• سه‌شنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۵ / ۰۲:۴۵
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 95011704958
  • خبرنگار : 71548

فریبا متخصص: هنوز از تلویزیون طلبکارم

فریبا متخصص: هنوز از تلویزیون طلبکارم

فریبا متخصص گفت: سه سال پیش در تلویزیون کاری انجام دادم که هنوز طلب‌ دارم ولی در شبکه نمایش خانگی از این دست مشکلات وجود ندارد.

فریبا متخصص گفت: سه سال پیش در تلویزیون کاری انجام دادم که هنوز طلب‌ دارم ولی در شبکه نمایش خانگی از این دست مشکلات وجود ندارد.

بازیگر سریال «شهرزاد» که عنوان برترین بازیگر زن سی و چهارمین جشنواره تئاتر فجر را به خود اختصاص داد، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در ادامه مطلب بالا و با بیان اینکه سریال «شهرزاد» اولین تجربه کاری‌اش در شبکه نمایش خانگی بوده است، اظهار کرد: به دلایلی کار در شبکه‌ نمایش خانگی را به تلویزیون ترجیح می‌دهم.

او ادامه داد: از آنجا که شبکه نمایش خانگی جزو بخش خصوصی محسوب می‌شود، دستمزدها بسیار از تلویزیون متفاوت است و به علت داشتن اسپانسر و سرمایه‌گذار دستشان در زمینه مسائل مالی بازتر است؛ به هر حال مسائل مالی مهم هستند. خود من سه سال پیش در تلویزیون کاری انجام دادم که هنوز طلب‌ دارم؛ ولی در شبکه خانگی این دست مشکلات وجود ندارد.

بازیگر سریال‌های «زمانه» و «تولدی دیگر» اضافه کرد: علاوه بر مشکلات مالی کار در تلویزیون، محدودیت‌هایی در آن وجود دارد که شبکه نمایش خانگی می‌تواند آنها را قبول نکند. به نظرم شبکه نمایش خانگی ریسکی است که سرمایه‌گذار آن را می‌پذیرد؛ همان‌طور که می‌دانید پیشتر چند سریال در شبکه نمایش خانگی تولید شد که یا نصفه رها شدند یا اصلاً مورد استقبال مخاطبان واقع نشدند.

متخصص در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سریال «شهرزاد»، کارگردانی خوب، متن مناسب و مونتاژ موازی را از جمله علت‌های موفقیت این سریال در شبکه نمایش خانگی دانست و گفت: یکی از دلایلی که این سریال مورد استقبال مخاطبان واقع شد، حسن فتحی است که به دلیل سابقه خوبش، مردم به او اعتماد دارند.

او با اشاره به مونتاژ موازی و فیلمنامه سریال «شهرزاد» اظهار کرد: اینکه چند موضوع سیاسی، اجتماعی، عشقی و خانوادگی همزمان با هم در یک داستان پیش برود، از دیگر موضوعاتی است که این سریال را جذاب کرده است؛ در نگارش فیلمنامه این مجموعه تنها یک جنبه در نظر گرفته نشده و تمام بخش‌ها همزمان با هم جلو می‌روند؛ مخاطب هیچ قسمت اضافه‌ای در سریال نمی‌بیند و برای مثال 26 قسمت را 30 قسمت نکردند تا از آن طرف پول بیشتری برگردد. مردم اگر لحظه‌ای از پای سریال بلند شوند، کار را از دست می‌دهند.

فریبا متخصص

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۱-۱۷ ۱۱:۵۹

تابلو پا گذاشتين رو گاز و ويراژ مي دين برا تخريب تلویزيون ، خيلي ضايعست