رئیس شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان گفت: انتخابات بزرگترین فرصتی است که در اختیار کنشگران سیاسی کشور قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، علی صوفی در نشست خبری لیست انتخاباتی «یاران اعتدال و امید» که در ایسنا برگزار شد، خاطرنشان کرد: همواره تلاش کردهایم که از این فضا حداکثر استفاده را ببریم. در همین راستا امروز مشاهده میکنیم که در میان اصلاحطلبان در سراسر کشور اتحادی برای رسیدن به لیست واحد به وجود آمده که این دستاورد بسیار بزرگی برای ما محسوب میشود.
وی گفت: امیدواریم از این مرحله به بعد وارد فضای سیاسی جدیدی در کشور شویم و فضای سیاسی همچنان باز باشد تا احزاب قدرتمند شکل بگیرند و بتوانند که در تشکیل نهادهای مهمی همچون مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و شوراها نقش فعال و اساسی خود را ایفا کنند.
وی در ادامه صحبتهای خود با انتقاد از فضای انتخاباتی ایجاد شده با بیان این اعتقاد که «امروز در شرایطی هستیم که رقابت انتخاباتی برابری وجود ندارد»، اظهار کرد: با این وجود هم ما و هم مردم متوجه هستیم که سرنوشت جامعه پای صندوقهای رأی تعیین میشود. در همین راستا اصلاحطلبان مقطع فعلی را گام دوم و گام لیست امید نامگذاری کردهاند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب با اشاره به لیست ائتلاف اصلاحطلبان و حامیان دولت، خاطرنشان کرد: این لیست و نیز حرکت مردم علاوه بر اینکه میتواند امیدوار کننده باشد، میتواند ادامهدهنده راهی باشد که در 92 آغاز کردیم.
وی با تأکید بر اینکه «مردم میدانند اگر پای صندوقهای رأی نیایند چه اتفاقی میافتد»، گفت: امروز آگاهی مردم در سطح خوبی قرار دارد و قطعاً تبلیغات وسیع رسانهای و غیررسانهای روی رأی آنها تأثیری نخواهد گذاشت چرا که آنها از قبل تصمیم خود را گرفتهاند.
وی با بیان اینکه «با حضور مردم در پای صندوقهای رأی همه چیز اصلاح خواهد شد»، خاطرنشان کرد: ما اصلاحطلبان راه اصلاحطلبی را حضور در انتخابات میدانیم.
رییس ستاد انتخابات شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان تصریح کرد: ما در جمهوری اسلامی قانون اساسی داریم اما در هر کشور و قانونی ممکن است حاکمان از قوانین مصرح سوء استفاده کنند و یا قسمتی از قانون را لحاظ نکرده و یا معطل سازند. برخی تعریف خاصی از قانون میکنند. برخی بر اسلامیت قانون اساسی تکیه دارند و جمهوریت را کمرنگ میکنند.
وی ادامه داد: برخی جنبه اسلامیت را پررنگ و سعی دارند نظام را ایدئولوژی نشان دهند و بر همین اساس نقش مردم را کم میکنند در حالی که جمهوریت در قانون اساسی غیر قابل تغییر است و اصلاحطلبان جمهوریت هموزن با اسلامیت را دنبال میکنند. ما نظام را به عنوان یک نظام ایدئولژیک مثل کمونیستها تعریف نمیکنیم بلکه وجه دموکراتیک آن را بالا میدانیم و مردم حق تعیین سرنوشت دارند.
صوفی گفت: ما به دنبال پررنگ کردن نقش مردم و جمهوریت نظام هستیم و پیشبینیمان این است که مردم با وجود افت و خیزهایی که در اوضاع سیاسی بعد از انقلاب پیش آمده تنها جایی که میتوانند نقش خود و تاثیر بر تعیین سرنوشت داشته باشند انتخابات و حضور پای صندوقهای رای است.
وی ادامه داد: ما مردم را با این بلوغ سیاسی باور داریم و هر چه شرایط سختتر شود مردم برای احقاق حقوقشان مصممتر میشوند. امروز جوانان و دانشجویان متعادل و معتدلی نسبت به بخشهای دیگر جامعه داریم در حالی که با توجه به تحولات سالهای گذشته و طبیعت جوانان باید به سمت انقلابیگری و یا تحریم انتخابات بروند، اما آنها بسیار متعادل رفتار میکنند.
وی گفت: مردم سال 92 و در شرایطی که امیدشان به حضور کاندیدای حداکثریشان را از دست داده بودند پشت کاندیدای اعتدالگرا ایستادند و انتظار داریم در این مقطع گام دوم را برداریم.
صوفی یادآورشد: بعد از رد صلاحیتها در شرایطی که فکر میکردیم بیشتر از 5 الی 6 نفر کاندیدا برای تهران باقی نمانده است با یک فراخوان 350 نفر رزومه خود را برایمان ایمیل کردند و از این میان 120 نفر به عنوان اصلاحطلب میثاقنامه امضاء کردند در بین این افراد 16 نفر ایثارگر داریم و 12 نفر در مقطع دکترا هستند و لیست تقریبا جامعی را بستیم. ما انتظار داریم مردم به هر 30 نفر از لیست رای دهند.
انتهای پیام
نظرات