یک مقام مسوول کارگری معتقد است: با رکود فعلی که ناشی از کاهش قدرت خرید مردم است نمیتوان به سمت اقتصاد مقاومتی حرکت کرد.
علی خدایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در سایه رکود عملی نمیشود بنابراین در گام اول باید تلاش کنیم از رکود فعلی خارج شویم.
وی عدم توزیع عادلانه ثروت را از جمله موانع اجرای اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: یارانهای که پرداخت می شود مطابق تورم سالانه افزایش نیافته و عملا ارزش خود را از دست داده است لذا به نظر میرسد تا زمانی که توزیع عادلانه درآمدها اتفاق نیفتد در اجرای اقتصاد مقاومتی موفق نخواهیم بود.
عضو هیات مدیره کانون شورای اسلامی کار استان تهران درعین حال مقابله با قاچاق، ریشه کن کردن فساد و رفع تبعیضها را از جمله عوامل موثر در پیاده سازی اقتصاد مقاومتی دانست.
خدایی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی، اقتصاد کشور را در برابر آسیبهای احتمالی خارجی مقاوم و بیمه میکند، اظهار کرد: باید اقتصاد مقاومتی را به عنوان یک شیوه و نگرش نوین اقتصادی به رسمیت شناخت و در دستور کار قرار داد.
وی با اشاره به لزوم تدوین یک برنامه مشخص و مدونی برای اجرایی کردن سیاستهای اقتصاد مقاومتی افزود: مسوولان درصدد هستند تا اقتصاد مقاومتی را با نظامهای موجود شبیه سازی کنند به همین دلیل است که در اجرای آن موفق نبودهایم مثلا جذب سرمایه های خارجی مغایر با اهداف اقتصاد مقاومتی نیست ولی اگر به عنوان یک اصل قرار بگیرد و از دیگر مفاد سیاستهای اقتصاد مقاومتی نظیر توجه به تولید و نیروی کار داخلی غافل شویم بی ثمر خواهد بود.
به اعتقاد این مقام مسوول کارگری اقتصاد مقاومتی شباهتی با نظامهای رایج دنیا و نظامهای کمونیستی و لیبرالی ندارد و نباید آن را با اقتصادهایی نظیر کره شمالی شبیه سازی کرد.
وی در پایان گفت: چنانچه به نامگذاری سالهای گذشته توجه کنیم عمده آنها رویکرد اقتصادی داشته است ولی اگر آن زمان که سیاستهای اقتصاد مقاومتی مطرح شد از حالت شعاری خارج و جنبه عملی به خود میگرفت امروز تاکید مجدد مقام معظم رهبری در اقدام و عمل به اقتصاد مقاومتی را شاهد نبودیم.
انتهای پیام
نظرات