• سه‌شنبه / ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ / ۰۵:۲۹
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 94111308132
  • خبرنگار : 71078

مدیرکل دفتر حقوقی معاونت امور زنان خبر داد

رایزنی برای تصویب جزئیات "لایحه کاهش ساعت کاری زنان" در مجلس

رایزنی برای تصویب جزئیات "لایحه کاهش ساعت کاری زنان" در مجلس

مدیرکل دفتر بررسی‌های امور حقوقی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: تلاش می‌کنیم با رایزنی با نمایندگان مجلس، جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری زنان پیش از پایان دوره مجلس نهم تصویب شود.

مدیرکل دفتر بررسی‌های امور حقوقی معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: تلاش می‌کنیم با رایزنی با نمایندگان مجلس، جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری زنان پیش از پایان دوره مجلس نهم تصویب شود.

اشرف گرامی‌زادگان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل از دولت دهم مطرح بود و ما نیز درباره اعتبارات آن با سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تعاملاتی داشته‌ایم.

وی در ادامه گفت: به نظر نمی‌آید در زمینه تصویب جزئیات لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل مشکلی باشد؛ به همین علت امیدواریم در مجلس نهم تصویب شود. پس از این مرحله نیز در شورای نگهبان نهایی و به دولت ابلاغ می‌شود. در این مرحله نیز اجرایی شدن کاهش ساعت کاری زنان را در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌کنیم.

گرامی‌زادگان در پایان تاکید کرد: لایحه کاهش ساعت کاری زنان شاغل در تحکیم خانواده و حفظ سرمایه‌ زنان در اجتماع موثر است و به همین علت پیگیر تصویب آن بوده‌ایم.

به گزارش ایسنا، مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در دولت دهم، پیشنهاد «تقلیل ساعت کاری زنان شاغل در دستگاه‌های دولتی از 44 ساعت به 36 ساعت بدون کسر حقوق و مزایا و در صورت استفاده نکردن از این امتیاز، امکان استفاده از دو روز مرخصی اضافه» را به هیأت دولت ارائه داد اما با توجه به ایرادات وارده، مرکز امور زنان پس از بازبینی مجدد کاهش ساعت کاری را برای زنان دارای فرزند زیرهفت سال، زنان دارای فرزند معلول، بیمار خاص، صعب‌العلاج و یا زنان سرپرست خانوار در نظرگرفت. این پیشنهاد در هفت بند به تصویب کمیسیون‌های دولت رسید و 8 اردیبهشت ماه سال 92 در هیأت وزیران مطرح و در قالب ماده واحده‌ای به تصویب رسید و به مجلس ارسال شد. مجلس نیز روز گذشته کلیات لایحه کاهش ساعات کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص را تصویب کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۴-۱۱-۱۳ ۰۸:۲۶

اين لايحه معقول و منطقي است زيرا که مادر در خانواده نقش اصلي را ايفا مي کند، اما اين لايحه نبايد به طور نامحسوس باعث کنار گذاشتن نيروي کار زن از جامعه شود، در بازار کار براي کارفرما انجام کار مهم است و ممکن است در آينده به دليل مرخصي زايمان و اين کاهش ساعت کاري زنان کارفرمايان نيروي کار زن کمتري جذب کنند.