• جمعه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۲
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 94122113548
  • منبع : مطبوعات

ابراهیم رئیسی:

ضرورت اصلاح قانون انتخابات باید بررسی و اجرایی شود

ضرورت اصلاح قانون انتخابات باید بررسی و اجرایی شود

یک عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: با وجود نواقص اندک در برگزاری، مشارکت مردم در انتخابات حائز اهمیت است.

یک عضو هیات رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: با وجود نواقص اندک در برگزاری، مشارکت مردم در انتخابات حائز اهمیت است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: هفته گذشته موضوع بررسی انتخابات اخیر در دستور کار مجلس خبرگان رهبری بود که در این بررسی به نواقصی هم اشاره شد.

وی ادامه داد: فقهای خبرگان تمام دقت خود را در بررسی منصفانه روند انتخابات به خرج دادند اما اشکال‌های وارده‌ای هم از قبیل اعلام صلاحیت 12 هزار نفر در مدت زمان کوتاه به چشم می‌خورد. اعلام صلاحیت 12 هزار نفر در مدت زمان کوتاه، کاری بس دشوار است. ضرورت اصلاح قانون انتخابات باید سریعاً مورد بررسی و اجرا قرار گیرد و در جهت رفع مشکلات بررسی صلاحیت‌ها در انتخابات آتی تجدید نظر شود.

وی همچنین عدد مشارکت عمومی مردم در انتخابات 7 اسفند را بسیار خرسند کننده و پر رنگ دانست.

این عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان با بیان این‌که «در روند تغییرات اصلاحات آیین‌نامه انتخاباتی مجلس خبرگان در دستور کار قرار گرفته است» گفت: هنوز مفاد آن احصاء نشده است.

وی با بیان این‌که «یکی از وظایف مهم مجلس خبرگان تعیین رهبری است»، افزود: این مهم یکی از ارزش‌های نظام دینی و مردم‌سالارانه است؛ زیرا بعد از 37 سالگی جمهوری اسلامی، به همه دنیا ثابت شده که تمام نهادهای سیاسی در این نظام از صدر تا نظام قانونگذاری و اجرایی به رأی مردم بستگی دارد و به فرموده امام خمینی (ره)، میزان رأی ملت است یک امر تشریفاتی نیست.

وی در بیان دیگر وظیفه مهم خبرگان رهبری به حمایت و صیانت از جایگاه ولایت در نظام جمهوری اسلامی و همچنین حمایت از رهبری و مراقبت بر بقای تداوم شرایط مندرج در قانون اساسی در مورد رهبری اشاره کرد.

رئیسی در بیان وظایف مجلس خبرگان گفت: تعیین رهبری، مراقبت بر بقا و تداوم رهبری، صیانت از جایگاه ولایت و حمایت از رهبری از وظایف مهم خبرگان است که تاکنون این مجلس به خوبی به وظایف خود عمل کرده است. جریانات سیاسی که در مجالس دیگر همچون مجلس شورای اسلامی وجود دارد در مجلس خبرگان جایی ندارد.

وی در مورد رسیدگی به پرونده بدهکاران و متهمان نفتی افزود: جدیت در دستگاه قضایی برای رسیدگی به این پرونده وجود داشته و دارد و هر اتفاقی که بیفتد این دستگاه کار خود را درست و بی‌نقص دنبال خواهد کرد. تلاش‌های قوه قضائیه در مورد رسیدگی به پرونده‌های زمین خواری و کوه خواری هم در یک سال گذشته قابل توجه است.

وی قاچاق کالا را از ضلع‌های مقابل حمایت از تولید ملی عنوان دانست و ادامه داد: باید سازوکارهای اقتصادی و پولی کشور به سمتی برود که قاچاق برای قاچاقچیان صرفی نداشته باشد.

رییسی همچنین گفت: حرکت صداوسیما در جهت روشنگری مردم در خصوص برگزاری انتخابات 7 اسفند قابل تقدیر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۲-۲۱ ۱۰:۰۸

بايد از همه قشرها در مجلس خبرگان باشند

avatar
۱۳۹۴-۱۲-۲۲ ۱۳:۳۶

اهل کوفه علي(ع) را تنها گذاشتند!!پرسيديد چرا؟ آيا!از ترس حاکمان؟بي کفايتي حکام وقت؟ياانتقام سياسي؟کدام يک؟ ِا فکر کرديد مردم عامي گناهي ندارند!حال اهل کوفه باشند يا اهل تهران يا....