• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۵:۰۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95013114863

فروشندگان خطاب به گمرک و وزارت صنعت

چرا اسامی واردکنندگان قطعات خودرو را نمی‌دهید؟

چرا اسامی واردکنندگان قطعات خودرو را نمی‌دهید؟

رییس اتحادیه لوازم یدکی، قطعات خودرو و ماشین آلات تهران از گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل عدم همکاری آن ها برای در اختیار قرار ندادن اسامی واردکنندگان قطعات اصلی خودرو که موجب ورود قطعات بی‌کیفیت خودرو به کشور می‌شوند، گلایه کرد.

رییس اتحادیه لوازم یدکی، قطعات خودرو و ماشین آلات تهران از گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت به دلیل عدم همکاری آن ها برای در اختیار قرار ندادن اسامی واردکنندگان قطعات اصلی خودرو که موجب ورود قطعات بی‌کیفیت خودرو به کشور می‌شوند، گلایه کرد.

علی اکبر بخشی امروز در نشست خبری با بیان اینکه برای جلوگیری از واردات قطعات بی‌کیفیت خودرو نیاز به عزم ملی داریم و اتحادیه به تنهایی توان برخورد با ورود قطعات بی‌کیفیت که بعضا از چین وارد می‌شود را ندارد، در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اینکه آیا اتحادیه با گمرک و یا وزارت صنعت، معدن و تجارت در این زمینه مکاتباتی داشته است؟ گفت: روند ورود کالا به کشور تحت نظر و کنترل ما نیست. ما به گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت نامه نوشتیم که اسامی واردکنندگان اصلی قطعات یدکی خودرو را به ما اعلام کنند تا بتوانیم از ورود قطعات بی‌کیفیت جلوگیری کنیم.

وی ادامه داد: موظفیم قطعات استاندارد را شناسایی کنیم و از مسوولان نیز این درخواست را کردیم ولی تا به امروز به نامه‌های ما پاسخ ندادند و از گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت گلایه‌مندیم چون واردکنندگان کالا را به ما معرفی نمی‌کند.

رییس اتحادیه لوازم یدکی، قطعات خودرو و ماشین آلات تهران در عین حال بیان کرد: اگر اختیارات لازم را به ما بدهند، گلایه‌مندی از بی‌کیفیتی و کم‌کیفیتی کالاها در این بخش به حداقل می‌رسد ولی در ساختاری که الان وجود دارد ما به نتیجه نمی‌رسیم.

بخشی با بیان این‌که حدود 7400 واحد صنفی دارای پروانه داریم، گفت: مصرف‌کنندگانی که برای تامین قطعات به مراکز دارای پروانه مراجعه می‌کنند اگر با مشکلی مواجه شدند می‌توانند شکایت خود را مطرح کنند و ما در رابطه با قیمت و کیفیت پاسخگو خواهیم بود.

وی همچنین با اشاره به چهارمین نمایشگاه تخصصی قطعات خودرو، خدمات خودرو و ماشین‌آلات راه‌سازی که از چهارم تا هفتم خرداد ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود، گفت: در این نمایشگاه، قطعات یدکی خودرو با حضور قطعه‌سازان داخلی عرضه خواهد شد.

همچنین علیرضا نیک آیین - رییس اتحادیه تعمیرکاران خودروی تهران - در این نشست با بیان اینکه حدود 2650 واحد مجوزدار داریم و 740 پرونده نیز در دست اقدام است، در پاسخ به خبرنگار ایسنا مبنی بر این‌که برخی از تعمیرکاران جدید یا حتی کسانی که سابقه طولانی دارند اما تخصص لازم را ندارند، توضیح داد: بنا را بر آموزش گذاشتیم چون بیشترین مشکل را از این موضوع شاهدیم و با خودروسازان و دانشگاه‌ها نیز جلساتی گذاشته و کلاس‌های آموزشی نیز در اتحادیه دایرکردیم و تمامی کسانی که می خواهند مجوز بگیرند باید این دوره‌ها را گذرانده و در پایان از آنها آزمون گرفته می‌شود.

وی تاکید کرد: بزرگ‌ترین مشکل صنف ما وجود قطعات بی‌کیفیت است که باید حرکت جدیدی در این زمینه آغاز شود.

بازسازی قطعات معیوب و کارکرده خودروها!

رییس اتحادیه تعمیرکاران خودروی تهران در عین حال تاکید کرد: متاسفانه بحث گارانتی در قطعات از مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد چون در مواردی شاهدیم یکسری تولید‌کنندگان قطعات خودرو در زیر پله‌ها و به صورت غیرقانونی فعالیت می‌کنند و نه تنها به تولید قطعه نمی‌پردازند، بلکه قطعات کارکرده را بازسازی می‌کنند.

وی افزود: گارانتی نداشتن قطعات خودرو و تقلبی بودن آنها از مواردی است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

نیک‌آیین گفت: به روزرسانی اطلاعات فنی نیاز صنف ما است و اتحادیه بنا دارد همه را به روز کند ولی امکانات به میزان کافی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: بسیاری از قطعات خودرو و لوازم یدکی که در بازار وجود دارد مورد تایید اتحادیه نیست و مشکلاتی را برای مردم موجب شده است.

به گزارش ایسنا محمد باقر رجال- رییس انجمن سازندگان قطعات و مجموعه های خودرو - نیز با بیان اینکه سالهاست به خودروسازان تأکید می‌کنیم که قطعات معیوب را به ما بازگردانید تا ایرادات فنی آن را برطرف کنیم، گفت: با این وجود تا این لحظه حتی یک قطعه معیوب هم برگردانده نشده است.

وی افزود: خودروسازان هیچ وقت نگفته‌اند که قطعات تولیدی ما ایراد دارد و در چنین شرایطی نمی‌دانیم، چرا وقتی از قطعات تولیدی با کیفیت در خودرو استفاده می‌شود، در نهایت یک خودروی معیوب به مردم تحویل می‌دهند و این در حالی است که قطعات خودروی تولید شده در کشور بالاست.

او در عین حال بیان کرد: شاهد ورود قطعات چینی و نامرغوب هستیم که آنها بعضا در قالب ساخت داخل به بازار عرضه می‌شود که این موضوع اعتبار صنعت قطعه‌سازی ما را زیر سوال می‌برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha