• دوشنبه / ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: دین و اندیشه
  • کد خبر: 94111207425
  • منبع : نمایندگی زنجان

رئیس سازمان دارالقرآن:

افزایش فعالیت‌های قرآنی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

افزایش فعالیت‌های قرآنی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است

رئیس سازمان دارالقرآن کشور گفت: رسانه‌ها و مطبوعات کشور موضوع قرآن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند تا به جایگاهی برسیم که رسانه‌ها در توسعه فرهنگ قرآنی نقش مهمی داشته باشند.

رئیس سازمان دارالقرآن کشور گفت: رسانه‌ها و مطبوعات کشور موضوع قرآن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند تا به جایگاهی برسیم که رسانه‌ها در توسعه فرهنگ قرآنی نقش مهمی داشته باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، مهدی قره‌شیخلو شامگاه یکشنبه در حاشیه برگزاری محفل بزرگ قرآنی طلیعه 3 در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: حضور گسترده مردم زنجان در این محفل نشان‌دهنده ظرفیت قرآنی در بین مردم استان زنجان و نمادی از نهضت قرآنی این شهر است و افزایش فعالیت‌های قرآنی به‌ویژه گسترش تشکل‌های قرآنی مردمی یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی است که طی 37 سال گذشته شاهد آن بودیم.

وی با تاکید بر اینکه لازم است تلاش بیشتری کنیم تا تشکل‌های قرآنی مردمی به لحاظ کمی و کیفی توسعه هر چه بیشتری پیدا کنند، تصریح کرد: هنوز به نقطه مطلوب در زمینه فعالیت‌های تشکل‌های قرآنی مردمی نرسیده‌ایم و لازم است تلاش بیشتری کنیم تا تشکل‌های قرآنی مردمی به لحاظ کمی و کیفی توسعه هر چه بیشتری پیدا کنند و تحقق این مسئله در گرو اهتمام ویژه دولت و مجلس شورای اسلامی در افزایش حمایت از فعالیت‌های قرآنی است.

قره‌شیخلو با تاکید بر اینکه مؤسسه‌های قرآنی مردمی در ارائه آموزش‌های خود باید نیاز روز مردم را مورد توجه قرار دهند، گفت: شرایط امروز با شرایط چندین سال گذشته تفاوت کرده و بر اساس این شرایط باید ارائه آموزش‌های قرآنی هر چه کاربردی‌تر و به روز بوده تا نیاز مخاطبان را برآورده کند.

رئیس سازمان دارالقرآن کشور در خصوص تکلیف بیمه فعالان قرآنی خاطرنشان کرد: بیمه فعالان قرآنی که از چند سال گذشته محقق شده، توانسته بود در این زمینه موفق عمل کند، اما به دلیل مشکلاتی که در حوزه اقتصادی کلان کشور به‌وجود آمد قطع شد که به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سال آینده این بیمه دوباره فعال خواهد شد و واجدین شرایط می‌توانند از آن استفاده کنند.

این مسئول با بیان اینکه به نظر می‌رسد اخبار قرآنی و رویدادهای این حوزه آن‌طور که باید، مورد توجه قرار نگرفته و مظلوم واقع شده است، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و مطبوعات کشور موضوع قرآن را در اولویت برنامه‌های خود قرار دهند تا به جایگاهی برسیم که رسانه‌ها در توسعه فرهنگ قرآنی نقش مهمی داشته باشند نه اینکه به عاملی برای مهجوریت قرآن تبدیل شوند.

قره‌شیخلو با تاکید بر اینکه تحقق فرهنگ قرآنی در سطح جامعه نیاز به برنامه منسجم دارد، خاطرنشان کرد: باید آموزه‌های قرآنی را به مردم یادآوری کنیم و یاد بدهیم که بهترین نقطه شروع آن از آموزش و پرورش و در سطح مدارس است تا فرزندانمان از کودکی با آداب و اخلاق قرآنی آشنا شوند و در کنار آموزش و پروش، خانواده‌ها نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند و همانطور که برای پیشرفت علمی و تحصیلی فرزند خود توجه می‌کنند ضروری است در زمینه فراگیری علوم قرآنی کودکان خود نیز اهتمام داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha