• چهارشنبه / ۴ فروردین ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 95010400545
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

گردشگران ۱۷ کشور جهان در اردوهای راهیان نور

گردشگران ۱۷ کشور جهان در اردوهای راهیان نور

فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان از سفر ۷۶۰ گردشگر خارجی از مناطق عملیاتی و یادمان های دفاع مقدس در استان خوزستان خبر داد.

فرمانده سپاه ولی‌عصر(عج) خوزستان از سفر ۷۶۰ گردشگر خارجی از مناطق عملیاتی و یادمان های دفاع مقدس در استان خوزستان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسن شاهوارپور در منطقه عملیاتی فتح‌المبین در شوش خوزستان اظهار کرد: گردشگرانی از کشورهای آمریکا کانادا، آفریقا، کشورهای اروپایی و آسیایی از جمله عراق ، لبنان، هند، پاکستان، گرجستان، ترکیه، کویت، سوریه، فلسطین و اردن در مناطق عملیاتی خوزستان دیده شدند.

وی با بیان اینکه این گردشگران از ۱۷ کشور جهان در سفر به خوزستان از یادمان‌های دفاع مقدس دیدن کردند، گفت: این گردشگران از یادمان‌های شلمچه، طلائیه، دهلاویه، هویزه، فتح‌المبین فکه، چذابه، اروند کنار، پاسگاه زید، پادگان دو کوهه و مسجد جامع خرمشهر دیدن کردند.

فرمانده سپاه ولی عصر خوزستان افزود: این گردشگران خارجی از اواخر اسفند ۹۴ تا دوم فروردین ۹۵ در سفر به خوزستان از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس بازدید کردند.

سردار شاهوارپور حضور کاروان های راهیان نور و مسافران نوروزی در مناطق عملیاتی استان خوزستان از اواخر اسفند ماه تاکنون را پر شور و حماسی دانست و بیان کرد: روند حضور کاروان‌های راهیان نور در مناطق عملیاتی استان خوزستان روزانه در حال افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۱-۰۴ ۱۳:۱۴

قبول باشه به خصوص عراقي ها!!!!!

avatar
۱۳۹۵-۰۱-۰۴ ۱۳:۱۶

واسه عراقي ها از همه جذاب تره!!! شاهکار پدرانشون رو ببينند.....