• سه‌شنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۵ / ۱۱:۳۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 95012409706
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

فاتحه صنعت کفش در اصفهان خوانده می‌شود

فاتحه صنعت کفش در اصفهان خوانده می‌شود

ایسنا/اصفهان رییس اتحادیه صنف کفاشان اصفهان با بیان اینکه ماشین آلات تولیدی کفش به درد موزه می‌خورد٬ گفت: دولت باید در نوسازی تجهیزات این کارگاه‌ها از صنعتگران حمایت جدی کند زیرا با این وضعیت نمی‌توان طبق بازار جهانی رقابت کرد.

رییس اتحادیه صنف کفاشان اصفهان با بیان اینکه ماشین آلات تولیدی کفش به درد موزه می‌خورد٬ گفت: دولت باید در نوسازی تجهیزات این کارگاه‌ها از صنعتگران حمایت جدی کند زیرا با این وضعیت نمی‌توان طبق بازار جهانی رقابت کرد.

اکبر زاهدی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان٬ اظهار کرد: بیشتر ماشین آلات تولید کیف و کفش اصفهان متعلق به 50سال گذشته و فرسوده است و فقط به درد نمایش در موزه‌ها می‌خورد تا اینکه در یک کارگاه صنعتی بتوان با آن فعالیت کرد بنابراین با این تجهیزات نمی‌توان مطابق بازار روز جهان تولید و رقابت کنیم.

وی با بیان اینکه برای راه اندازی یک کارگاه کفاشی به دو تا سه میلیارد تومان سرمایه خرید تجهیزات مدرن نیاز است، تصریح کرد: دولت امتیازات خاصی برای این قشر تولیدی به ویژه در خرید دستگاه‌های جدید قائل شود، زیرا صنعتگران خرد نمی‌توانند وام با بهره ۲۸ تا۳۰درصد را بازپرداخت کنند؛ پس باید تسهیلاتی با سود کم و زمان پرداخت بیشتر به آنان داده شود تا تقویت شوند.

رییس اتحادیه صنف کفاشان اصفهان٬ خاطر نشان کرد: اصفهان هنوز قطب تولید کفش و کیف در کشور است، ولی مشکلات زیاد است و از سوی دیگر با بحث پساتحریم و گشایش در تجارت و بازار، شاهد حضور دو تا سه برند خارجی که قصد شعبه زدن در این شهر را دارند هستیم، بنابراین به مسوولان اعلام می‌کنیم اگر از این صنف حمایت نکنید همین تعداد کارگاه نیز به زودی بسته شده و فاتحه این صنعت در اصفهان خوانده می‌شود.

زاهدی از تعطیلی تعدادی از کفاشی‌ها در سال گذشته خبر داد و گفت: در سال گذشته شاهد رکود زیادی در بحث فروش جنس بودیم، به طوری که در شب عید امسال به نسبت مدت مشابه در سال ۱۳۹۴کاهش ۳۰تا ۴۰ درصدی فروختن کفش را تجربه کردیم.

وی ادامه داد: حدود ۹۰درصد مواد اولیه در ساخت کفش وارداتی است، بنابراین از دولتمردان می‌خواهیم که تعرفه واردات این مواد را کاهش دهند تا تولیدکنندگان این صنف نیز قدرت خرید بیشتر و بهتری پیدا کنند زیرا این امر در بحث تولید بسیار مهم است.

رییس اتحادیه صنف کفاشان اصفهان افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی استان در حال حاضر دو مکان در نزدیکی کمشچه و شاهین شهر را برای انتقال کارگاه‌های کفاشی از داخل اصفهان جانمایی کرده، اما تصمیم نهایی هنوز گرفته نشده است، البته با ساخت چنین شهرکی افراد زیادی از کار در محیط دخمه‌ای و کوچک به سوله‌های با امکانات به روز و بهتر منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha