• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۳:۵۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 95013114779
  • خبرنگار : 90136

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک:

بیش از 7000 واحد صنعتی تعطیل هستند

بیش از 7000 واحد صنعتی تعطیل هستند

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ضمن اعلام اینکه بیش از 7000 واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی تعطیل هستند، گفت: با برنامه های پیش بینی شده، باید واحدهای صنعتی تملک شده توسط بانکها به چرخه تولید کشور بازگردند.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ضمن اعلام اینکه بیش از 7000 واحد صنعتی در شهرک‌های صنعتی تعطیل هستند، گفت: با برنامه های پیش بینی شده، باید واحدهای صنعتی تملک شده توسط بانکها به چرخه تولید کشور بازگردند.

به گزارش ایسنا، علی یزدانی - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت - با اشاره به اینکه 87 هزار و 659 واحد صنعتی در کشور پروانه بهره‌برداری گرفته اند، اظهار کرد: از این تعداد 120 واحد در شهرک‌های صنعتی و مابقی در خارج شهرک‌های صنعتی قرار دارند.

وی ادامه داد: از واحدهای صنعتی که در کشور وجود دارند 79 هزار و 838 واحد جزو صنایع کوچک هستند که 40 درصد صنایع را شامل می‌شود و کمتر از 10 نفر اشتغال دارد.

معاون وزیر صنعت با بیان اینکه 99 هزار و 840 جواز تاسیس برای راه اندازی واحدهای صنعتی صادر شده است، تصریح کرد: قرار بر این است از این تعداد 29 هزار و 799 واحد درداخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی که حدود 27 درصد جوازها را شامل می‌شود راه اندازی شود.

وی تاکید کرد: توسعه صنایع کوچک و ایجاد و توسعه زیرساخت‌های صنعتی از دیگر اهداف و ماموریت این کارگروه است که 948 شهرک و ناحیه صنعتی در کشور وجود دارد و از این تعداد در 778 شهرک و ناحیه صنعتی زمین واگذار می‌شود و 136 هزار هکتار زمین در اختیار شهرک و نواحی صنعتی قرار دارد.

وی بیان کرد: از مجموع شهرک‌های صنعتی که در آن زمین واگذار می‌شود 167 متقاضی وجود داشته تا در آنجا سرمایه گذاری کنند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه خاطرنشان کرد: در 58 شهرک و ناحیه صنعتی که در آن زمین واگذار می‌شود هیچ قرار دادی منعقد نشده و در 100 شهرک نیز قرار داد منعقد شده اما کارخانه ای به بهره برداری نرسیده است.

وی افزود: با رفع موانع قانونی پیش روی سرمایه‌گذاری در شهرکها و نواحی صنعتی راه‌اندازی مجدد واحدهای صنعتی که از چرخه تولید خارج شده و یا پایین‌تر از ظرفیت مشغول به کار و فعالیت هستند، از اولویت‌های اصلی سازمان است.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطر نشان کرد: از 87 هزار و 659 واحد صنعتی دارای پروانه بهره برداری در کشور، 37 هزار و 120 واحد، مستقر در شهرکهای صنعتی مستقر هستند که با این حساب حدود 90 درصد از صنایع کشور را بنگاه‌های کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند.

یزدانی به منافع موجود در شهرکها و نواحی صنعتی اشاره کرد و افزود: با توجه به وجود امکانات زیربنایی در شهرکها و نواحی صنعتی تمامی دستگاه های مرتبط با صنعت باید به جذب سرمایه گذار در این مناطق عزم جدی داشته باشند.

وی با اشاره به آمادگی شهرک های صنعتی برای پذیرش سرمایه‌گذاران تصریح کرد: در این راستا حمایت های متعددی برای سرمایه گذاران صنعتی مستقر در شهرک های صنعتی در نظر گرفته شده است.

رییس هیات مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی به فرمایشات مقام معظم رهبری تحت عنوان شعار سال، تاکیدات رییس جمهور و سیاست های وزیر صنعت، معدن و تجارت، در خصوص تشکیل ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با ریاست استانداران اشاره کرد و افزود: کارگروه ایجاد رونق در کارگاه های کوچک و متوسط صنعتی به عنوان زیرمجموعه این ستاد در استانهای کشور، شکل گرفته است.

وی تاکید کرد: باید از تمام سازوکارها و ظرفیت ها و پتانسیل های استان جهت ایجاد حرکتی جدیدی در حوزه اقتصادی استفاده کرد، چرا که هدف ما امید بخشی و ایجاد رضایتمندی بیشتر در جامعه است.

یزدانی به اهمیت صنایع کوچک در کشور تاکید و تصریح کرد: امروز رسالت نخست ما حمایت از صنایع کوچک بوده و مسئولان نظام هم بر آن تاکید دارند.

وی گفت: با وجود نقش صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در چرخه اقتصادی و اشتغال اما این صنایع با توجه به ساختار آسیب پذیرتر بوده، لذا باید توجه بیشتری به این بخش شود.

یزدانی گفت: البته برای حمایت از واحدهای راکد تصمیمات خوبی در کارگروه ایجاد رونق در کارگاه‌های کوچک و متوسط صنعتی برای ارائه تسهیلات، گرفته‌ شده است، از این‌ رو واحدهای راکدی که امکان فعالیت مجدد داشته و یا طرح های نیمه فعال صنعتی واقع در شهرکها و نواحی صنعتی حمایت خواهند شد.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت به چند مورد از اهداف برگزاری کارگروه های استانی در استانها اشاره کرد و افزود: معرفی طرح های رونق در صنایع کوچک و متوسط کشور، شناسایی واحدها و طرح های مشمول حمایت، معرفی حمایتهای صندوق ضمانت سرمایه گذاری صنایع کوچک با صدور ضمانت نامه جهت تسهیلات بانکی و تامین کنندگان مواد اولیه، از مهم ترین اهداف برگزاری چنین نشست هایی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha