نشست انتخاباتی برخی از اهالی مطبوعات در رابطه با انتخابات مجلس شورای اسلامی در شرکت تعاونی مطبوعات کشور با حضور مدیران رسانهها، روزنامهها و اعضای شرکت تعاونی مطبوعات برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، الیاس حضرتی مدیر مسوول روزنامه اعتماد با اشاره به اینکه برجام با وجود مخالفان و موافقان به جمعبندی رسید، اظهار کرد: برجام قراردادی در چارچوب بود که به امضای شورای امنیت ملی و تأیید رهبری رسید و ملت بر اساس این محور میخواستند تصویر خوبی از خود به دنیا ارائه دهند و امروز در کنار برجام به دنبال مجلسی قوی هستند.
این کاندیدای انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه از مشارکت حداکثری مجلس قوی برمیآید و از مشارکت ضعیف مجلسی ضعیف حاصل میشود، تصریح کرد: رأی بالا به یک نماینده روحیه قوی و اقتدار به او میدهد و رأی پایین یک نماینده باعث میشود که او در بیان نظرات خود اعتماد به نفس کافی را نداشته باشد.
وی تأکید کرد: ما به عنوان خانواده بزرگ مطبوعات جمع شدهایم و تصمیم گرفتهایم تا همه تلاش خود را داشته باشیم تا در انتخابات پیش رو شاهد انتخابات حداکثری باشیم.
وی در ادامه مشکلات فرهنگی و اجتماعی جامعه اشاره کرد و گفت: امیدواریم که در صورت ورود به مجلس بتوانیم پل ارتباطی بین خانواده مطبوعاتی کشور و مرکز قانون گذاری باشیم و بتوانیم با انتقال مطالب گرهها را باز کنیم.
به گزارش ایسنا، در ادامه مصطفی کواکبیان مدیر مسوول روزنامه مردمسالاری و کاندیدای انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه نداشتن قانون جامع رسانه و مطبوعات از مشکلات اصلی مطبوعات کشور ماست، گفت: مقام معظم رهبری در ابتدای مجلس ششم مسکوت ماندن موضوع قانون جامع رسانه را مطرح کردند و امروز در حال شکل گیری مجلس دهم هستیم. پس از آن زمان خیلی میگذرد و امروز نیازمند قانون مطبوعاتی جامع هستیم که حتی فضای مجازی و سایبری را در بر بگیرند.
وی اسلامی با تأکید بر اینکه باید از برخورد دوگانه در عرصه مطبوعات جلوگیری شود، خاطرنشان کرد: همه چیز باید بر اساس قانون باشد و هیچ کس از رانت ویژه برخوردار نباشد.
وی با اشاره به اینکه مجلس وزانت و منزلت خود را در سالهای اخیر از دست داده است، گفت: مجلس امروز در رأس امور و عصاره فضایل ملت نیست.
کواکبیان با تأکید بر اینکه مجلس باید مو را از ماست بیرون بکشد و نظارت دقیق داشته باشد، گفت: مجلسی که پاک نباشد نمیتواند نظارت درستی داشته باشد.
وی گفت: ماه اسفند ماه خانهتکانی است و در این ماه باید خانهتکانی اساسی از مجلس به عمل آید.
به گزارش ایسنا، در ادامه محمدعلی وکیلی مدیر مسوول روزنامه ابتکار با اشاره به جایگاه ایران در جهان در ردیف چهار، پنج قدرت برتر جهانی به عنوان قدرت هماوردی، گفت: متأسفانه در داخل کارنامه قابل قبولی نداریم و به جامعهای پر از مین تبدیل شدهایم. از جمله مینهای افسردگی، بیکاری، بیاعتمادی، فساد و اعتیاد.
این کاندیدای انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه حرکت در جامعهای پر از مین به مردم احساس ناامنی میدهد، گفت: این شرایط محصول رویکردهای غلطی است که در مجلس شورای اسلامی به خصوص در دو سه دوره اخیر شاهد بودیم.
وی با اشاره به اینکه امام (ره) میزان را رأی ملت و مجلس را در رأس امور میدانستند، تصریح کرد: وقتی مجلس در رأس امور است که خط قرمز مجلسیان، ملت باشند و صدای ملت در مجلس پژواک داشته باشد.
وکیلی با تأکید بر اینکه قانون گذاری در مجلس باید لایحهمحور باشد، گفت: در انتخابات پیش رو باید اصل را بر مشارکت بگذاریم چرا که نتیجه فرع است.
به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست حسن زمانی به اولویتهای مجلس دهم اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه چرخهای اقتصاد ما زنگ زده باید آن را روغنکاری کنیم، پس اولویت اول ما رونق اقتصادی کشور است.
وی با اشاره به وجود 7 میلیون جوان بیکار در کشور، گفت: لشکر بیکاران ما در حال انفجار هستند. همچنین 15 میلیون جوان آماده ازدواج داریم و برای نظام جمهوری اسلامی با توجه به تأکید بر افزایش نسل این موضوع نقطه بسیار تاریکی است و مجلس و دولت باید با هم برای حل این معضلات تلاش جدی کنند.
این کاندیدای انتخابات مجلس دهم به معضل اعتیاد در کشور و وجود سه میلیون معتاد اشاره کرد و گفت: همچنین موضوع سهم مردم در بخش سلامت باید به عنوان اولویت مجلس دهم مورد توجه قرار گیرد و در مجلس دهم باید سهم مردم در بخش سلامت به زیر 20 درصد برسد.
بر اساس این گزارش در ادامه این نشست طه عبدخدایی کاندیدای انتخابات مجلس دهم با بیان اینکه همیشه از تندرویهای ضربه خوردهایم، گفت: ما همیشه از مجلس تند ضربه خوردهایم و نیازمند مجلسی متعادل و عقلگرا هستیم.
وی با اشاره به اینکه نمایندگان در مجلس وظیفه قانونگذاری و تقنین را بر عهده دارند، گفت: ما به عنوان شهردار، فرماندار و یا رئیس آب و فاضلاب انتخاب نمیشویم بلکه به مجلس میرویم تا قانونگذاری کنیم و این کار نیازمند عقل و درایت و تجربه اجرایی است.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در ادامه مهدی آزادواری دیگر کاندیدای انتخابات مجلس دهم نیز با بیان اینکه در حال حاضر کشور نیاز به سخنرانی، حرف و شعار ندارد و مشکل ما در اجراست، گفت: مشکلاتی مانند مسکن، ازدواج و بیکاری از اولویتهایی است که در مجلس دهم برای حل آنها باید به طور جدی اقدام کنیم.
انتهای پیام
نظرات