• یکشنبه / ۲ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 94120201044
  • خبرنگار : 71129

در آستانه انتخابات پارلمانی برگزار شد؛

تظاهرات هزاران ایرلندی علیه ریاضت اقتصادی

تظاهرات هزاران ایرلندی علیه ریاضت اقتصادی

هزاران تن از معترضان در دوبلین،‌ جمهوری ایرلند عصر شنبه با برگزاری تظاهراتی، پایان ریاضت اقتصادی پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی آتی را خواستار شدند.

هزاران تن از معترضان در دوبلین،‌ جمهوری ایرلند عصر شنبه با برگزاری تظاهراتی، پایان ریاضت اقتصادی پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی آتی را خواستار شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ این تظاهرات با نام "به سوی تغییر" با حضور گسترده گروه‌های مخالف ریاضت اقتصادی در دوبلین برگزار شد و مخالفان خواستار توقف ریاضت اقتصادی در کشور پیش از انتخابات پارلمانی شدند.

یکی از شبکه‌های خبری جمهوری ایرلند تخمین زده که 20 هزار تن در این راهپیمایی اعتراضی شرکت داشتند.

یکی از شرکت کنندگان در این راهپیمایی گفت: ما برای توقف و پایان ریاضت اقتصادی به اینجا آمده‌ایم و برایش می‌جنگیم. ما قدرت این را نداریم که از دولت بخواهیم تا این روند را پایان دهد اما به کمک خداوند این کار را انجام می‌دهیم.

نظرسنجی پیش از انتخابات 26 فوریه سال جاری میلادی(7 اسفند) نشان می‌دهد که ممکن است جمهوری ایرلند آخرین کشور ناحیه یورو باشد که با بی ثباتی سیاسی روبرو شده چون "اندا کنی"، نخست وزیری این کشور و دولت ائتلافی کنونی ممکن است برای تشکیل یک دولت ائتلافی دیگر برای بار دوم به مشکل بر بخورد.

معترضان که از سراسر جمهوری ایرلند به دوبلین آمده بودند پرچم‌ها و دست نوشته‌هایی را به دست داشتند که برویشان نوشته شده بود:"نمی‌توانید بپردازید نخواهید پرداخت".

معترضان همچنین شعارهایی چون "بانک ها مقروض هستند، ما را فروخته‌اند" سر دادند.

در جمع معترضان رهبران حزب جمهوری خواه جناح چپ "شین فن" نیز حضور داشتند. رهبری این حزب نیز پیش از برگزاری این تظاهرات گفت که 100 کاندیدا از گروه‌های چپ‌گرا و سیاستمداران مستقل به دنبال یک اقدام جایگزین برای این ریاضت اقتصادی هستند.

سازمان دهندگان این تظاهرات همچنین اعلام کردند که این راهپیمای برای برقراری عدالت،‌ دموکراسی و عدالت اجتماعی است.

در انتخابات 26 فوریه سال جاری میلادی ائتلاف کنونی "فین گائل" و حزب کارگر با یکدیگر به رقابت می پردازند و هدفشان با ثبات نگهداشتن روند اقتصادی در جمهوری ایرلند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha