رئیس سازمان چای کشور گفت: بهعلت اقلیم مناسب چای ایرانی عاری از سموم شیمیایی است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه گیلان، هماکنون رویکرد جهانی برای حفاظت از زمین و محیط زیست و سلامتی مردم به سمت کشاورزی ارگانیک است، کشاورزی ارگانیک، نوعی کشاورزی است که در تولید و فرآوری محصولات آن، از کودهای شیمیایی، سموم، هورمونها و دگرگونیها و دستکاریهای ژنتیکی استفاده نمیشود و همه مراحل تقویت زمین، کاشت و برداشت با استفاده از نهادههای طبیعی همچون کود زیستی، کمپوستها، شرات سودمند، میکروارگانیسمهای سودمند صورت میگیرد.
کشاورزی ارگانیک به کشاورزی زیستی، بیولوژیکی و پایدار نیز معروف است. این کشاورزی در واقع بهنوعی مدیریت منابع زیستی و تولید محصولات کشاورزی به روشی کاملاً پایدار و مطابق با اکوسیستم است که در آن، سلامت خاک، گیاه، انسان و سیاره زمین بهعنوان یک موجود زنده یکپارچه، اصول پایداری زیستی، کمیت و کیفیت محصولات از تولید تا فرآوری و انتقال به مصرفکننده، مدنظر است.
گیلان نیز استانی کشاورزی است و محصولات استراتژیکی چون چای، برنج، زیتون و ... در این استان تولید میشود.
چای ایرانی از سالمترین چایهای دنیاست که میتوان گفت هماکنون تقریباً نیمه ارگانیک است.
«روزبهان» رئیس سازمان چای کشور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: بهعلت اقلیم بسیار مناسبی که داریم از هیچ گونه سمی در باغهای چای کشور استفاده نمیشود.
وی با بیان اینکه درصد زیادی از خاصیتهای ارگانیک در چای ایرانی لحاظ میشود، تصریح کرد: البته در برخی باغها بهعلت فقر مواد مغذی زمین از کود شیمیایی استفاده میشود.
روزبهان با اشاره به اینکه اقلیم مناسب نیاز سموم را برای از میان بردن آفات در باغهای چای کشور از میان برده است، خاطرنشان کرد: سرمای شدید زمستانه اجازه نمیدهد تا آفات در باغهای چای کشور زمستانگذرانی کنند و این آفات در برفها مدفون میشوند.
رئیس سازمان چای کشور با اشاره به اینکه بهعلت نبود بارش و برف در کشورهایی نظیر هندوستان و سریلانکا چایهای این کشور مملو از سم است، تصریح کرد: چای ایرانی عاری از سم است و هر مصرفکننده چای خارجی به جای نوشیدنی سالم، سمهای خطرناک را وارد بدن خود میکند.
انتهای پیام
نظرات