از تجارب سایر کشورها در زمینه طب سنتی بهره‌مند شویم و مطمئنا این تجارب در بخش خدمات درمانی، پوشش بیمه‌ای خدمات طب سنتی و آموزش آن به ما کمک می‌کند.

مشاور بین‌الملل دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه دانشگاه سانتیاگو اسپانیا 20 سال است که دوره های تحصیلات تکمیلی طب سنتی را برگزار می‌کند، ادامه داد: در ایران نیز هشت سال است که این اتفاق افتاده و امیدواریم که با هدف ارائه خدمات بهتر به مردم در حوزه طب سنتی، با قدرت تحصیلات آکادمیک این طب را پیش بریم.

به گزارش ایسنا، در ادامه این سمپوزیوم، علیرضا عباسیان، متخصص طب سنتی و معاون مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت، با بیان اینکه برای پیشرفت کشور باید از مرزهای خود خارج شویم، گفت: همه کشورهایی که پیشرفت کردند، به صورت فراملی فکر و عمل کردند. ما نیز از ابتدای شکل‌گیری طب سنتی کشور به جز بحث مستندسازی مباحث طب سنتی و علوم جدید، موضوع بین‌المللی‌سازی آن را نیز مطرح کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه بر این اساس ارتباط خوبی با آسیای شرقی، کره و چین برقرار شده است، گفت: مطالبه مردم مبنی بر دریافت خدمات از دانشگاه‌های طب سنتی باعث شده که شرکت‌های دانش‌بنیان وارد شوند و داروهای مختلف را ساخته و به کشورهای مختلف دنیا صادر کنند و ما سعی کردیم این موضوع را در حیطه طب سنتی کشور مطرح کنیم؛ چراکه بهترین مکان برای فراگیری و آموزش طب ایرانی، کشور ایران است.

این متخصص طب سنتی و معاون مدیرکل طب سنتی وزارت بهداشت افزود: طب سنتی جزو معدود رشته‌هایی در کشور است که می‌تواند صادرکننده علم باشد. از طرفی کشور اسپانیا دروازه ورود اسلام به اروپا بوده است و بسیاری از حکمای در این کشور بوده‌اند و چه بسا منابع طب سنتی که ممکن است در کتابخانه‌های اسپانیا وجود داشته باشد و بتوانیم با برقراری ارتباط و همکاری با کشور اسپانیا در حوزه طب سنتی از این منابع استفاده کنیم.

به گزارش ایسنا، در این مراسم رییس دپارتمان طب سنتی اسپانیا نیز حضور داشت و از آغاز همکاری ایران و اسپانیا در حوزه طب سنتی در زمینه تبادل استاد و دانشجو خبر داد و گفت: امیدواریم که این اقدام به آینده طب سنتی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha